|
Post by moogle on Jun 4, 2015 13:01:31 GMT 2
|
|
|
Post by Straier on Jun 4, 2015 18:11:11 GMT 2
Νόμιζα πως το Playstaton ήταν κάποιο καινούργιο service για PSN.
|
|
|
Post by Grimmtak on Jun 4, 2015 18:25:36 GMT 2
Οοοο και άλλο remaster; Τι θα κάνουμε τώρα; Τρελαίνομε να δω τι θα κάνουν με το Drake's Fortune. Σίγουρη αγορά από εμένα μιας και μιλάμε για το καλύτερο playstation exclusive των τελευταίων ετών.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 4, 2015 19:00:55 GMT 2
Mετά και το God of War, ποιος, ειλικρινά, δεν το περίμενε... Pass για μένα, με έχουν ήδη κουράσει τα remaster και δη τίτλων, που θεωρώ- προσωπική γνώμη μην πυροβολείτε- πως δεν αξίζουν πλέον replay και έχουν ξεπεραστεί τόσο από την Naughty Dog, όσο και από άλλους developers όπως η Crystal Dynamics με το TR. Για να μην παρεξηγηθώ, πέρασα υπέροχα με τα δύο πρώτα Uncharted- το 3 το είχα παίξει αλλά στο 4ωρο βαρέθηκα και το έκλεισα.
|
|
|
Post by Grimmtak on Jun 4, 2015 19:20:07 GMT 2
Και πολύ καλά κάνεις, είναι κάποια remaster που απλά στρώνουν τον τεχνικό τομέα και το uncharted δεν θα είναι κάτι διαφορετικό ενώ από την άλλη υπάρχουν τα devil may cry(δεν λέω για το trilogy blurp...) τα kingdom hearts και το gta που χώνουν άλλα τόσα πράγματα. Προσωπικά πάντως κι εμένα δεν μου άρεσε το 3 λόγο setting κυρίως. Ζήτω το drake's fortune και το underatted golden abyss (ναι γουστάρω πολύ ζούγκλα ).
|
|
|
Post by NickTG on Jun 5, 2015 0:29:13 GMT 2
Για μένα που δεν έχω παίξει κανένα μια χαρά έκατσε.
|
|
|
Post by moogle on Jun 5, 2015 11:13:18 GMT 2
Είμαι γνωστό graphic whore οπότε τη συγκεκριμένη συλλογή θα την τιμήσω και με το παραπάνω. 2 playthroughs το καθένα τουλάχιστον για τα platinums, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το έχει η μοίρα μου να παίζω όλα τα uncharted από μία φορά κάθε χρόνο, δεν εξηγείται διαφορετικά . Δε νομίζω να τα αγοράσω day one μιας και δε θα έδινα 40-50 λίρες για κάτι που ήδη έχω λιώσει, αλλά στα 20 θα αγοραστεί απευθείας.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 5, 2015 20:16:46 GMT 2
Διάβασα στο NeoGAF για 60fps, νέα models και άλλες βελτιώσεις που θα έχουν να κάνουν και με το gameplay. Ευελπιστώ για βελτιώσεις στο ΑΙ καθώς και στην ποικιλία των εχθρών- ορισμένοι robocop που ήταν bullet sponges, επιεικώς ήταν απαράδεκτοι και εντελώς απίθανοι( κάτι βέβαια που ισχύει και σε current gen τίτλους πχ The Order ) Μεγάλο μείον, η απουσία του online multi από τα 2 και 3. Στο 2 είχαμε παίξει ματσάκια με moogle και laharl και ήταν απίστευτα διασκδαστικό.
|
|
|
Post by deus on Jun 7, 2015 12:11:30 GMT 2
Μου αρέσεο πολύ αυτή η συλλογή, θα τιμηθεί σε χαμηλή τιμή, αλλά παιδιά που το είδατε ότι δεν έχει το multi;Πολύ μεγάλο φαουλ αν ισχύει, είναι εξαιρετικά διασκεαστικό το μουλτι αυτών των παιχνιδιών και θα είναι μεγάλη βλακεία αν το βγάλουνε.
|
|
|
Post by deus on Jun 8, 2015 19:13:23 GMT 2
Παιδες εχουμε μια πολυ καλη ανακοινωση. Τομsuper meat boy θα κυκλοφορησει μεσα στην χρονια για το ps4 kai psvita! Μαλιστα, οταν βγει, θα δινεται δωρεαν για τους συνδρομητες στο ps plus! Πολυ καλα νεα, οτι πρεπει για να παιχτει σε βιτα. Το φορητο μηχανημα της σονυ ειναι η απολυτη indie φορητη κονσολα!
|
|
|
Post by Burai Fighter on Aug 26, 2015 15:38:58 GMT 2
New on PlayStation Store: Until Dawn, Dishonored, Nova-111, more Ορίστε και οι νέες προσφορές- ελπίζω να σας αρέσουν τα LEGO Το ενδιαφερον μου κίνησε το Capsule Quest απο τα νεα downloadable games, το οποίο βαδίζει στα χνάρια των TowerFall και Samurai Gunn, απλώς μου αρέσει πιο που σαν αισθητική. Επίσης κυκλοφορεί και το MegaMan Legacy Collection με τα 6 πρώτα MegaMan για το NES. Το σκέφτομαι, αλλα μιας και θα βγει και physical copy, αρχές του 2016 θα επενδύσω εκεί. EDIT: pass για το Capsule Quest ειναι local multiplayer only...
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 14, 2015 13:58:36 GMT 2
Κυκλοφορεί το Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below( αμάν ρε Square) και τα reviews είναι πολύ ενθαρρυντικά, βασικά θετικότατα. Ένα metascore 80/100 not bad at all www.metacritic.com/game/playstation-4/dragon-quest-heroes-the-world-trees-woe-and-the-blight-belowΠαράλληλα αρκετά reviews κάνουν λόγο για περισσότερες arpg επιρροές σε σχέση με το κλασικό action gameplay της σειράς Warriors. Προσωπικά μιλώντας, μετά το Hyrule Warriors δηλώνω ευθαρσώς fan της Omega Force. Ακόμη και οι τίτλοι Gundam της σειράς για τo PS3 είναι πάρα πολύ καλοί. Παράλληλα, ορίστε και ορισμένοι σχετικά "νέοι" ή επερχόμενοι τίτλοι για Vita και μην ξεχνάμε πως έχουμε και το HD remake του Odin Sphere για PS4, PS3, Vita Από ότι διαφαίνεται να ναι καλά οι Γιαπωνέζοι για το Vita, μιας και θα έχουμε να χορτάσουμε ιδιαίτερους τίτλους. Προσπάθησα να σταχυολογήσω τα games που είναι ή διαφαίνεται πως θα είναι καλά. Οι συγκεκριμένοι τίτλοι είναι αρκετά ποιοτικοί τόσο σαν visual novels αλλά και σαν games πχ το Lost Dimension και έχουν αναπτύξει μια fanbase πχ NeoGAF threads. Να προσθέσω και τη σειρά Danganronpa, όπου ο πρώτος τίτλος ήταν μεγάλη έκπληξη για πολλούς.
|
|
|
Post by Alucard on Oct 15, 2015 11:35:04 GMT 2
Νεκρή κονσόλα το Vita λέμε.Δεν έχει παιχνίδια λέμε.Εγώ πάντως δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω σε αυτό.
|
|
|
Post by moogle on Nov 22, 2015 16:00:55 GMT 2
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά η Sony δουλεύει εδώ και καιρό σε ένα PS2 emulator το οποίο έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία σε μία νέα συλλογή SW παιχνιδιών που κυκλοφόρησε μάζι με το Battlefront. Τώρα το ζήτημα είναι πώς θα το αξιοποιήσει: θα συνεχίσει να κυκλοφορεί υπερτιμημένα ports PS2 τίτλων, ή θα προχωρήσει στην ιδανική λύση απευθείας υποστήριξης των PS2 physical copies Που έχουμε; Στη δεύτερη περίπτωση, καλό είναι να κλείνουμε συλλογές σιγά σιγά και να αγοράσουμε ό,τι έχουμε στο μυαλό μας από την PS2 era, γιατί προβλέπω κάτι ελαφρώς σπάνιοι τίτλοι αυτή τη στιγμή να αγγίζουν 500 ευρώ . Αμφιβάλλω βέβαια να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μετά το εκπληκτικό BC του ΧΟΝΕ σε 360, δε θα ήταν απίθανο. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι πριν από κοντά ένα χρόνο είχε πατεντάρει μία τεχνολογία υποστήριξης DLC και trophies σε παιχνίδια παλιότερης γενιάς. Ήδη αυτό εφαρμόστηκε επιτυχώς στο SW collection; άντε να δούμε τι θα δούμε στο μέλλον.
|
|
|
Post by Alucard on Nov 22, 2015 17:10:03 GMT 2
Νομίζω θα βάλει συμβατότητα τίτλων PS2 αλλά μόνο ψηφιακά δυστυχώς.
|
|