|
Post by Alucard on Nov 30, 2015 22:03:54 GMT 2
Βάλε και το Mario Maker στα παραπάνω παιχνίδια που ανέφερες.Το ξεκίνησα σήμερα δοκιμαστικά και είναι απίστευτα εθιστικό.Τώρα όσον αφορά το XCX το έχω προπαραγγείλει στη συλλεκτική,να δούμε πότε θα έρθει.Το πότε θα παιχτεί δεν το συζητάμε καν.
|
|
|
Post by deus on Dec 8, 2015 23:50:26 GMT 2
Κι εγώ το Xenoblade Chronicles το είχα αφήσει μετά από 30 ώρες περίπου και δε θυμάμαι το λόγο, γιατί μου άρεσε σε υπερβολικό βαθμό- πιθανώς θα είχα βαρύ πρόγραμμα. Για το Xenoblade X, δεν έχω να πω πολλά, παρακολουθώ στενά το game και τα vids που κατά καιρούς αναρτώνται, αλλά μιας και δεν υπήρχε ιδιαίτερη κινητικότητα εδώ, δεν τα πόσταρα. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, το πόσο ζωντανός φαίνεται ο κόσμος του Xenoblade- σε σημεία δλδ με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως βλέπω τίτλο επιπέδου Rockstar... Μακάρι πραγματικά να είναι τόσο καλό, όσο γράφουν. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι η απουσία του Mitsuda και η ψιλο j-rock, j-pop αισθητική από ορισμένα κομμάτια που άκουσα :/ Wii U θα σου έλεγα, ειλικρινά, να αγοράσεις κάποια στιγμή, μιας και αναμένεται οι τιμές ενόψει και του NX να πάρουν την κατιούσα, οπότε μπορείς να πετύχεις κάποιο εξαιρετικό bargain. Προσωπικά σαν σύνολο, το έχω ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο από το Wii. Bayonetta 1+2, Wonderful 101, Hyrule Warriors, Pikmin 3, NSMB, Mario Kart 8( imho το καλύτερο Kart ever), Smash Bros( το ίδιο με το Kart πληρέστατος τίτλος),Mario World 3D, Captain Toad, Donkey Kong Country Tropical Freeze etc etc( γενικά από first party η N έχει έναν άψογο μέσο όρο στο U, imho). Το μόνο που του λείπει είναι ένας τίτλος επιπέδου Μario Galaxy, αλλά ακόμη κι έτσι υπάρχει το BC- και ειλικρινά, παίζοντας στο Wii U Skyward Sword και Xenoblade, το σήμα μέσω HDMI είναι πολύ ανώτερο από το component του απλού Wii, που έβγαζε μια τραγική θολούρα. Το Skyward Sword απλώς δεν μπορούσα να το βλέπω στο απλό Wii. Υπάρχουν βέβαια και αρνητικά; ακόμη και η 32GB έκδοση, έχει αστεία χωρητικότητα, κάτι που καθιστά αναγκαία την απόκτηση σκληρού γιατί ακόμη και τα patches για ορισμένα games είναι τεράστια (αλλά με free content οπότε κάπως αντισταθμίζεται), online υπηρεσίες της N( απουσία ουσιαστικού τρόπου in game επικοινωνίας), κατα καιρούς μάλλον αστείες εκπτώσεις ιδιαίτερα στα first party games... Εγώ ανυπομονώ για τα StarFox( Platinum games ftw)και για το Ζelda U. Το xenoblade είναι αριστούργημα αλλά λόγω υποχρεώσεων το άφησα και εγώ... 3 φορές μέχρι τώρα. Θα το ξαναπιάσω με την πρώτη ευκαιρία.΄ Όσον αφορά το wiiu το ξέρω ότι είναι εξαιρετικοί οι τίτλοι που αναφέρεις, το πρόβλημα είναι ότι δεν με ενδιαφέρουν οι περισσότεροι από αυτούς. Μόνο τα wonderfull 101,zelda,mario world, xenoblade και starfox με ενδιαφέρουν να παίξω. Αλλά δεν το αποκλείω, αν το βρω σε κάποια πραγματικά καλή τιμή μπορεί να προχωρήσω σε αγορά.Για την ώρα απλά θα αγοράζω τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν για να εξασφαλίσω μια κοπια και βλέπουμε για το μέλλον.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 9, 2015 10:18:48 GMT 2
Πάρε και Yoshi's Wooly World.Μου θύμισε το Yoshi's Island ενώ έχει πολλές νέες ιδέες.Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλο το παιχνίδι,το οποίο τελείωσα χτες,δεν συνάντησα δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα.Και χώσε κι ένα Captain Toad Treasure Tracker και θα με θυμηθείς. Όσον αφορά την κονσόλα αυτή καθεαυτή,περίμενε μέχρι να βγει το ΝΧ.Είτε παίζουν σε αυτό είτε πέσει η τιμή του WiiU μια χαρά θα σου έρθει.
|
|
|
Post by deus on Dec 13, 2015 0:25:00 GMT 2
Έχεις δίκιο φίλτατε. Αυτό θα κάνω, είναι win win situation εξάλλου. Για το yoshis θα το έχω υπόψιν, το captain toad θα δούμε.
|
|