|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 12:24:32 GMT 2
Προς το παρόν λέω τις όποιες ειδήσεις να τις ποστάρουμε- όσοι πιστοί τέλος πάντων - στο συγκεκριμένο thread και βλέπουμε πώς πάει. Χθες είχαμε Nintendo Direct η οποία περιλάμβανε συνοπτικά. Wii U- Splatoon+ 3-pack amiibo 29 Μαϊου - Yoshi's Woolly World Wii U τον Ιούνιο - Shin Megami Tensei & Fire Emblem Crossover( από την Atlus, φαίνεται πολύ όμορφο και fingers crossed να βγει καλό το τελικο αποτέλεσμα) - Νεο Fatal Frame aka Project Zero για Wii U - DLC για Smash Bros Mew Two και Lucas από Mother 3. Η τιμή για MewTwo είναι 5$ και για τις δύο εκδόσεις- 3DS και Wii U. Επίσης costumes από MegaMan X, Protoman etc. Επιπλέον στο mini site μπορούμε να ψηφίζουμε ποιους άλλους χαρακτήρες θέλουμε να δούμε στον τίτλο. - Τίτλοι Nintendo DS και Nintendo 64 στη Virtual Console. Πρεμιέρα με Mario 64, Mario Kart DS, Donkey Kong 64 και Wario Ware Touched! 10€ έκαστο. Δυνατότητα για προσαρμογή του DS Display( κάποια games θα παίζουν με τη μία οθόνη στο gamepad και μία στην ΤV)και επιλογές για customizable controls στα N64 games. Όσοι έχουν ηδη τους τίτλους στη Wii VC τους πληρώνουν 2€ αν θυμάμαι καλά. Επιπρόσθετα οι τίτλοι που υποστήριζαν rumble pak θα έχουν κανονικά δόνηση. - Μario Kart DLC: 200cc mode( δεν έχω ακόμη τελειώσει το 150cc με τρία αστέρια εδώ θα φάω τα μούτρα μου) σε free update και το δεύτερο DLC pack κυκλοφορεί τελικά 23 Απριλίου και όχι μέσα στο Μάιο. Nintendo 3DS- Xenoblade Chronicles 3D - Code name S.T.E.A.M. εμείς το περιμένουμε 15 Μάη( νέος τίτλος της Intelligent System, θυμίζει το gameplay κάπως το Valkyria Chronicles) Ανακοινώθηκε update που επιταχύνει τις enemy turns. - New Fire Emblem: δυνατότητα να επιλέγει ο παίκτης ένα από δυο paths στην αρχή του game- easy και hard. Το hard θα περιέχει πιο πολύπλοκο σενάριο και δύσκολες μάχες. Επιπλέον ο χαρακτήρας που φτιάχνει κανείς στην αρχή του game θα είναι και ο πρωταγωνιστής/τρια - Animal Crossing Happy Home Designer με amiibo card support Fall - Attack on Titan Download only title από την Atlus βασισμένο στο ομώνυμο anime. local και online co-op και leaderboards. - Pokemon Runmble World - Puzzles & Dragons Z + Puzzle & Dragons SMario edition μέσα στο Mάιο. - Νέα Street Pass games... - BOXBOY! το νέο πρωτότυπο puzzle game από την HAL Laboratory. Indie Titles- Adventures of Pip - Mutant Mudds Super Challenge - Don't Starve Giant Edition - Octodad Dadliest Catch - Never Alone - Antipole DX - Badland GOTY edition - Runbow - Back to bed - Race the sun - The Bridge και άλλα. ΑmiiboΝέα amiibo που περιμένουμε μέσα σε Απρίλιο και Μάιο. www.youtube.com/watch?v=c3MspMJbIy4Το βάζω για τους άλλους κολλημένους με figure collecting. Προσωπικά αποφάσισα από day one να αγοράζω μόνο όσα μου αρέσουν- πχ ο Wario από το Smash Bros δε μου αρέσει οπότε pass, όπως και τα περισσότερα Pokemon. Τα amiibo από το Woolly World είναι
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2015 8:08:39 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον direct και με αρκετό υλικό.Δεν ήρθε μόνο το Πάσχα φέτος νωρίς,αλλά και η Ε3 μου φαίνεται. Παιχνίδια N64&DS για WiiU,Fatal Frame 5,SMT X FE το οποίο είχε βγει είδηση όχι φήμη,ότι ακυρώθηκε,νέα amiibo,ωραίες προσθήκες στο ΜΚ8 δωρεάν,BoxBoy & Fire Emblem για το 3DS,αυτά που με ενδιαφέρουν,ίσως και κάποια indies. Από κει και πέρα,το Fire Emblem θα κυκλοφορήσει σε 2 διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά την retail version,μία για κάθε επιλογή του παίκτη,κάτι σαν τα Zelda Oracle of Ages/Seasons ή αν θέλετε κάτι πιο πρόσφατο τις διαφορετικές εκδόσεις Pokemon της κάθε γενιάς. Για να επιστρέψω σε αυτό που έλεγα,η digital version θα έχει μόνο τη μία από τις 2 επιλογές και θα κατεβάζεις σαν dlc την δεύτερη,ενώ η καλύτερη και πιο πλήρης έκδοση θα είναι η συλλεκτική η οποία θα περιέχει σε ένα cartridge και τα 2 σενάρια (οπότε τα όποια επιχειρήματα περί περιορισμένου χώρου πάνε στράφι),ένα τρίτο σενάριο,το οποίο θα διατεθεί και σαν dlc για τους υπόλοιπους,καθώς και κάποια φυσικά καλούδια. Πάντως,ΙΜΟ ντροπή τους να κάνουν κάτι τέτοιο.Στο Sacred Stones στα μισά του τίτλου,διαλέγεις με ποιον χαρακτήρα θα συνεχίσεις,το ίδιο πράγμα δηλαδή,και ήταν ένα cartridge.Δε φτάνει δηλαδή το ξεζούμισμα από τις διαφορετικές εκδόσεις των Pokemon και τα διάφορα amiibo,τώρα θα σπάνε και τα,ας μου επιτραπεί η έκφραση,κανονικά games τους;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 3, 2015 12:53:55 GMT 2
Από όσα διάβασα στο GAF πάντα, αυτά που αναφέρεις είναι από την Ιαπωνική Direct. Νομίζω ότι η Limited θα έχει και τα δύο carts με το κάθε campaign η κάθε μία και από εκεί και πέρα θα κυκλοφορήσει και ένα τρίτο campaign σαν DLC μόνο. Αν έχεις link που να λέει ότι περιλαμβάνονται στο ενα cart και οι δύο campaigns, sorry όντως θα είναι βλακεία, απλώς εγώ δεν το βρήκα κάπου μέχρι στιγμής- είναι και η ιαπωνική έκδοση για τα γιαπωνέζικά μου είναι ανύπαρκτα Προσωπικά μιλώντας, δε με ενοχλεί τόσο πολύ η συγκεκριμένη απόφαση, δεδομένου ότι η σειρά ούτως ή άλλως απαιτεί αρκετό χρόνο για να τελειώσεις τον κάθε τίτλο, οπότε για να τελειώσω το ένα faction και μετά να παίξω με το άλλο θα έχω ήδη ξοδέψει ένα 20-30ωρο( χωρίς πιθανώς να υπολογίζω restarts etc)οπότε θα πρέπει να δώσω ένα 30-40% της τιμής( αν κρίνω από προηγούμενες εκπτώσεις σε already owned games)για να πάρω ένα game που θα παίξω άλλες 30ώρες? Ε, δε μου φαίνεται τόσο τραγικό. Αυτό που φοβάμαι ιδιαίτερα, είναι μήπως είναι ακριβώς το ίδιο campaign, ίδια battle scenarios δοσμένα από διαφορετική οπτική γωνία, διαφορετικούς διαλόγους και προφανώς θα παίζεις με διαφορετικά units και σε διαφορετικές συνθήκες. Πχ στο scenario από το 1st faction campaign πολιορκείσαι και πρέπει να αντέξεις μια επίθεση για χ γύρους ενώ στο 2ο campaign είσαι ο επιτιθέμενος και πρέπει να εξουδετερώσεις τον αντίπαλο σε ίδιο αριθμό γύρων. Σε αυτή την περίπτωση και πάλι μιλώντας υποκειμενικά τελείως, θα διαλέξω όπως και στα Pokemon την εκδοση που μου αρέσει περισσότερο( κυρίως βσκ το faction που μου αρέσει περισσότερο)και δεν κοιτάω πίσω. Καλά τα amiibo είναι τελείως collector's items και ειδικά με το limited availability και το rarity που προκύπτει, αυξάνεται η ζήτηση. Προσωπικά, αν και θύμα των amiibo (το δηλώνω έχω τα πάντα εκτός απο 3-4 που δε μου άρεσαν και όλη τη σειρά Super Mario που οκ καταντάει δούλεμα κανονικό), πιστεύω πως θα υπάρξει σιγά σιγά μείωση του ενδιαφέροντος. Mέρος ενός trend είναι που συνδέει τις figs με το gaming όπως ήταν παλιά στα 80s( μικρά ήσασταν όλα εγώ ο Μαθουσάλας θα σας πω που θυμάμαι ) που είχαν συνδέσει τις action figures με τα cartoons. Πάντως για τα amiibo επιμένω πως το limited availability και ο πονοκέφαλος που αποκτά κανείς για να αποκτήσει figurines όπως ο Marth, Rosalina etc ( day one or F*** off ένα πράγμα) περισσότερο κακό κάνουν σε μια αρχικά "αθώα ιδέα" παρά καλό.( άλλωστε παρόμοια έχουμε τσουρουφλιστεί όσοι συλλέγουμε από το 2008 τη σειρά Masters Universe Classics) Α, ακόμη περιμένουμε σωστό integration των amiibo στα games. Για τα Pokemon συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε έτσι λειτουργεί το franchise από εποχές Blue & Red... Θυμάμαι είχα τη Blue version δανεική από συμμαθητή, μου την έκλεψαν και εν συνεχεία πήγα και αγόρασα την Blue Version για να του δώσω το cart με τις οικονομίες μου. Μετά αγόρασα την Silver που είχαμε κλείσει με τον bro ένα 400ωρο στο νερό. Από τότε δεν ξαναασχολήθηκα. Είναι ένα δυνατό fan base οι Pokefans που ακολουθούν τους τίτλους της σειράς που τους αρέσει- και οκ κακά τα ψέμματα είναι δεδομένη η ποιότητα των main τίτλων. Eγώ προσπάθησα να ασχοληθώ με το Pokemon X αλλά πραγματικά το συγκεκριμένο gameplay δε με ελκύει πλέον. Ειδικά με τον χρόνο που έχω πλεον- όπως και όλοι μας δλδ- προτιμώ να αφιερώσω ένα 40ωρο( αν εργάζομαι σε βάθος 2μήνου ) να τελειώσω το Ni No Kuni ή το Bravely Default ή κάτι άλλο από jrpgs παρά να παίξω κάτι που οκ κακά τα ψέμματα παρά τις όποιες προσθήκες ξέρω πάνω κάτω τι θα μου προσφέρει.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2015 20:15:36 GMT 2
Ορίστε η πηγή μου. www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9C%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Fire-Emblem-If/29643.htmlΌσον αφορά τα amiibo έλεγα θα πάρω μόνο Charizard.Μου βρήκε ένας φίλος Rosalina,λέω δε βαριέσαι,ένα είναι.Πλέον έχω 5 στη συλλογή μου(Rosalina,Sheik,Ike,Wii Fit Trainer,Sonic), και περιμένω κι άλλα.Καταστροφή. Όσον αφορά τα Pokemon εγώ προσωπικά παίζω όταν βαριέμαι να παίξω γενικά.Πχ ένα τίτλο Pokemon μπορείς να τον παίζεις χαλαρά και να τον βγάλεις σε ένα διάστημα 3-4 μηνών,δεν σε νοιάζει η ιστορία όπως σε πιο story based rpgs όπου καλό είναι να τα ολοκληρώσεις με τη μία ώστε να μην χάνεις τη ροή και τις εξελίξεις των όσων συμβαίνουν.Έχω τελειώσει 3μιση τίτλους από το 2013 μέχρι τώρα και όλοι έχουνε βγει σε νεκρά διατήματα.Δοκίμασε έτσι,δεν είναι ανάγκη να συμπληρώσεις Pokedex με τη μία.Αν και ένας φίλος μου έβαλε το σαράκι για living pokedex.Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι;Πρέπει να τα πιάσεις όλα,όχι απλά τις evolutions.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 3, 2015 21:01:59 GMT 2
Χαχα, δεν κοιτάω πλέον καθόλου ελληνικά sites για νέα οπότε ό,τι βλέπω από NeoGAF, Eurogamer, Nintendolife και Destructoid. Αυτό για το ένα cartridge πάντως με μια φευγαλέα ματιά δεν το είδα στο NeoGAF εκτός κι αν είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας και κοστίζει πιο ακριβά- οπότε και standalone να κυκλοφορούσε πιθανώς η τιμή θα ήταν υψηλότερη. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε και θα δούμε Από τα amiibo, εγώ δεν έχω Sonic( προτιμώ το classic look με τη μπυροκοιλίτσα ), Charizard, Villager, Lucario από το Smash και δεν αγόρασα κανένα από τη σειρά του Mario Party- το θεώρησα κοροϊδία τόσο νωρίς να βγάζουν variants. Γενικά αν είχαν μυαλό θα ξέρανε ότι τα variants πάντα μα πάντα σκοτώνουν τις series των figurines( το μόνο που θα αγόραζα ήταν Tanooki Mario ή Racoon Mario) Όχι εντάξει δεν έχω τέτοιο κόλλημα με τα Pokemon πλέον Για μικρά sessions προτιμώ να παίζω το Monster Hunter 4, το οποίο είναι και απίστευτο game, imo. Αποφάσισα να εστιάζω πλέον μόνος σε τίτλους που θα ολοκληρώνω και σε retro games γιατί διαφορετικά θα χρειαστώ ένα σπίτι 300-400 τμ μελλοντικά
|
|
|
Post by Straier on Apr 3, 2015 23:42:41 GMT 2
Να πω απλά πως είναι αστείο να λέμε πως δε χωράνε 2 σενάρια του Fire Emblem (!) σε ένα cartridge...
|
|
|
Post by deus on Apr 3, 2015 23:53:04 GMT 2
Ενδιαφέρον το τελευταίο direct αλλά δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο τα fire emblem και fire emblem x megaten παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμένα αν και δεν νομίζω να κάτσω να παίξω όλα τα fire emblem που θα κυκλοφορήσουν. Για να καταλάβω, θα κυκλοφορήσουν 2 fire emblem με αλληλοσυνδεόμενη ιστορία τύπου zelda oracle of; Ψιλοάκυρη κίνηση.
Πάντως το παζλακι BOXBOY μου φάνηκε πάρα πολύ ωραίο. Θα το έχω στα υπόψιν.
|
|
|
Post by Grimmtak on Apr 5, 2015 16:56:57 GMT 2
Μια από τα ίδια για το Direct. Μου αρέσει πάντως η υποστήριξη στα δυνατά παιχνίδια της N (Mario Kart και Smash Bros.). Από εκεί και πέρα θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κάποια στιγμή Gamecube virtual console μιας και είναι το μόνο που μένει και το gamepad είναι κάτι παραπάνω από συμβατό για αυτά τα παιχνίδια. Επίσης τα amiibo μας έχουν φάει τη ζωή. Πάλι καλά που μου πρόλαβε ο Alucard ένα Charizard γιατί ούτε αυτό δεν θα έπαιρνα. Θα περιμένω πάντως σαν το κοράκι για Zero Suit Samus. Οι yarn yoshi είναι υπέροχοι...
Το Fire Emblem μου φαίνεται καλό σαν ιδέα απλά η Nintendo θέλει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη μας. Πιο συγκεκριμένα ξέρω ότι και οι δύο τίτλοι θα είναι ίδιοι μέχρι το chapter 5 όπου και θα γίνετε και καλά η επιλογή για το ποιο function θα ακολουθήσεις. Οι retail εκδόσεις θα είναι εξ αρχής κλειδωμένες στο ένα fuction ενώ το άλλο θα μπορεί να ξεκλειδωθεί σαν DLC. Το ίδιο ισχύει και για την digital έκδοση μόνο που εκεί διαλέγεις ποιους θα ακολουθήσεις εκείνη την ώρα και το άλλο path κλειδώνετε μέχρι να τι αγοράσετε και εδώ. Επίσης λένε ότι θα έχει και ένα ακόμα DLC για το οποίο δεν ξέρω πολλά μόνο ότι θα είναι ήδη μέσα στην συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού που θα έχει δύο cartiges και κάποια έξτρα καλούδια.
|
|
|
Post by NickTG on Apr 6, 2015 1:32:59 GMT 2
Και άλλα Amiibos!?! Πόσες προπαραγγελίες θα κάνω!!!
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 2, 2015 0:25:21 GMT 2
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 10, 2015 13:36:07 GMT 2
|
|
|
Post by Burai Fighter on Sept 1, 2015 17:59:05 GMT 2
Ace Attorney 6 announced and confirmed for western release
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 13, 2015 11:46:18 GMT 2
Λυπηρών ειδήσεων συνέχεια- αν και ο θάνατος ενός ανθρώπου και δη τόσο ταλαντούχου όσο ο Iwata, σκεπάζει οτιδήποτε άλλο, ειδικά για μένα όσον αφορά το τρέχον έτος στην πλευρά της εταιρείας από το Kιότο. Anywayz, δεν είναι ευχάριστα τα νέα για την ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo από το 1997. H Nortec λοιπόν κλείνει οριστικά τις πόρτες της και λύνεται η συνεργασία με τη Nintendo of Europe, η οποία εκπνέει την 31-12-2015. Μέχρι στιγμής δεν εχουν αποκαλυφθεί οι λεπτομέρειες, οπότε μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν- πιθανώς το ποσοστό που ζητάει η BigN είναι αρκετά μεγάλο για τους καιρούς που διανύουμε. Από τα όσα έχουν ανακοινωθεί, φαίνεται πως και η κατάσταση με τα capital controls, είχε τον ρόλο της, αλλά ίσως όχι όσο θα περίμενε κανείς. Το θετικό, από όσο διάβασα και από posts του κ.Παπαπαύλου στο enternity.gr( πάλαι ποτέ αρχισυντάκτη στο GamePRO, που πέρασε και από την εταιρεία κάποια στιγμή, όπως και ο Βlackstorm) δεν φαίνεται οι υπάλληλοι να επηρεάζονται με μειωμένη αποζημίωση,μιας και η ίδια η εταιρεία παρά τους χαλεπούς καιρούς είχε παραμείνει υγιής- χωρίς δλδ δανεισμούς κτλ Επίσης να σημειώσω, την άριστη επικοινωνία που είχα πάντα με τους ανθρώπους του customer service- αν και δόξα τω θεώ, ποτέ δε χρειάστηκε να επικοινωνήσω για βλάβες, έχει να γίνει από τις εποχές του NES, Itochu τότε... Τέλος εποχής για την N στην Ελλάδα κατά 99,9%... Δεν ξέρω πλέον, ποια εταιρεια θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος του console exclusive marketing και ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή σε μια οικονομία σε ελεύθερη πτώση και με ένα προϊόν που όχι μόνο δεν έχει εντυπωσιάσει το ευρύ κοινό αλλά μάλλον έχει εκνευρίσει και την loyal fanbase- μετάθεση κυκλοφορίας του Zelda, το οποίο λέγεται πως θα πάει για NX, όπως και του StarFox( που ήταν και η μεγάλη κυκλοφορία του 15 μαζί με το Xenoblade) Επιπρόσθετα, η ¨"μαμά" N of Europe, από ότι όλα δείχνουν δε θα διαθέσει επίσημα τίτλους στην ελληνική αγορά- λέγε με Zelda Tri Force Heroes, Xenoblade, Project Zero IV etc- και πιο συγκεκριμένα στην Nortec, ενώ αποχαιρετάμε και τα amiibos- τα οποία ούτως ή άλλως έχουν καταντήσει παρωδία αλλά τέλος πάντων. Σε όλα αυτά να προστεθεί ένα Project N, που κλασικά κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, που όπως λέγεται θα χρησιμοποιεί ως physical media μάλλον κάποια proprietary κάρτα της N, σαν αυτές του Vita, ενώ θα ενώσει το handheld με το console gaming- και όλα αυτά μέσα στο eco πλαίσιο που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια την Nintendo, για κονσόλες με χαμηλή κατανάλωση για να μην ενοχλούν την νοικοκυρά- δεν τα λέω εγώ, διαβάστε τα στο Nintendo Magic του Osamu Inoue . Συνεπώς θα μιλάμε κατά πάσα πιθανότητα για ένα ακόμη affordable HD μηχάνημα με μεγαλύτερο portability από το Wii U- που η ανερχόμενη τότε αγορά των tablets το πάτησε, ασχέτως αν είχαμε να δούμε, κατά την ταπεινή μου άποψη, τόσο ποιοτικούς τίτλους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από εποχές N64. Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και η τεράστια ανομβρία μετά τη σιγή και στο μέτωπο των 3rd parties. Εν κατακλείδι, κρίμα για την Nortec και την ελληνική πλευρά της N( η ελληνικη και βαλκανική αγορά μάλλον δε θα αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, όπως παρόμοια κατάληξη είχαν οι προσπάθειες σε Βραζιλία και Τουρκία), δεν το βλέπω εύκολο στην παρούσα φάση, κάποιος να αναλάβει τα ηνία και ειδικά για μια παραδοασιακά δύσκολη εταιρεία όπως η Nintendo( το όλο σκηνικό μου θυμίζει τo διαζύγιο Disney- Τερζόπουλου αν και μερικούς μήνες μετά επέστρεψαν οι τίτλοι μέσω των εκδόσεων του Αλαφούζου) Απλώς να υπενθυμίσω, όσοι έχετε Nortec Club πόντους, καλό θα ήταν να τους εξαργυρώσετε γιατί τα stock των τίτλων πέφτουν και λογικά restock δεν προβλέπεται να γίνεται. Προσωπικά, έστω σαν τελευταίο δώρο πήρα κάποια games εξαργυρώνοντας τους - υπεραρκετούς- μου πόντους και έτσι όλη η ιστορία μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.
|
|
|
Post by deus on Nov 30, 2015 18:56:46 GMT 2
Παιδιά έχουν αρχίσει να σκάνε μύτη τα πρώτα reviews για xenoblade chronicles x.
Σαρώνει απλά... Μιλάνε για ένα καταπληκτικό παιχνίδι.Στο eurogamer πήρε essential,που για αυτούς είναι άριστα.
Αν θα το πάρει κάποιος από εδώ ας γράψει τίποτα... Εγώ πάντως είχα ξεκινήσει το πρώτο xenoblade αλλά το άφησα (πάλι)Θα το ξαναπιάσω όμως.
Εγώ θα αγοράσω την συκκεκτική απλώς για να την καπαρώσω με σκοπό να το παίξω στο μέλλον.Δεν έχω wiiu και δεν ξέρω αν θα πάρω,ίσως να πάρω κατευθείαν την επόμενη κονσόλα της νιντυ.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 30, 2015 20:20:39 GMT 2
Κι εγώ το Xenoblade Chronicles το είχα αφήσει μετά από 30 ώρες περίπου και δε θυμάμαι το λόγο, γιατί μου άρεσε σε υπερβολικό βαθμό- πιθανώς θα είχα βαρύ πρόγραμμα. Για το Xenoblade X, δεν έχω να πω πολλά, παρακολουθώ στενά το game και τα vids που κατά καιρούς αναρτώνται, αλλά μιας και δεν υπήρχε ιδιαίτερη κινητικότητα εδώ, δεν τα πόσταρα. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, το πόσο ζωντανός φαίνεται ο κόσμος του Xenoblade- σε σημεία δλδ με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως βλέπω τίτλο επιπέδου Rockstar... Μακάρι πραγματικά να είναι τόσο καλό, όσο γράφουν. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι η απουσία του Mitsuda και η ψιλο j-rock, j-pop αισθητική από ορισμένα κομμάτια που άκουσα :/ Wii U θα σου έλεγα, ειλικρινά, να αγοράσεις κάποια στιγμή, μιας και αναμένεται οι τιμές ενόψει και του NX να πάρουν την κατιούσα, οπότε μπορείς να πετύχεις κάποιο εξαιρετικό bargain. Προσωπικά σαν σύνολο, το έχω ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο από το Wii. Bayonetta 1+2, Wonderful 101, Hyrule Warriors, Pikmin 3, NSMB, Mario Kart 8( imho το καλύτερο Kart ever), Smash Bros( το ίδιο με το Kart πληρέστατος τίτλος),Mario World 3D, Captain Toad, Donkey Kong Country Tropical Freeze etc etc( γενικά από first party η N έχει έναν άψογο μέσο όρο στο U, imho). Το μόνο που του λείπει είναι ένας τίτλος επιπέδου Μario Galaxy, αλλά ακόμη κι έτσι υπάρχει το BC- και ειλικρινά, παίζοντας στο Wii U Skyward Sword και Xenoblade, το σήμα μέσω HDMI είναι πολύ ανώτερο από το component του απλού Wii, που έβγαζε μια τραγική θολούρα. Το Skyward Sword απλώς δεν μπορούσα να το βλέπω στο απλό Wii. Υπάρχουν βέβαια και αρνητικά; ακόμη και η 32GB έκδοση, έχει αστεία χωρητικότητα, κάτι που καθιστά αναγκαία την απόκτηση σκληρού γιατί ακόμη και τα patches για ορισμένα games είναι τεράστια (αλλά με free content οπότε κάπως αντισταθμίζεται), online υπηρεσίες της N( απουσία ουσιαστικού τρόπου in game επικοινωνίας), κατα καιρούς μάλλον αστείες εκπτώσεις ιδιαίτερα στα first party games... Εγώ ανυπομονώ για τα StarFox( Platinum games ftw)και για το Ζelda U.
|
|