|
Post by Straier on Apr 19, 2015 12:50:52 GMT 2
Στο παλιό forum υπήρχε ένα κουμπί που σου έδειχνε μαζεμένα τα threads με νέα posts από την τελευταία φορά που μπήκες. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ;
|
|
|
Post by moogle on Apr 19, 2015 13:06:30 GMT 2
Θα κοιτάξω αν μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάποιο plugin για αυτή τη δουλειά. Είναι κάτι που θα το ήθελα κι εγώ, αλλά δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ.
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 20, 2015 14:54:47 GMT 2
Pragmati toso kairo patousa to participated, alla telika einai mono gia themata pou exeis milhsei esy.
|
|
|
Post by moogle on Apr 20, 2015 20:33:40 GMT 2
Θεωρητικά βρήκαμε μία λύση, θα παρατηρήσετε ίσως ότι στα δεξιά του φόρουμ υπάρχει ένα side bar Που λέγεται recent threads. Αν όλα δουλεύουν όπως πρέπει, σε αυτό το side bar θα φαίνονται όλα τα νέα posts. Αντε να δούμε. Kudoz στον Burai που το βρήκε .
|
|
|
Post by moogle on Apr 21, 2015 0:07:13 GMT 2
Απο οτι φαινεται δε λειτουργει ιδιαιτερα σωστα. Εκανα μια αλλαγη οποτε ας κανει καποιο απλο μέλος τον κόπο να ποστάρει κατι. Χρειαζόμαστε απλο μέλος ομως, οχι εσενα Κώστα :Ρ .
|
|
|
Post by Straier on Apr 21, 2015 8:06:56 GMT 2
Μπα δε δουλέυει όπως θα θέλαμε. Έχει μόνο ένα δύο threads. Επίσης πιάνει τσάμπα χώρο... Το πιο κοντινό σε αυτό που θέλω είναι να πατήσεις recent threads και να δεις ποια λένε new. Αν υπάρχει τρόπος να φαίνονται μόνο όσα είναι new θα ήταν χρήσιμο γιατί μπορεί να έχεις διαβάσει τα πιο πρόσφατα και να έχεις αφήσει για μετά κάποια πιο παλιά...
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 21, 2015 10:38:17 GMT 2
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Από όσο κοίταξα τα plugins σήμερα, φαίνεται πως δεν υπάρχει, δυστυχώς. Μια μεσοβέζικη λύση είναι να κάνετε bookmark( actions->bookmark) όσα threads σας ενδιαφέρουν. Εμφανίζεται, κατόπιν, μία νέα κατηγορία δίπλα στο profile που γράφει bookmarks. Μόλις πατήσει κανείς εκεί εμφανίζονται τα αγαπημένα του threads, οπότε αν υπάρχει νέo post φαίνεται εκεί. Θα συνεχίσω να ψάχνω μήπως βρω κάτι. EDIT: Ok με λίγη υπομονή και επιμονή, το σουλούπωσα λίγο. Ελπίζω να εξυπηρετεί. Μέχρι 20 threads έχω βάλει σαν επιλογή να φαίνονται. Τώρα δε νομίζω να τα ξεπεράσουμε αλλά το ξαναπροσαρμόζουμε σαν αριθμό. Μικρύναμε λίγο το box, το τοποθετήσαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα και στις smart devices( διάβαζα πως η sidebar δημιουργεί θέματα σε desktop mode) Επίσης να υπενθυμίσω πως κάτω κάτω στη σελίδα του forum, στο τμήμα threads and posts υπάρχει η δυνατότητα πατώντας recent threads, recent posts να δεις μαζεμένα τα τελευταία posts και threads.
|
|
|
Post by deus on Apr 24, 2015 0:05:07 GMT 2
Εγώ παρατήρησα πως το pst count έχει πρόβλημα. Με βγάζει με 4 ποστ, τουλάχιστον προτού γράψω αυτό εδώ, ενώ έχω κάνει καμιά δεκαριά σίγουρα. Τι φταίει; Αρχικά σκέφτηκα μήπως μετράει τα ποστ για το συγκεκριμένο τοπικ αλλά και πάλι δεν φαίνεται να είναι αυτή η εξήγηση.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 24, 2015 2:58:42 GMT 2
Νομίζω πως λύθηκε. Για κάποιο λόγο ήταν disabled το post count για θέματα στο games section. Τώρα το post count πρέπει να λειτουργεί κανονικά.
|
|