|
Post by moogle on Apr 2, 2015 0:21:38 GMT 2
Όλα τα κοινότυπα θέματα θα ανοιχθούν τώρα, αλλά με τόσες κυκλοφορίες τι να κάνουμε κι εμείς οι φτωχοί... Final Fantasy XV λοιπόν και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, Demo του Final Fantasy XV . Τα ξέρετε σε γενικές γραμμές, οπότε δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια videos που τράβηξα με το PS4 ενώ έπαιζα το demo. Το πρώτο είναι με το στιγμιότυπο που πολεμάς το behemoth, ενώ το δεύτερο είναι η εμφάνιση μίας random μάχης με magitek armour soldiers. To στιγμιότυπο με τις random μάχες μου άρεσε πολύ, γιατί δένει πολύ ωραία με το σενάριο και τον κόσμο του παιχνιδιού. Επίσης παρατηρήστε την ενότητα μεταξύ των μελών του party. Συνομιλούν μεταξύ τους, σχολιάζει ο ένας τις πράξεις του άλλου κι όταν ο Noctis δέχεται επιθέσεις ή βρίσκεται σε critical condition τον βοηθάνε. Σε αυτό το κομμάτι έχει πέσει πολύ δουλειά και είμαι αισιόδοξος για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Σε γενικές γραμμές το demo είναι καλό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν συνετό να το κυκλοφορήσουν έτσι όπως το κυκλοφόρησαν. Δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι πρακτικά το πλήρωνες ένα κάρο λεφτά, αλλά στο ότι το frame rate και γενικότερα ο τεχνικός τομέας είναι απαράδεκτος, με πολλά frame drops, stuttering, subHD ανάλυση (εποχές PS3 all over again) και μέτρια textures κι επιφάνειες. Τα trailers που ανά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει μας πρόβαλαν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και το demo απλώς δεν την πλησιάζει. Τέλος πάντων, αυτά προφανώς θα λυθούν (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω), αλλά κρίνω με βάση το τι έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας. Η μουσική πάντως μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις, όπως και η γενικότερη αισθητική του κόσμου. Overall, θετικές εντυπώσεις, αλλά προτιμώ να είμαι συγκρατημένα ενθουσιασμένος και να διαψευσθώ στην πορεία, παρά το αντίθετο. Discuss .
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 2:19:42 GMT 2
Καταρχάς nice vids Εννοείται πως σαν κλασικό θύμα περιμένω το demo( μαζί δίνουν, λέει, δώρο και ένα remake του Type O σε ΗD ) Δεν έχω δει vids από το demo μιας και δεν ήθελα να δω spoilers, αλλά οκ τα συγκεκριμένα τα τίμησα. Μπορώ να πω, πως τώρα που είδα gameplay το battle system φαίνεται πως θα είναι πολύ δουλεμένο και από τα δυνατά σημεία του τίτλου. Το ζήτημα είναι να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό lore και να μην αρχίσουν το milking τύπου XIII-2, Lightning Returns. Θα προτιμούσα έναν τίτλο ολοκληρωμένο με αρχη μέση τέλος και ένα καλό story. H αλήθεια είναι πως τεχνικά υπάρχουν προβλήματα αλλά ο ίδιος Tabata είπε πως δουλεύουν για να μην υπάρχουν στο τελικό release, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης, έτσι για να δούμε τα αποτελέσματα της αθώας απόφασης της S-E να προωθήσει με αυτό τον επιεικώς αμφιλεγόμενο τρόπο το demo www.ebay.co.uk/itm/Final-Fantasy-15-XV-Episode-Duscae-Playable-Demo-from-Type-0-HD-/131474449197?hash=item1e9c7ce32dΥπάρχουν κι άλλα listings και σε άλλα sites όπου το demo πωλείται με τιμή σχεδόν κανονικού game. Βέβαια από την άλλη η Konami το πουλούσε κανονικά το demo του MGS V σε παρόμοια τιμή και με μικρότερη διάρκεια( 1,5 ώρα)... Παναγιώτη, διόρθωσε με ανα κάνω λάθος, το demo του XV παίρνει ένα 3-4ωρο αν ισχύει ότι έχω διαβάσει. Next gen ρεεεε
|
|
|
Post by moogle on Apr 2, 2015 12:18:14 GMT 2
Δεν μπορούμε να σχηματίσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για το battle system αυτή τη στιγμή μιας και δεν έχεις ξεκλειδώσει τα μαγικά (αν υπάρχουν), τις τεχνικές, τον εξοπλισμό, σωστό levelling και πολλά άλλα πράγματα. Σε γενικές γραμμές, αυτά που μπορούμε να δούμε είναι το attack σύστημα, το warp σύστημα, το dodge σύστημα και την αλλαγή των βασικών τεχνικών. Τα καλά: 1. Το attacking λειτουργεί όμορφα, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα αν υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που καθορίζουν πόσο εύκολα μπορούν οι εχρθοί να αποφεύγουν τα χτυπήματά σου ή όχι. 2. Το warp είναι ΤΕΛΕΙΟ και αποτελεί μία ιδανική λύση για να καλύπτεις γρήγορα τις αποστάσεις μεταξύ του πρωταγωνιστή και των εχθρών. 3. Οι ικανότητες λειτουργούν ωραία και γενικά το MP σύστημα φαίνεται να έχει κάποια λογική. Τα κακά: 1. Εντάξει, το lock σύστημα είναι απαράδεκτο. Ουσιαστικά πρέπει να κρατάς πατημένο (παρατεταμένα) το R1 ώστε να εμφανιστεί ο στόχος και με το δεξί αναλογικό επιλέγεις τον εχθρό ενώ γυρνάς την κάμερα. Δεδομένου του χαμού που επικρατεί, αυτό δε λειτουργεί καθόλου καλά. Επίσης η κάμερα περιστρέφεται απελπιστικά αργά. Το lock λοιπόν είναι απολύτως δυσλειτουργικό και δεν υπερβάλλω καθόλου σε αυτό . 2. To dodge σύστημα είναι λίγο... dodgy . Δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ του dodge και του parry->counter attack, ενώ και τα δύο ενεργοποιούνται με το ίδιο κουμπί. Καλύτερα να υλοποιήσουν μία λύση τύπου Kingdom Hearts: απολύτως λειτουργική και χωρίς κανένα πρόβλημα. 3. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θέλουν ένα πιο turn based system ή ένα καθαρά action system. Για τον παίχτη φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί περιορισμοί ως προς τη μετακίνηση στο χώρο του παιχνιδιού και στον τρόπο που επιτίθεται ο χαρακτήρας, από την άλλη όμως οι εχθροί είναι πολύ πιο ελεύθεροι και ευκίνητοι. Δε με έχει πείσει πλήρως, αλλά πιστεύω ότι στο τελικό προϊόν το battle system θα είναι πιο ξεκαθαρισμένο. Ένα πράγματα που ξέρει να φτιάχνει η Square enix είναι καλά συστήματα μάχης, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για να αγχωνόμαστε. Θα ανεβάσω κι άλλα βιντεάκια σε παρόμοιο στυλ με τα παραπάνω. Δε θέλω να σας δείξω τι γίνεται στην ιστορία του demo, αλλά κάποιες λεπτομέρειες με τη δομή του τίτλου, που νομίζω ότι ενδιαφέρονυ όλους μας. Από εκεί και ύστερα, μακάρι Κώστα να είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα λες. Ας βγει επιτέλους αυτό το παιχνίδι κι ας είναι ένας ολοκληρωμένος τίτλος, που δε θα βασιστεί σε 2-3 sequels και σε databases για να πει την ιστορία του.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 12:35:32 GMT 2
Και ήθελα να το σχολιάσω για την camera γιατί σε σημεία με ζάλιζε. Πάντως μιας και τον τελευταίο καιρό χάζευα NeoGAF και αρθρα για το XV είναι δεδομένο πως αρκετά πράγματα θα αλλάξουν/ έχουν αλλάξει ήδη από το demo. Θα το παίξω κι εγώ σχετικά άμεσα θέλω να πιστεύω( να σου έρχεται το FF Type 0 HD και να παίζεις πρώτα το demo, δεν ξέρω μου φαίνεται αδικείται ο main τίτλος με αυτό τον τρόπο ρε γμτ...) Εγώ για κάποιο λόγο είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Η Square Enix έχει δείξει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα με το re-launch του FF 14 και τώρα με το FF 15. Bασικό ρόλο παίζει και η αλλαγή των directors, πιστεύω. O Yoshida ειδικά είναι μορφή, παίζοντας, όσο έπαιξα ένα 10-12ωρο δλδ του 14 στο PS3( οριακά unplayable από day one το frame rate έπιανε μονοψήφια όταν γινόταν χαμός ) είχε αυτή τη γνώριμη FF αύρα: ξεκινάω να παίζω και ξαφνικά έχει περάσει ένα 3ωρο και δεν το έχω καταλάβει, έχω χαθεί στον κόσμο του. Τώρα με το PS4 θα το έψηνα ένα replay, έστω να δω το main story.
|
|
|
Post by moogle on Apr 2, 2015 23:26:08 GMT 2
Τέλος το demo, καιρός να προχωρήσω με τη ζωή μου . Μερικά ακόμα videos και το αντίστοιχο commentary λοιπόν. Δύο ακόμα πράγματα που βλέπεις στο demo και που δεν τα ανέφερα παραπάνω είναι ο Ramuh και το παιχνίδι με τα πολλαπλά σπαθιά του Noctis, το οποίο δουλεύει καλύτερα από ότι περίμενα. Η υλοποίηση του πρώτο (δηλαδή του summoning) είναι ελαφρώς περίεργη, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να το καλέσεις όταν μηδενιστούν τα ΗΡ του Noctis... Δεν ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο και στο τελικό παιχνίδι, εμένα πάντως μου φαίνεται κάπως άστοχο. Εν πάση περιπτώσει, πολύ εντυπωσιακό το όλο σκηνικό, θαυμάστε: Στα των σπαθιών τώρα, τα πράγματα είναι λογικότερα: όταν έχεις full MP, πατάς L1 + R1, μπαίνεις σε ένα συγκεκριμένο mode στο οποίο τα χτυπήματά σου γίνονται ΠΟΛΥ ισχυρότερα, ο ρυθμός των επιθέσεών σου ΠΟΛΥ υψηλότερος και τηλεμεταφέρεσαι συνέχεια. Οι μάχες με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα, αλλά ελπίζω στο κανονικό παιχνίδι να υπάρχει κάποια ισορροπία ως προς το level των εχρθών και τη δυνατότητα χρήσης της συγκεκριμένης τεχνικής, γιατί όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, εχθρούς που κανονικά τους βγάζεις σε ένα Χ χρονικό διάστημα, τους σκοτώνεις στο άψε σβήσε. Σχετικά με τα όπλα τώρα, υπάρχουν 5 βασικές θέσεις για να τα εξοπλίσεις: το όπλο με το οποίο θα ξεκινήσεις το combo, το βασικό όπλο που θα χρησιμοποιείς για όλες τις επιθέσεις, το όπλο με το οποίο θα δώσεις το τελικό χτύπημα, το όπλο που θα χρησιμοποιήσεις στο counter attack και τέλος το όπλο που θα χρησιμοποιήσεις στις εναέριες επιθέσεις. Παίζοντας λίγο με αυτή τη σειρά κατάλαβα ότι τα όπλα διαφέρουν στο πόσο γρήγορα βαράνε, στο damage που κάνουν, στο είδος της επίθεσης (swing, thrust, κτλ) και φυσικά στο range. Δεν υπάρχουν στατιστικά στο demo, οπότε κινείσαι λίγο στα τυφλά, αλλά υποθέτω ότι στο τελικό προϊόν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας. Τέλος, υπάρχει τρόπος να βγεις εκτός των επιτρεπτών ορίων του χάρτη και να εξερευνήσεις κάποιο από το περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο στον τελικό τίτλο. Δεν κατάφερα να δω πολλά μιας και έφτασα σε ένα σημείο που κυριολεκτικά δεν επιτρεπόταν και το παιχνίδι με σκότωσε (κυριολεκτικά), αλλά έχει πλάκα η όλη φάση. Κλείνοντας, ορίστε ένα βίντεο μίας μάχης μέσα στις σπηλιές.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 23:36:56 GMT 2
Το video με το summmon δε θα το δω, γιατί θέλω να το βιώσω από πρώτο χέρι. Φοβερό που έχουν κρατήσει τα Goblins όπως ήταν ακριβώς στον πρώτο τίτλο- εννοώ το σχεδιασμό. Είναι ενδιαφέρουσα η αντίθεση του κλασικού σχεδιασμού των Goblins με τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό των χαρακτήρων. Στον τελικό τίτλο θα χειρίζεσαι μόνο τον Noctis ή θα υπάρχει η δυνατότητα να χειρίζεσαι και τους υπόλοιπους- ελπίζω το 2ο προσωπικά.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2015 7:40:58 GMT 2
Πόσο σου πήρε το ντέμο για να το βγάλεις;Εγώ είμαι πριν τη μάχη με το Behemoth.Σε κάποιες φάσεις η όλη ατμόσφαιρα θύμισε survival horror εκεί που ακολουθείς το μονοπάτι με τα δέντρα.Επί του συστήματος μάχης δεν έχω να πω κάτι παραπάνω,να προσθέσω απλά πως ελπίζω το dodge/parry είτε να αλλάξει στο τελικό παιχνίδι,είτε μέσω αναβαθμίσεων να ξεκλειδώνεις καλύτερα skills που θα επιτρέπουν την καλύτερη άμυνα.Επίσης σε τι επίπεδο το έβγαλες;Εγώ είμαι στο 16 αν δεν κάνω λάθος.
|
|
|
Post by moogle on Apr 3, 2015 15:36:46 GMT 2
Δεν παρατήρησα για να είμαι ειλικρινής, γύρω στις 2 με 3 υποθέτω. Βασικά το έπαιξα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα και μέχρι και το behemoth έφτασα και στα τρία, οπότε τη φορά που το τερμάτισα ήμουν ήδη υποψιασμένος για το τι θα συναντήσω και πώς να προχωρήσω γρηγορότερα.
Θα το βάλω κάποια στιγμή για να εξερευνήσω λίγο ακόμα τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν πιστεύω ότι είναι ούτε 30% αντιπροσωπευτικό του τελικού αποτελέσματος.
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 3, 2015 15:41:08 GMT 2
"Deadeye cannot see from his right eye, use it to your advantage" Prwth antidrash tou Evans: Treksimo sta aristera Endiaferonta ola ta videos, wraies oi parathriseis. To game den einai katholou afto pou thelw apo plevras gameplay, alla entaksei den tha pw kai oxi se kati kainourio. Elpizw na ftiaksoun ta provlhmata pou anafereis. Ta summons den tha emfanizontai ola me ton idio tropo, afth einai h leitourgia tou Ramuh logika. Pantws einai oti poio theamatiko exw dei se FF edw kai xronia. Exw Playstation 4 pleon (oxi diko mou alla exw prosvash) tha paixtei to game kanonikotata!
|
|
|
Post by moogle on Apr 3, 2015 15:54:39 GMT 2
Αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο επειδή ήξερα ότι εκεί θα κατέληγε η μάχη . Το έπαιξα αρκετές φορές το demo και κάθε φορά έχανα γιατί δεν έδινα σημασία στα λόγια των υπολοίπων.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 6, 2015 21:52:44 GMT 2
Ήρθε σήμερα το Type 0 HD από τας Γαλλίας!! Ανέλπιστα καλή έκδοση, δεν το πιστεύω αυτό που γράφω μετά το φιάσκο του FF X HD limited και των δύο limited για τα Kingdom Hearts, το μόνο που δεν είχα υπολογίσει είναι πως το manga που περιέχεται είναι στα γαλλικά- ευτυχώς ξέρω γαλλικά- αλλά μου έκανε εντύπωση. Στα του demo τώρα, το οποίο πρόλαβα να κατεβάσω και να παίξω ένα μισάωρο περίπου. Το σύστημα μάχης φαίνεται πολλά υποσχόμενο, τουλάχιστον προσωπικά το διασκέδασα αν και σε κάποιο σημείο νύχτωσε, την είχα πέσει σε ένα τέρας- βούβαλο αρχηγό του κοπαδιού, σκάγανε μύτη και κάτι soldiers με ελικόπτερα στο τσακ έφτασα να χάσω, ενώ δεν καταλάβαινα τι έπαιζε με το evade. Σε ορισμένους εχθρούς πατούσα L1 αλλά για κάποιο λόγο έτρωγα την επίθεση κανονικα Αρχικά μου έκανε εντύπωση το auto lock on μιας και ζαλιζόμουν και εναλλασόταν γρήγορα ο στόχος ανάμεσα στους εχθρούς. Τελικά ανακάλυψα πως με το R3 κάνεις hard lock on και ακολουθείς ένα συγκεκριμένο εχθρό, οπότε όλα κομπλέ από αυτή την άποψη. Ο τεχνικός τομέας μου άρεσε- είναι πολύ πολύ περίεργο αλλά ευχάριστο το να βλέπεις ένα τεράστιο κόσμο και να ξέρεις πως μπορείς να πας οπουδήποτε. Με χάλασε λίγο που προσπάθησα να φτάσω εκείνο το τέρας στη λίμνη αλλά μόλις το νερό έφτανε στο γόνατο απλά παγώνανε όλοι στη θέση τους. Ελπίζω στην τελική έκδοση να μπορείς να κολυμπάς. Το demo το έκλεισα, αν και δεν ξέρω αν κάνει save, μετά από 30 λεπτά όπως έγραψα. Μετά από ένα πανικό από εχθρούς κατά τη διάρκεια της νύχτας( ωραία η εναλλαγή btw)και ενώ είχα χρησιμοποιήσει 5-6 potions και η ενέργειά μου έχει φτάσει χαμηλά έκανα rest και κάπου εκεί το έκλεισα γιατί ήθελα να πακετάρω γι'αύριο. Προσεχώς, περισσότερα
|
|
|
Post by moogle on Apr 7, 2015 13:09:19 GMT 2
Το lock είναι απαράδεκτο, μην το ψάχνεις. Κι εγώ ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψα ότι μπορείς να κλειδώσεις την εστίαση σε έναν εχθρό πατώντας το R3, μετά όμως έβαλα κι έπαιξα λίγο ΚΗ1 και συνειδητοποίησα πόσο απείρως πιο λειτουργικό σύστημα έχει ένα παιχνίδι που βγήκε περισσότερο από μία δεκαετία νωρίτερα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν να κάνουν ένα τόσο δυσλειτουργικό σύστημα, ακόμα και σε ένα demo μίας υπερβολικά πρώιμης έκδοσης ενός παιχνιδιού. Στα του dodge, πρέπει να κρατάς πατημένο το L1, όχι να το πατάς τη στιγμή που θα δεχτείς το χτύπημα. Ουσιαστικά υπάρχουν 2 modes στο παιχνίδι, το offensive και το defensive, με το δεύτερο να ενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το L1. Τώρα θα με ρωτήσεις "Το parry->riposte από τι καθορίζεται;" Κανένας δεν ξέρει . Αυτά, περιμένω εντυπώσεις από το μετέπειτα περιεχόμενο .
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 28, 2015 15:35:04 GMT 2
The Final Fantasy 15 demo is getting an updateΚι όμως... Patch που φτιάχνει τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στο demο του Final Fantasy 15. Το ζήσαμε και αυτό. Πέρα από την πλάκα, ορίστε κάποια από τα θέματα που φτιάχνει το ανωτέρω update
|
|
|
Post by moogle on Apr 28, 2015 18:47:37 GMT 2
Από τη μία είναι ωραία νέα και σε αυτό το άρθρο μιλάνε και για τα θέματα που ενόχλησαν τους περισσότερους από τους παίχτες, κάτι που δείχνει το πόσο σοβαρά πήραν την έρευνα που έκαναν λίγο καιρό πριν. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ γιατί το παίρνουν τόσο σοβαρά το όλο ζήτημα. Μήπως δεν έχουν ιδέα για το τι θέλουν να κάνουν με το παιχνίδι και ανατρέχουν στην κοινότητα μπας και τους δώσει καμιά ιδέα της προκοπής; Ή μήπως είναι τόσο αγχωμένοι με την αποδοχή που είχαν οι τελευταίοι τίτλοι τους, που θέλουν να φτιάξουν το καλύτερο JRPG ever; Δεν ξέρω τι να πιστέψω, το μόνο σίγουρο είναι ότι το demo έπασχε από προβλήματα που δεν είχε το πρώτο Kingdom Hearts. Με τέτοια εμπειρία και τεχνογνωσία δε δικαιολογούνται λάθη όπως το αισχρό και κυριολεκτικά άχρηστο aim/ lock-on σύστημα και η αργή κάμερα.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 28, 2015 22:17:33 GMT 2
Η αλήθεια είναι, πως δεν ξερω κι εγώ πότε ξεκίνησαν οι διορθώσεις στο FF XV και αν ήταν αποτέλεσμα της αποχώρησης του Nomura.( αν δηλαδή οι αλλαγές που μπαίνουν τώρα στο demo είναι αλλαγές που έχουν ήδη γίνει στο υπό ανάπτυξη game) Έχεις απόλυτο δίκιο για την camera και το targeting system. Δε θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα. Και το πρώτο Kingdom Hearts δεν είχε και κανά απίστευτα τέλειο targeting system και camera controls αλλά ήταν λειτουργικό. Πιστεύω πως μετά το στραπάτσο του 13, το βάρος που υπάρχει στους ώμους της development team είναι δεδομένο. Ακόμη θυμάμαι το vid με τον Yoshida να κλαίει, μετά το πέρας της ονάπτυξης του τίτλου. Βέβαια μιλάμε για έναν τίτλο που μετά την αποτυχία του αρχικού launch έγινε το relaunch που μάλλον ήταν απόλυτα επιτυχημένο- και μπορεί να είμαι και επιεικής. Dunno, μακάρι να είναι το τέλειο single player FF μετά από χρόνια. Προσωπικά, μιλώντας, η αισθητική δεν μπορώ να πω πως είναι αυτή που με ελκύει- βέβαια παρόμοια αισθητική για την εποχή είχε και το FF 7. Απλά, θα προτιμούσα κάτι στο στιλ της Ivalice, ή να κάνει τη διαφορά και να δούμε κάτι στο στιλ του IX( και να πατώσει γιατί δεν είναι ultra cool look αλλά πιο παραμυθένιο) Υπόψην πως καλώς ή κακώς όπως και να είναι το νέο Final Fantasy, πάντα θα πιέζω τον εαυτό μου να βρίσκω θετικά- όπως είχα κάνει τόσο με το X όσο και με το XIII.
|
|