|
Post by Burai Fighter on Nov 22, 2015 21:14:32 GMT 2
Με jailbreak μελλοντικά, θα μπορεί κανείς λογικά να παίζει isos τίτλων από το PS2. Αλλά προς το παρόν, νομίζω κι εγώ, πως αφορά μόνο digital rereleases- κάτι όχι και τόσο άσχημο, μιας και για παράδειγμα το Lucifer's Call κοστολογείται 7-8€ αν θυμάμαι καλά- ελπίζω να μην υπάρξει αναπροσαρμογή των τιμών για το PS4. Αλλά οκ εννοείται πως για το FF 12, πχ θα προτιμούσα μια HD remastered έκδοση- με τις προσθήκες της Internation Zodiac Job System έκδοσης. Ορίστε και το ανάλογο άρθρο από Digital Foundry www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-ps2-emulation-on-ps4-performance-analysisΑυτό που με ιντριγκάρει έιναι το ακόλουθο
|
|
|
Post by Alucard on Nov 27, 2015 15:15:54 GMT 2
Black Friday deals στο psn. Σκέφτομαι να τσιμπήσω τα Dangaronpa.Έχουν 12 ευρώ έκαστο τα 2 πρώτα και 24 το τρίτο.Και σκέφτομαι τώρα.Να περιμένω μπας και τα βρω 50% κάτω αντί για 40% που τα έχει τώρα,ή να τα πάρω;Και αν τα πάρω,να πάρω και τα 3 ή να πάρω τα 2 πρώτα και βλέπουμε;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 27, 2015 21:33:29 GMT 2
Το πρώτο είναι το κατά γενική ομολογία, καλύτερο εκ των δύο- που είναι προς το παρόν και τα main series. Το τρίτο που γράφεις, είναι λογικά το Ultra Despair, το οποίο είναι spin off action τίτλος, που γενικά έχει αποσπάσει μέτριες κριτικές και είναι μάλλον μόνο για τους σκληροπυρηνικούς fans. Eπίσης να προσθέσω πως το Δεκέμβρη τα free games για το PS Plus, είναι τα SSX και Far Cry: Blood Dragon για PS3( oh yeah!! ), Gauntlet και King's Quest για PS4, Freedom Wars και Rocketbirds για PS Vita.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 5, 2015 23:08:39 GMT 2
PlayStation Experience eventwww.eurogamer.net/articles/2015-12-04-playstation-experience-2015-keynote-live-reportΕν συντομία Yakuza 5 έρχεται στο PS3 west, το Yakuza 0 στο PS4 αλλα προς το παρόν μονο US, uncharted 4 branching dialogue, paychonauts spin off για το VR headset, game απο Ubisoft για το VR, Ni no Kuni 2, FF 7 remake video, Rez για το VR headset( groovy!,), MOBA τιτλος απο την Epic. To Vita μάλλον έλαμψε δια της απουσίας του... Κι ας βγαίνει το υπερθεικο Gundam Extreme VS full boost και ας γίνεται πανικός απο τους γνωστές- απο τα πλέον ανερχόμενα fighting systems και franchises, ψάξτε για σχετικό άρθρο απο Eurogamer. Α ρε SONY, λιγο παραπάνω υποστήριξη να του έδειχνες...
|
|
|
Post by Alucard on Dec 6, 2015 1:10:26 GMT 2
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 6, 2015 2:16:47 GMT 2
|
|
|
Post by Alucard on Dec 6, 2015 5:12:45 GMT 2
Ο τύπος γκρινιάζει για την ιστορία ότι είναι "racist" και ότι έχει f2p κατάλοιπα.Αλλά η μάχη είναι καλή λέει.Εντάξει,δε με καλύπτει το συγκεκριμένο ρηβιού να πω την αλήθεια,θα περιμένω κάποιον πιο έμπιστο ρηβιούερ. BTW θα βγει και το Death's Gambit για PS4.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 6, 2015 13:05:07 GMT 2
Εντάξει ενα game των 5€ για smartphones ειναι- που προοριζόταν για f2p, ευτυχώς το άλλαξαν- δεν λέω πως πρεπει να έχουμε τις τεράστιες απαιτήσεις. Μακαρι να το βελτιώσουν για τις πιο συμβατικές εκδόσεις.
Btw πολυ πολυ καλο jrpg για Smart devices ειναι το πρωτο Chaos Rings, εχει αέρα απο Square άλλων εποχών, σαν μια όμορφη μίξη των FF 8 και 10. Άψογα production values, ωραίο σενάριο, όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε την εκδοση για Vita που ειναι value fo money μιας και εχει και τους τέσσερις τίτλους- εχω τελειώσει μονο τον πρωτο όταν είχα πάρει το iPhone και είχα γράψει κάποια πράγματα και στο GO forum.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Feb 24, 2016 21:45:56 GMT 2
It looks like Naughty Dog used Assassin's Creed artwork for the new Uncharted 4 trailerΧα χα... Παρατηρητικότητα όμως. Και το πιο σημαντικό... Το ίδιο το trailer, το οποίο αναμενόμενα ειναι φανταστικό EDIT: Και δύο κυκλοφορίες που θεωρώ πως είναι λίγο under the radar, αλλά εμένα μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Stanger of Sword City( Vita)Remake/ επανέκδοση τίτλου που είχε κυκλοφορήσει για το 360 jap only. Dungeon Crawler στα χνάρια του Etrian Odyssey ενώ κάποιοι παίκτες αναφέρουν και τα Wizardry. RepubliqueStealth/ adventure/ story driven game, από ότι έχω διαβάσει στα χνάρια των adventure games της Telltale. Είχε κυκλοφορήσει για iOS, είχε πάρει αρκετά καλές κριτικές αλλά τώρα αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει- με το κατάλληλο ρετουσάρισμα- για το PS4 ολόκληρο, μαζί με την κυκλοφορία του 5ου επεισοδίου που ολοκληρώνει την ιστορία( η ομάδα ανάπτυξης παρά την αρχική επιτυχία είχε κάνει και επιτυχημένη kickstarter campaign για να κυκλοφορήσει τα υπόλοιπα επεισόδια όπως ήθελε)
|
|
|
Post by moogle on Feb 25, 2016 2:26:46 GMT 2
Η naughty ξανάκανε το ίδιο λάθος με το artwork στους χάρτες του μέτρο στο the last of us. Απορώ, μόνο με Google search βρίσκουν το art work τους; :Ρ
|
|
|
Post by deus on Mar 23, 2016 0:05:03 GMT 2
Το star ocean 5 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για πλει4 το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Θα έχει μάλιστα και ιαπωνικά voice overs(άχρηστη προσθήκη για εμένα αλλά κάποιοι την βρίσκουν)
Το έχω στα υπόψιν αλλά μετά το φιάσκο που ήταν το star ocean 4 θα περιμένω για πτώση τιμής.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 23, 2016 1:19:26 GMT 2
Βασικά το megaton των ημερών, είναι μάλλον η είδηση για το PlayStation 4.5- η πιο σωστά φήμη. Με λίγα λόγια διέρρευσε από αρθρογράφο του Kotaku, ο οποίος αναφέρει σαν πηγές game developers, πως η SONY έχει στα σκαριά νέα έκδοση του PS4, η οποία θα έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής 4K video αλλα και 4K gaming ανάλυσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει μία elite console σε φουσκωμένη τιμή, η οποία θα έχει ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά( αναβαθμισμένη GPU, CPU κτλ) Λέγεται πως θα μπορεί κανείς να παίζει τα τωρινά games σε 4Κ ανάλυση με 60fps( γελάμε εδώ νομίζω αλλά τέλος πάντων) ή έστω σε πιο χαμηλές αναλύσεις με 60fps. kotaku.com/sources-sony-is-working-on-a-ps4-5-1765723053H είδηση/ φήμη δημοσιεύθηκε Σάββατο προς Κυριακή νομίζω και έκτοτε έχει γίνει χαμός. Ιδιαίτερα στο GAF η πλειοψηφία δηλώνει κατενθουσιασμένη, έχουν ήδη βρει το πρόγραμμα κυκλοφορίας κονσολών που θα μας οδηγήσει μέχρι το PS6( πλέον το μοντέλο των κινητών πέρασε και στις κονσόλες wow κτλ), ενώ υποθέτουν πως θα υπάρχει και πρόγραμμα ανταλλαγής της παλιάς κονσόλας από τη SONY( ok ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει) Δε θέλω να γράψω αναλυτικά το πόσο λάθος, κατ'εμέ είναι αυτή η απόφαση, εφόσον φυσικά ισχύει. Προσωπικά μιλώντας, εφόσον ισχύει, πέφτει και το προτελευταίο προπύργιο για να είναι κανείς console gamer- το τελευταίο είναι τα console exclusives, που και αυτά σιγά σιγά τείνουν προς εξαφάνιση. Ως επακόλουθο, κάποιος θα επενδύσει σε PC, που και πιο future proof θα είναι εφόσον κάνει τη σωστή επένδυση σε υλικά, περισσότερο αναβαθμίσιμο και σίγουρα καλύτερο, εν τέλει, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά( βέβαια απορώ πως θα πετύχουν τιμές 600-800$ για 4k gaming, γελάνε και οι πέτρες δλδ) EDIT: Εδώ και ένα άρθρο του guardian σχετικά με το θέμα που μάλλον αντιμετωπίζει τη φήμη κάπως πιο συγκροτημένα. www.theguardian.com/technology/2016/mar/21/playstation-4-5-rumours-upgradeable-games-consolesOρίστε μάλλον και το τι θα ισχύει
|
|
|
Post by Straier on Mar 23, 2016 8:17:47 GMT 2
Πάντως η αρχή έχει ήδη γίνει με το New3DS... Τώρα βέβαια ότι το πρόβλημά μας ήταν η 4Κ ανάλυση...
|
|
|
Post by Alucard on Mar 23, 2016 14:09:26 GMT 2
Είμαι άσχετος με τα τεχνικά θέματα,οπότε μπορεί να λέω και βλακείες.Όμως,από αυτά που διαβάζω,βλέπω πως ένα πολύ δυνατό PC με υψηλό σχετικά κόστος,βγάζει 4Κ@60 με τα χίλια ζόρια.Οπότε για να καταφέρει κάτι τέτοιο το PS4.5 πρέπει να ανεβάσει πολύ το κόστος του ώστε να έχει το κατάλληλο hardware.Ξέρω,είναι και θέμα διαφορετικού optimization PC/κονσόλας,αλλά και πάλι. ΙΜΟ αν κάνει κάτι τέτοιο η Σόνυ,ισοδυναμεί με αυτοκτονία.Αυτήν τη στιγμή είναι μπροστά στην κούρσα και δεν έχει λόγο να πάρει τέτοιο ρίσκο.Μην ξεχνάμε πως ενώ η Μ$ έχει κι άλλες πηγές εσόδων,η Σόνυ έχει κερδοφορία κυρίως από το Playstation brand.Αν κάνει τη βλακεία να βγάλει δυνατότερο μηχάνημα,ποιος θα πάει να πάρει την επόμενη κονσόλα της στο launch;Όλοι θα περιμένουν την "τούμπανη" έκδοση. Για να δούμε τι θα δούμε.Δεν μου αρέσουν αυτές οι εξελίξεις.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 23, 2016 15:07:16 GMT 2
Εγώ νομίζω αν γίνει κάτι θα είναι καθαρά για υποστήριξη 4K video( κάτι το οποίο από όσο έχω διαβάσει το PS4 μπορεί ήδη να κάνει)και ίσως ένα hardware upgrade για το επερχόμενο VR.( το οποίο απαιτεί ακατέβατα 120hz δεν υπάρχει συμβιβασμός εδώ γιατί το εφέ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αλλά θα είναι και πασιφανές το όποιο ασταθές frame rate) Τώρα βέβαια δεν ξέρω αυτό τι θα σημαίνει για το κανονικό PS4. Πιθανώς θα υπάρχουν VR games που δε θα τρέχουν? Κάτι ανάλογο με το New 3DS όπως εύστοχα ανέφερε ο straier. Bέβαια εκεί που υπήρχε ένας μικρός αριθμός τίτλων που τρέχουν καλύτερα στο New 3DS, κυκλοφορούν τώρα το Hyrule Warriors Legends, το οποίο κατά γενική ομολογία στο original hardware είναι πολύ μέτριο με choppy framerate- σε σημείο να είναι unplayable. Αυτό είναι κάτι που φοβάμαι πως είναι πιθανό να συμβεί και στο νέο PS4. Δλδ θα τρέχει το game, αλλά πώς θα τρέχει...
Γενικά είναι πολύ λάθος, για πάρα πολλούς λόγους, να ταυτίζονται δύο τελείως διαφορετικά markets αυτό των mobile devices με αυτό των κονσολών. Κατ'αρχάς πλέον ζούμε την εποχή που το console/ PC game development έχει γίνει παρόμοιο με την παραγωγή ταινιών. Κρατάει πολλές φορές τουλάχιστον 3-4 χρόνια για έναν major AAA τίτλο, απαιτεί απίστευτα πολλά χρήματα( ανάλογα με αυτά κινηματογραφικών παραγωγών), ενώ πρεπει εξαρχής να έχει εξασφαλιστεί το κέρδος, ίσως πριν ξεκινήσει καν η επένδυση/ παραγωγή/ ανάπτυξη. Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως θα παίρνει το Β iteration της κονσόλας και θα περιμένεις πχ δύο χρόνια να παίξεις το Α game. Ο developer πώς θα κάνει το optimisation? O console gamer( που έχει μάθει σε άλλη λογική από τον PC gamer, χωρίς να το αναφέρω σαν θετικό ή αρνητικό)της Α iteration θα τρέχει το game choppy, ο onwer της Β πιο ικανοποιητικά, ενώ ο ιδιοκτήτης της πιο καινούριας θα το τρέχει άψογα( κάτι ανάλογο με την προσπάθεια κάποια games να τα τρέξουν σε last gen hardware με μάλλον αστεία αποτελέσματα πχ Shadow of Mordor, αν και εδώ έγινε για μεγιστοποίηση του κέρδους ενός ούτως ή άλλως ακριβού game) Aπό την άλλη οι mobile devices βασίζονται, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σε ports( τις περισσότερες φορές μέτρια εώς χάλια πχ MegaMan X)και freemium τίτλους που αναπτύσσονται σε αρκετά μικρότερο χρόνο. Βασικά στις mobile devices, η κατάσταση θυμίζει Atari λίγο πριν το video game crash των 80s( shovelware, freemium και μέσα μέσα ένα δύο ενδιαφέροντα games που χάνονται στο σωρό) Δεν παντρεύονται οι δύο κόσμοι, γιατί πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά κοινά, imho. O gamer που πληρώνει 60-70€ ΑΠΑΙΤΕΙ να έχει ένα όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο προϊόν. Απόδειξη, πως ακόμη και τα season passes σαν λογική έχουν καταδικαστεί, ιδιαίτερα από εταιρείες όπως η WB που το έκανε και τόσο άκομψα με το Arkham Knight.
Eπίσης αυτό που γράφει ο Alucard για το ότι η Sony είναι market leader και δεν έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον αν λάβει κανείς υπόψη πως η Sony πλέον μόνο το PlayStation έχει σαν brand για να την κρατήσει όρθια, είναι τελείως spot on. Ιστορικά πάντως, όλα μα όλα τα hardware upgrades πήγαν άπατα όσον αφορά τις πωλήσεις. Πιθανόν η μόνη εξαίρεση, ήταν το PC engine CD, αλλά εδώ μιλάμε κυρίως για Ιαπωνία( οι πωλήσεις US ήταν ανάξιες αναφοράς) Ακόμη και το PS TV που τόσο πολύ προώθησε, εν τέλει κατέληξε να γίνεται discontinue μέσα στο 2016.
Ένας ακόμη λόγος που θεωρώ πως δε θα γίνει κάτι τέτοιο, είναι πως το νέο προϊόν της Sony, που πρέπει να πετύχει και για το οποίο υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από το καταναλωτικό κοινό είναι το PS VR( νομίζω οι προπαραγγελίες εξαντλήθηκαν παντού, τουλάχιστον για το launch week) Ποια λογική εταιρεία θα έβγαζε δύο προϊόντα ταυτόχρονα, τα οποία πιθανώς σαν bundle να κοστίζουν πάνω από 1500€, ενώ παράλληλα δε θα μπορέσει να σπρώξει το παλιό hardware bundle( γιατί προφανώς θα υπάρχει και το PS4 VR bundle σε συμφέρουσα τιμή)για το λόγο που ανέφερε και ο Alucard.
|
|