|
Post by Burai Fighter on Apr 23, 2015 22:25:34 GMT 2
Καλώς τον! Καλά posts!!
|
|
|
Post by deus on Jul 29, 2015 0:41:05 GMT 2
Τι λεει παιδια; Ζει κανενας εδω; Προσωπικα με ειχαν πιασει οι μαυρες μου μετα τα τραγικα σκηνικα με την χωρα μας αλλα τελικα αποφασισα να αρχισω παλι να γραφω. Τι λεει; Μπαινει κανεις;
|
|
|
Post by Groundzero on Aug 7, 2015 13:47:23 GMT 2
Pou kai pou koitazw egw alla efoson den milaei kai kaneis
|
|
|
Post by Alucard on Aug 12, 2015 2:29:50 GMT 2
Τι λεει παιδια; Ζει κανενας εδω; Προσωπικα με ειχαν πιασει οι μαυρες μου μετα τα τραγικα σκηνικα με την χωρα μας αλλα τελικα αποφασισα να αρχισω παλι να γραφω. Τι λεει; Μπαινει κανεις; Κι εγώ στα ίδια ήμουν,και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει καν το συγκεκριμένο θέμα,έβλεπα στα άλλα για gaming ότι τελευταίο ποστ ήταν 25 Ιουνίου κι έλεγα άστο,θα μιλήσω κάποια άλλη στιγμή που θα'μαι καλύτερα.Μετά πλάκωσε δουλειά κιόλας.Τώρα λίγο τις τελευταίες μέρες έχουμε χαλαρώσει και είπα να μπω να γράψω.Μάλιστα πρόσεξα τα ποστς μετά το δικό μου. Ελάτε,πάμε πάλι δυνατά.
|
|
|
Post by deus on Aug 12, 2015 20:39:12 GMT 2
Οκ, θα γραψω αμεσα εντυπωσεις για το bloodborne τοτε μια που ζουμε.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Aug 24, 2015 0:19:00 GMT 2
Λοιπόν οφείλω ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη. Κι εγώ μετά τα γεγονότα που λίγο πολύ στιγμάτισαν το φετινό καλοκαίρι- αν και ήταν προδιαγεγραμένη η πορεία- πάγωσα για λίγο διάστημα την gaming δραστηριότητα. Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν και τα τρεξίματα του γάμου οπότε έδεσε το γλυκό...
Το πρώτο και κυριότερο: ελπίζω κατ'αρχάς όσοι από έσας δουλεύετε στον ιδιωτικό τομέα να μην έχετε υποστεί συνέπειες που έχουν υποστεί γνωστοί αλλά και φίλοι μου.
Παραμερίζοντας λοιπόν τα όποια άσχημα συνέβησαν, προσωπικά είμαι μάλλον σε gaming πυρετό. Έχω μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τελειώσει Arkham City GOTY, Suikoden, South Park Stick of Truth, τώρα είμαι στο Vice στο L.A. Noire ενώ παράλληλα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω- λόγω μετακινήσεων για τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου το Suikoden 2.
Ήθελα να γράψω κατεβατά για τα συγκεκριμένα, για καποια retro που μπήκανε στο πρόγραμμα αλλά όποτε έμπαινα με έπιανε μια μικρή απογοήτευσηη και το ανέβαλα- είχα να μπω από τέλη Ιουλίου συγκεκριμένα, οπότε μόλις σήμερα που αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα για το LA Noire, έτσι να υπάρχουν, παρατήρησα πως είχατε ποστάρει. Τι να πω, ταπεινά ζητώ συγγνώμη.
|
|
|
Post by moogle on Aug 24, 2015 11:47:10 GMT 2
Κι εγώ σε μία παρόμοια φάση βρισκόμουν/ βρίσκομαι: κατέβηκα Ελλάδα για το γάμο μου, κάθησα συνολικά ένα μήνα για διακοπές κι εδώ και δύο εβδομάδες είμαι πίσω στην Αγγλία και παλεύω με το βουνό επαγγελματικών υποχρεώσεων που άφησα πίσω... Θα προσπαθήσω να είμαι πιο ενεργός, αν και η αλήθεια είναι ότι οι υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που με το ζόρι ξεκλέβω καμιά ωρίτσα την ημέρα για gaming. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αφήσω γυναίκα, σπίτι και διδακτορικό πίσω, να πάρω PS Vita και 3DS σε ένα απομονωμένο σπίτι στο βουνό και να ρίξω 300 ώρες καθαρού gaming .
|
|
|
Post by deus on Aug 30, 2015 22:45:52 GMT 2
Παίδες και εμένα με έπιασε μια σχετική μελαγχολία και απογοήτευση και για αυτό δεν συμμετείχα και καθόλου. Δυστυχώς παπντως επηρεάστηκα από τα γεγονότα, είμαι πλέον μερικής απασχόλησης και ίσως χάσω γην δουλειά μου στο άμεσο μέλλον. Προσωπικά δεν απογοητεύομαι, έχω αρχίσει να δουλεύω για πλαν β( κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι έκαναν οι κυβερνόντες μας) αλλά όπως και να ελχει ανησυχώ για την χώρα. Θέλω και εγώ πάντως να απομονωθώ για κανέναν μήνα και να ασχολούμαι μόνο με παιχνίδια.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 3, 2015 17:47:54 GMT 2
Λοιπόν, θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω, όλους για τη συμμετοχή σας σε αυτή την, ομολογουμένως, ερασιτεχνική προσπάθεια για gaming forum- άτυπη συνέχεια του αδικοχαμένου Gamers Odyssey.( αν και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν το θεωρώ προσωπικό μου πόνημα, ματαιοδοξία κτλ εγώ απλώς το ανέβασα με τη λογική της συνέχειας ενός πιο gaming oriented Gamers Odyssey-φυσικά και με αφορμή την παρατεταμένη απουσία του προηγούμενου forum- με ουσιαστικότερες συζητήσεις- κάτι που μάλλον απέτυχε από άποψης δημοφιλίας ) Δυστυχώς, δε θα συνεχίσω να ενημερώνω το site με news etc μιας και ειλικρινά δε βρίσκω το νόημα πλέον- 4-5 άτομα είμαστε που οκ πάνω κάτω έχουμε παγιωμένες απόψεις που τις γνωρίζουμε, χώρια που υπάρχουν και υποχρεώσεις που τρώνε αρκετό από το χρόνο- δεν ξέρω για σας αλλά αυτό το forum lurking έχει κοπεί εδώ και χρόνια.( επίσης είναι και λίγο αντιαισθητικό να βλέπω το nickname μου σε όλα τα threads ) Δε θα το κατεβάσω, ούτε θα το διαγράψω το forum μιας και θεωρώ πως έγιναν κάποιες πολύ καλές συζητήσεις σε λίγα θέματα και έχουν διατυπωθεί κάποιες όμορφες απόψεις. Πιθανώς, όταν παίζω κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον, να γράφω κάποιες αποψεις, mini reviews απλώς για να εκφράζομαι κάπου και να τα βγάζω από το σύστημά μου. Πλέον, η ενασχόληση με το hobby έχει γίνει πιο πολύ πολυτέλεια, μιας και δε θα έχω το χρόνο που είχα το προηγούμενο 6μηνο και πλέον, προτιμώ άλλες δραστηριότητες που με γεμίζουν στην παρούσα φάση περισσότερο πχ επιτραπέζια, μουσική, διάβασμα- τόσο το υποχρεωτικό όσο και για διασκέδαση. Λοιπόν τα λέμε τριγύρω και πάλι σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή. So Long, and thanks for all the fish!!
|
|
|
Post by Alucard on Oct 4, 2015 2:53:58 GMT 2
Γράφε,κι εμείς θα γράφουμε όποτε ευκαιρούμε.Για μένα το 2015 δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή χρονιά σχεδόν σε όλους τους τομείς οπότε ούτε διάθεση για Gaming υπήρχε ούτε χρόνος.Οπότε,ήταν λογική η απουσία μου.Σε λίγες μέρες γυρίζω στα πάτρια εδάφη,θα λύσω κάποια θεματάκια και ελπίζω πως θα αρχίσω να ασχολούμαι πιο ενεργά πάλι.
|
|
|
Post by deus on Oct 7, 2015 0:43:31 GMT 2
Παίδες και εγώ απουσίαζα τον τελευταίο καιρό λόγω πολύ απαιτητικού προγράμματος-διαβάζω για εξετάσεις για εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα- και δεν έχω χρόνο καθόλου. Όμως να μην το διαλύσουμε το φορουμ,να συνεχίσει να υπάρχει.Έχω να γράψω αρκετές εντυπώσεις για αρκετούς τίτλους,θα το κάνω από την επόμενη εβδομάδα που θα έχω ξεμπερδέψει.
|
|