|
Post by Burai Fighter on Nov 23, 2015 22:08:39 GMT 2
Με ψήνει και μένα το Iron Banner και γενικότερα το multi. Βασικά συμβαίνει αυτό που έγραψα και πιο πάνω; με βλέπω να παίζω για "ένα πεντάλεπτο να πάρω τα δύο bounties που μου έχουν μείνει" και εν τέλει παίζω 1 ώρα και βάλε, ενώ παράλληλα βοηθάω και νέους παίκτες, μπλέκω σε events etc. Πάντως, επιμένω, αν είχα σταθερό group θα ήμουν πολύ πιο θετικός. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, προς το παρόν- μιας και γενικά είμαι ιδιότροπος σε αυτό το θέμα, δεν μπορώ πίεση, εντολές, φωνές κτλ θεωρώ πως στο multi παίζω για να διασκεδάσω, όχι για να αποδείξω τι παιχτούρα είμαι και να δίνω εντολές( κάτι που λέγεται σύνδρομο του alpha gamer στα co-op board games)και να γίνομαι κουραστικός. Εννοείται, αν και δεν το έχουμε καταφέρει και λόγω ωραρίων, μόλις με δεις κάνε με invite χωρίς δεύτερη σκέψη. Προς το παρόν, θα προσπαθώ να κρατάω μια επαφή- δυστυχώς έχασα και τον Xur γιατί νόμιζα πως έιναι ολόκληρο το ΠΣΚ αλλά μπήκα βράδυ Κυριακής και είχε μάλλον τελειώσει το event- αλλά το κέντρο βάρους θα μετατοπιστεί στο Bloodborne, γιατί ή τώρα ή ποτέ με το συγκεκριμένο game. Μετά θα μου μένει μόνο το Scolar από τη σειρά και σε δεύτερο χρόνο- ή και ποτέ, ανάλογα το τι θα αντιμετωπίσω στο μέλλον, full απαισιοδοξία - το Dark Souls III.
|
|
|
Post by Straier on Nov 24, 2015 9:34:31 GMT 2
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα σε ομαδικά online παιχνίδια (κυρίως ΜΜΟ αλλά και ΜΟΒΑ και FPS υποθέτω) που θέλουν να αντιμετωπίζεις με "σοβαρότητα" και "προσήλωση" το παιχνίδι σα να είναι δεύτερη δουλειά. Επίσης να ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες πριν παίξεις οποιαδήποτε αποστολή.
|
|
|
Post by nooto on Nov 24, 2015 14:01:35 GMT 2
Γενικά εγώ έχω καλή εικονα απο το community αλλα βεβαια δεν εχω ενεργοποιησει ποτε το team chat . Και εγω της αποψης που λετε ειμαι και υποθετω οτι αυτος ειναι ο λογος που στα raids, nightfall strikes, trials of osiris κλπ η bungie δεν δινει επιλογη και πρεπει να εχεις το δικο σου group (καθως εκει θελει κανονικη συνεργασια και φαινομενα οπως αυτα που λετε μειωνουν παρα πολυ τη διασκεδαση αλλα και το στοχο του συγκεκριμενου σχεδιασμου).
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 27, 2015 22:05:10 GMT 2
Έπαιξα 5-6 missions στα Strikes στο πλαίσιο της quest που νομίζω μου έδωσε ο Ζavala και έτσι έγιναν διαθέσιμα και τα Heroic Strikes. Σήμερα ξεμπέρδεψα με άλλη μια mission από αυτές που γίνονται διαθέσιμες μετά το τέλος του Τaken King και πιο συγκεκριμένα τη Vault of Glass. Έχω την αίσθηση πως με το Taken King, όλα επιτέλους γίνανε σωστά, μια αίσθηση που, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, ενισχύεται μετά το πέρας(?) του βασικού story με τις νεες missions που ανοιξανε. Η συγκεκριμένη αν και πάλι σε τοποθετεί απέναντι σε μια σειρά από Taken enemies διαφόρων ειδών, έχει ένα πολύ ωραίο boss fight, ενώ παράλληλα η αρχιτεκτονική του level είναι ό,τι πρέπει για να αντιμετωπίσεις ορδές εχθρών αποτελεσματικά, εφόσον την εκμεταλλευτείς, ενώ σε σημεία η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Πλέον κοντεύω να ολοκληρώσω το πρώτο light level μετά το level cap- νομίζω έτσι φτάνεις το 41, σωστά? Επίσης τα strikes που έχω παίξει ήταν όλα απολαυστικά με μερικά φανταστικά boss fights. Ειδικά η μάχη ενάντια στους Shield Brothers, ήταν απίστευτη, το διασκέδασα πάρα πολύ. Το πιο ωραίο με τα Strikes, είναι πως σιγά σιγά μπαίνεις στο πνεύμα της εκάστοτε stage- μάχης και σταδιακά βελτιώνεσαι, αλλά υπάρχει και καλύτερη συνεργασία με τους άλλους παίκτες. πχ με δύο hunters που συνεργάστηκα, σιγά σιγά άρχισα εγώ να παίρνω τα ρίσκα και να βγαίνω μπροστά ενώ με κάλυπταν- φυσικά δεν έλειπαν και οι περιπτώσεις που μοιράζανε πόνο με τις ειδικές τους ικανότητες, με αποτέλεσμα μερικές φορές να αισθάνομαι άχρηστος Και το πιο ωραίο, είναι πως η αγαστή συνεργασία επιτυγχάνεται με κλειστό το team chat, κάτι που γενικά με απωθεί όταν πρόκειται για άτομα που δε γνωρίζω- άλλη ιδιοτροπία μου αυτή.
|
|
|
Post by nooto on Nov 28, 2015 18:28:13 GMT 2
Yeap απο εδω και περα εχει παρα πολλες αποστολες που συνεχιζουν λιγο το story post game πιο πολυ με εννοια του orientation του. Εγω btw τωρα τελειωσα (νομιζω ολο αυτο το κομματι) και απο εδω και περα μου μενουν specific mission για οπλα, εξοπλισμους αλλα και crucible σχετιζομενα πραγματα. Η αποστολη που αναφερεις μου αρεσε και εμενα παρα πολυ btw.
Για το leveling οχι τωρα σταματαει, αυτο που βλεπεις να αυξανεται ειναι η αποσταση μεχρι το επομενο mote of light που ειναι ενα αντικειμενο που επιταχυνει την αναπτυξη των οπλων (τα βλεπεις στο inventory σου). Επισης σε κατι που ειχες σημειωσει παλιοτερα περι πυρομαχικων, μπορεις παντα να αγοραζεις πακετα που αναπληρωνουν τα πυρομαχικα σε περιπτωση αναγκης (το λεω γιατι μου εχει τυχει να χανουμε συνεχεια σε ενα boss και να χρειαζομαστε heavy weapon bullets οποτε αυτος ειναι ο μονος σιγουρος τροπος για να μην ξεμεινεις).
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 29, 2015 23:26:31 GMT 2
Ναι, έχεις δίκιο για την μπάρα που γεμίζει μέχρι το επόμενο mote of light. Το αστείο είναι πως τα έχω χρησιμοποιήσει ήδη αρκετές φορές, αλλά σαν γνήσιο rpg τέκνο, φροντίζω να μην πέφτω ποτέ κάτω από τα 45-50. Aπλώς είδα σε ένα quest- μπορεί και να ήταν raid, dunno- πως το απαιτούμενο level είναι 41 και φανταζόμουν πως θα ττο επιτύγχνες με το γέμισμα της μπάρας. Τελικά, με ένα ψάξιμο online, παρατήρησα πως αυτό επιτυγχάνεται με legendary marks- που νομίζω έχω 1 ή 2 μετά από dismantling, κατά λάθος ενός όπλου που έπαιρνες από το story Πέτυχα και τον Χur( επιτέλους!), χθες που μπήκα λίγο και αγόρασα τα coins που αυξάνουν την πιθανότητα για exotic drops από Ultras. Τώρα δεν ξέρω, αν πρέπει να τα χρησιμοποιήσω ενάντια σε κάποιο single player boss( πχ τον Skolas) ή να περιμένω. Σε πέτυχα και χθες στο Tower- αν και νομίζω το παρατήρησα μετά όταν ήμουν in orbit- αλλά δεν έκανα προσπάθεια για επικοινωνία, λόγω εξόδου. Το είχα δει αυτό για τα πυρομαχικά, αλλά όταν είσαι τσιγκούνης rpgάς, σαν εμένα, δεν σπαταλάς παρά τα ελάχιστα δυνατά και κάνεις farming glimmer σαν να μην υπάρχει αύριο- οκ αυτό το τελευταίο το γράφω για πλάκα, γιατί πραγματικά μέχρι στιγμής ffarming δεν έκανα. Η πλάκα είναι πως σκεφτόμουν τις πενταροδεκάρες για τα πυρομαχικά, αλλά έδωσα κανονικά αρκετό glimmer για νέο vehicle και shaders... Ωστόσο, το σκεφτόμουν κι εγώ πως καλό θα ήταν να φροντίσω να έχω μια ικανή ποσότητα μαζί μου, ειδικά για το special weapon και το heavy.
|
|
|
Post by nooto on Dec 7, 2015 18:13:16 GMT 2
Κοίτα μετα το 40 ουσιαστικα παιζεις με το light level. Υπαρχουν οντως αποστολες, strikes κλπ που λενε για level 41-42 αλλα διπλα εχει προτεινομενο light level που δειχνει επι της ουσιας ποσο καλος ειναι ο εξοπλισμος σου. Λογικα εσυ πρεπει να εισαι τωρα στο 200+ εγω εχω φτασει στο 301 με τον βασικο χαρακτηρα και εχω την εντυπωση οτι πανω απο 310 εισαι god like. O Xur την προηγουμενη βδομαδα εδινε το the forth horseman shotgun που ειναι απο τα καλυτερα οπλα που εχω πιασει στα χερια μου και το αναβαθμισα πληρως (ειναι shotgun που ριχνει σε auto mode 6 σφαιρες εντος λιγων δεπτερολεπτων) και αυτη τη βδομαδα εδινε το telesto (pulse rifle που πεταει sticky grenades). Γενικα πολυ καλη φαση, το μονο κακο ειναι οτι προκειται για exotics οποτε αυτο σε περιοριζει λιγο στο τι μπορεις να χρησιμοποιησεις. Για τα 3 coins τωρα, οταν κανεις consume ενα θα δεις κατω απο το χαρακτηρα σου στο μενου οτι εχει εμφανιστει ενα συμβολο που σου λεει οτι εχουν ανεβει τα chances για exotic drop μεχρι τον επομενο ultra. Το effect δεν φευγει μεχρι να νικησεις καποιον ultra οποτε μπορεις να το χρησιμποιησεις οποτε θες (εγω συνηθως το κανω στα heroic strikes ή heroic daily missions). Btw σε ειδα και εγω στο Tower, αλλα δεν προλαβα να σου στειλω γιατι εκανες log out και καταλαβα οτι επαιζε εξοδος κλπ Τελος παρτε μαι γευση απο το νεο event που ξεκιναει απο αυριο και προκειται επι της ουσιας για Wipeout Destiny (επιτελους ενα event με τα sparrows και ευελπιστω να ξεκινησει κατι και με τα spaceships στο μελλον στα προτυπα των space battles που εκανε introduce το Reach). Παντως βλεπω οτι η bungie στο year 2 το εχει παρει καπως πιο σοβαρα το θεμα και μου αρεσει πολυ. Γενικα καθε μηνα εχεις κατι καινουργιο να κανεις. Το κακο ειναι οτι θελω να δω τα raids ρε γαμωτο και το τελικο strike που επισης δεν μπορεις να το παιξεις χωρις fireteam. Τελος να πω οτι εφτιαξα και αλλους 2 χαρακτηρας, titan human (θα χρησιμοποιησω το item για level 25) και exo warlock (παιζω κανονικα για να ξαναδω το story) ετσι ωστε να παω για ολοκληρωση σιγα σιγα ολων των σεναριων. Warlock παντως ειναι πολυ ωραια κλαση, επρεπε να παω εκει κατευθειαν μιας και στα rpg παντα διαλεγω μαγο . Hunter ουσιαστικα ειναι ninja και titan... well titan
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 9, 2015 16:35:34 GMT 2
Κι εγώ ξεκίνησα δεύτερο χαρακτήρα Hunter και νομίζω πως μάλλον έπρεπε να είχα ξεκινήσει με τη συγκεκριμένη class. Όχι ότι με χαλάει η ενασχόληση με τον Titan, κάθε άλλο. Το θέμα είναι πως η Golden Gun ιδιότητα του Hunter, είναι αρκετά imba early on τουλάχιστον και αρκετά πιο διαδραστική από το ground pound- fist of havoc του Titan ή το Ward of Dawn( που έχει περισσότερο νόημα σε team play) Το ζήτημα είναι πως κι εγώ βρίσκω τον εαυτό μου να επιστρέφω στο Destiny με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Επίσης, ακόμη δεν έχω τελειώσει με όλα τα quests του Taken King. Ορισμένα από τα συγκεκριμένα απαιτούν fireteam πχ να κάνεις να εμφανιστούν τα διάφορα bosses στο Cosmodrome etc Άσχημη εντύπωση, μου έκανε το farming για τα Hadium Flakes προκειμένου να φτιάξω το Arc Sword. Έριξα και μια ματιά εν τάχει πώς να εντοπίσω τα Calcified Fragments( πενήντα ούτε λίγο ούτε πολύ)και το παράτησα σαν ιδέα ΩΣΤΟΣΟ Το νέο racing event, είναι επιεικώς μέτριο. Η physics engine και το control scheme των sparrows, δεν αποδίδει σωστά racing μηχανισμούς. Οκ, έχει την πλάκα του αλλά ακόμη και το racing mode στο Jak II και III το προσπερνάνε με χαρακτηριστική άνεση. Δεν εξηγούνται αρκετά καλά οι μηχανισμοί, υπάρχει πχ dodge αριστερά και δεξιά με L3 ή R3 το οποίο είναι αρκετά άβολο να το κάνεις σε σχέση με το side swipe στο Wipeout, το brake δε λειτουργεί όπως ακριβώς θα έπρεπε, ενώ ακόμη δεν έχω αντιληφθεί πλήρως πώς να κάνω το overdrive με το L2+R2(?) Ωστόσο, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι πως πρέπει να χειρίζεσαι παράλληλα και την κάμερα με το right stick, πράγμα χωρίς προηγούμενο σε racing game... Με λίγα λόγια, στρίβεις με το left stick ΑΡ ή ΔΕ και ανάλογα πρέπει να προσπαρμόζεις την camera. Κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργεί στο κανονικό FPS game, αλλά σε ένα racing mode δημιουργεί προβλήματα. Επιπρόσθετα, η physics engine είναι αρκετά περίεργη, μιας και τα sparrows δεν έχουν ουσιαστικό βάρος αλλά αναποδογυρίζουν με το παραμικρό. Τέλος πάντων, σαν side mission έχει την πλάκα του, πήρα την C Class και πάω για Β class license, ενώ βγήκα και πρώτος σε μια race- όπου βέβαια κάνανε disconnect οι μισοί παίκτες λίγο πριν το τέλος... Εδώ να σημειώσω πως υπάρχουν και rewards, τα οποία, δυστυχώς, είναι τυχαιοποιημένα. πχ τερμάτισα 5ος σε έναν αγώνα και πήρα σαν reward legendary helmet και strange coin και σε αγώνα που βγήκα πρώτος πήρα ένα(!!) mote of light... Τέλος πάντων, δεν έχω τραγικές απαιτήσεις από ένα τέτοιο mode, άλλωστε δε νομίζω πως διεκδικούσε ποτέ η Bungie τις δάφνες των arcade racers, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ένα πιο δίκαιο σύστημα. Από την άλλη πλευρά, λόγω των shortcomings του racing gameplay ίσως να είναι πιο δίκαιο με αυτό τον τρόπο, μιας και από πρώτος μπορεί να βγεις τελευταίος επειδή πχ αναποδογύρισε το sparrow γιατί εκτοξεύτηκες στραβά από την boost gate, ή γιατί βρήκες σε ένα κομματάκι του background. Επίσης από όσο είδα στη συνέντευξη στο Eurogamer αλλά και στα σχόλια του Destiny Follower, μάλλον πλέον αποχαιρετούμε μέχρι και του χρόνου το Σεπτέμβρη τα DLCs. Πλέον θα επικεντρωθούν σε events, όπως πχ το racing event, ή και story events. Πάνε να κάνουν κάτι ανάλογο με το WoW και τα υπόλοιπα MMOs δλδ, όπου το εκάστοτε DLC θα είναι το Expansion, προσθέτοντας κάποιο μεγάλο event στο lore του τίτλου. EDIT: Λοιπόν πήρα και την B Class και είμαι στους 3/10 τερματισμούς που απαιτούνται για την A Class. Έκανα λάθος στην αρχική εκτίμηση για το χειρισμό, μιας και αλλάζει ανάλογα με το sparrow που χειρίζεσαι. Στο συγκεκριμένο που έχω τώρα, είναι R2 το φρένο, L2 το γκάζι και με L1, R1 ή R3, L3 το dodge- αλλα καταναλώνει ενέργεια, οπότε χρειάζεται φειδώ. Βελτιώθηκε κάπως η εικόνα που έχω για το racing- 20 αγώνες έχω παίξει από το πρωί - αλλά η physics engine είναι μεγάλο αγκάθι μιας και μπορεί ένα τυχαίο bump να σου κοστίσει όλο τον αγώνα. Επίσης, εκτός κι αν κάνω λάθος, έχω παίξει προς το παρόν μόνο 2 circuits μία στον Mars και μια στη Venus. nooto έχεις βγάλει το Court of Oryx? Εγώ το πάλεψα κατά λάθος με ένα αλλο παιδί- Ιταλία νομίζω αν κρίνω από το nick- αλλά τότε δεν είχα ακόμη ενεργή την αποστολή μάλλον, μιας και κάποια kills που κάναμε δεν έγιναν register. Πλέον με τον Titan είμαι 246 light level οπότε θεωρητικά μπορώ να δω και το daily heroic story mission, εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος. Γενικά το game μετράει πάρα πολύ αν υπάρχει παρέα/ community που ασχολείται ενεργά, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις αρκετά πράγματα που στο single είτε χάνονται, είτε πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις ή να τα διαπιστώσεις παίζοντας το game.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 11, 2015 13:53:53 GMT 2
Με τον Titan, τελείωσα το racing event με S-Class license. Πλέον, έχω συνηθίσει τον χειρισμό του sparrow και θεωρώ πως το event είναι αξιολογότατο, δεν παύουν ωστόσο να συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί της racing engine. Ωστόσο τα rewards, είναι αρκετά καλά. Και μόνο που σχεδόν όλα τα armor racing pieces ειναι legendary, προσφέρονται για dismantle και εύκολα legendary marks. Προσωπικά, κράτησα 3 helmets και ένα από τα υπόλοιπα armour pieces( legendary έκαστο) για να θυμάμαι το event( εκτός αυτού, κάποια helmets μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο κανονικό game, μιας και έχουν πολύ καλό defence και καλές ιδιότητες) Το αγκάθι και εδώ, είναι οι παίκτες. Αντιμετώπισα περιστατικά όπου ήμουν σχεδόν μόνος μου ενάντια σε μια clan. Για να μην πολυλογώ, κανονίζουν από ότι έχω καταλάβει να παίζουν μεταξύ τους τους αγώνες και να βγαίνουν πρώτοι ώστε να ξεμπερδεύουν πιο γρήγορα με τα rewards των racing quests( ωραία πράγματα) Αν κάποιος τώρα, θέλει να παίξει κανονικά, όπως εγώ, μαζεύονται δύο-τρεις και τον εμποδίζουν να προχωρήσει, πέφτουν πάνω του, τον πετάνε έξω από τη stage etc προκειμένου να βγει σε ψηλή θέση ή ακόμη και πρώτος ο δικός του. Αλλά, το θετικό είναι, πως αν ξέρεις καλά την πίστα, μπορείς εύκολα να ξεφύγεις. Σε αρκετούς αγώνες όπου προσπαθούσαν ή και κατάφεραν να με πεταξουν έξω, τερμάτιζα top 3 ή και πρώτος- take that bullies Βασικά,είναι πολύ άσχημη η συγκεκριμένη πλευρά του multi/ competitive online gaming, μιας και ορισμένοι θεωρούν πως το game είναι τσιφλίκι τους και κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Τις προάλλες καθόμουν idle στον Tower γιατί κάτι ήθελα να κάνω στο σπίτι και όταν γύρισα βλέπω εναν να μη πλησιάζει και να μου κάνει μια κίνηση τύπου "στον δίνω και είμαι πολύ cool" και άλλους γύρω να χειροκροτούν, χορεύουν( ωριμότης, παιδεία κτλ κτλ) Τέλος πάντων, τουλάχιστον τέτοιοι τύποι τρώνε επανειλημμένα τη σκόνη μου στο racing event, οπότε πήρα το αίμα μου πίσω Γενικά, σαν συμβουλή αν ασχοληθείτε, μην φοράτε από ένα σημείο και έπειτα την πλήρη εξάρτησή σας- exotic, legendary etc- αλλά καλύτερα τoν racing equipement( έχω την εντύπωση, πέραν των όποιων ιδιοτήτων σου δίνουν, πως παίζει ρόλο και στο βάρος άρα και στην ταχύτητα) Επίσης πολύ βασικό είναι να τελειώνετε γρήγορα με την C-Class για να πάρετε- αν δεν έχετε ήδη- ένα καλό legendary sparrow. Αν και imho ο πιο σημαντικός μηχανισμός είναι το brake+dodge. Ειδικά το dodge σε βοηθά να παίρνεις απότομες στροφές, να αποφεύγεις εμπόδια τελευταία στιγμή, ή ακόμη και να περνάς πάλι τελευταία στιγμή από booster gates που κανονικά δε θα προλάβαινες. Πάντως, ήδη υπάρχουν παίκτες που όχι μόνο χτυπάνε όλα σχεδόν τα gates, αλλά βγαίνον και πρώτοι με πολύ μεγάλη διαφορά. Σε έναν αγώνα που ήρθα δεύτερος με σχετική διαφορά ασφαλείας- δλδ 2sec- ο πρώτος μου έριχνε 7 respect απλά. Έπαιξα και την πρώτη μου daily heroic mission και πήρα και από εκεί 15 legendary marks. Είμαι πλέον στις 55 ώρες σύνολο παιχνιδιού και τώρα πιστεύω πως αντιλαμβάνομαι καλύτερα τι παίζει γενικά με τους μηχανισμούς. Ακόμη δεν έχω ακουμπήσει το crucible γιατί φοβάμαι πως θα είμαι τελείως ανεπαρκής σε competitive. Οπότε συνεχίζω να ανεβάζω σιγά σιγά το light για να μπορέσω να προχωρήσω και στα heroic strikes. Θα προσπαθήσω να παίζω πιο χαλαρά και με την Hunter μου, αλλά θα το πάω πιο speedrun, από ότι σε σχέση με τον Titan, όπου δεν είχα ιδέα μιας και ήταν ο πρώτος χαρακτήρας μου και έπαιρνα το χρόνο μου, έπαιζα αρκετά patrols etc
|
|
|
Post by nooto on Dec 14, 2015 16:23:53 GMT 2
Nice, εγω χθες γυρισα απο ενα ταξιδι που ειχα στην Ολλανδια οποτε σημερα εβαλα και εγω λιγο να δω το event. Ωραιο μου φαινεται so far αλλα αυτη την αλλαγη στον χειρισμο τι την θελανε βεβαια ok δεν με προβληματιζει ιδιαιτερα (επαιξα 3 αγωνες και βγηκα 5/6 ωστοσο, εχω ηδη legendary sparrow btw απο το main game). Θα γραψω περισσοτερα τις επομενες ημερες που θα το εχω δει καλυτερα. Burai, το Court of Oryx το εχω τελειωσει, αποτελειται κατα βαση απο 3 events τα οποια ξεκλειδωνουν αν εχεις τα αντιστοιχα runes. Το event στο δινει η eris αν δεν το εχεις παρει ακομα. Για το οτι δεν εγινε register μην σε ανησυχει διοτι μαλλον παιξατε το πρωτο μερος που γενικα ειναι ευκολο. Πραγματικος πονος ειναι το 3 και γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις το αντιστοιχο rune (εγω δεν το εχω βρει ακομα, το ειχε ενα παιδι που παιζαμε μαζι) και επισης ειναι πολυ hard το challenge τουλαχιστον την πρωτη φορα που το αντιμετωπιζεις και πιθανον να μην ξερεις τι να κανεις. Anyway για τα πρωτα 2 μερη μπορουμε να τα παιξουμε μαζι αν θες βοηθεια μιας και εχω τα αντιστοιχα runes. Προτεινω να αρχισεις να μπαινεις τωρα και σε crucible μιας και πλεον εισαι αρκετα δυνατος και εχεις εμπειρια, μπορουμε επισης να μπουμε μαζι και στο επομενο iron banner οταν ξεκινησει. To ιδιο ισχυει και για heroic missions και νομιζω οτι πανω 260 θα εισαι πλεον οk και για τα heroic strikes. Γενικα παντως να ξερεις οτι θα φτασεις πολυ γρηγορα περιπου στο 280 που ειναι και το hard cap, απο κει και περα ειναι αρκετα δυσκολη η ανοδος τουλαχιστον ετσι οπως παιζουμε εμεις που εχουμε fireteams. To καλο ειναι οτι το Iron Banner εδινε αντικειμενα επιπεδου 310 οποτε ετσι καταφερα να ξεπερασω το light 300 παροτι δεν εχω παιξει ακομα raids κλπ.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 14, 2015 23:55:03 GMT 2
Σήμερα θα το πάρω κι εγώ το Taken King που το έχει σε προσφορά,οπότε θα αρχίσω να ξαναμπαίνω.Ψηθείτε για raids σιγά σιγά.
|
|
|
Post by nooto on Dec 15, 2015 11:42:51 GMT 2
Alucard super, αν μπεις και εσυ σιγουρα εχουμε ενα fireteam των 3 οποτε μπορουμε να δοκιμασουμε σε πρωτη φαση το prison of elders και τα nightfall strikes + να παλεψουμε το court of Oryx ολοι μαζι. Για τα raids θελουμε αλλους 3 αλλα θα δουμε και στην πορεια πως θα παει! Βαζω εδω ενα guide για το srl event www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/3vtzat/text_guide_to_srl/Θελω παρα πολυ το nightsteed sparrow που ειναι ps exclusive και το μονο που δεν αγοραζεις με κανονικα λεφτα (μαζι με το snowscream το οποιο ωστοσο ειναι ιδιο σε εμφανιση με αυτα που μπορεις να φτιαξεις απο τον xur) αλλα το questline rρε γαμωτο ειναι πολυ πονος απο ενα σημειο και μετα, anyway θα δουμε. Btw τα xur made sparrows εχουν καλυτερο boost απο αυτα που δινει το event απλα εχουν την κλασσικη εμφανιση, μπηκα λιγο και στο evererse για να τσεκαρω τις τιμες για να αγορασεις κατι απο το μαγαζι μεσω microtransactions και το πραγμα ειναι για γελια πραγματικα, τα 5000 coins κανουν 40 ευρω ή κατι τετοιο lol. To αστειο ειναι οτι απο παικτες που βλεπω στα racings πολλοι εχουν αγορασει πραγματα . Τελος ειμαι στο A licence και μου αρεσει πολυ το σκηνικο αν και τελικα εχει μονο 2 levels για racing...
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 15, 2015 12:17:33 GMT 2
Δεν ξέρω αν θα προσθέσουν και άλλες πίστες, αλλα αυτές τις δυο κάποια στιγμή τις μαθαίνεις απέξω και κάπου βαριέσαι μετα και την B license- το πιο αστέρι ειναι πως πουλάνε για 10€ και το record book, που οκ καταντάει γελοίο. Εγω έδωσα 5€ και πήρα 500 coins(είχαν μείνει στην prepaid 10, οποτε αγόρασα και το Bastion) ενώ ήμουν τυχερός μιας και μου έπεσαν και toolkit packs με sparrows εντελώς free μετα απο κάποιους αγώνες. Τωρα για το night steed μπορούμε να το προσπαθήσουμε. Εγω βεβαια λογω γιορτών θα λείπω μεχρι και την Κυριακή, αλλα οκ θα βρούμε σίγουρα ενα χρονικό περιθώριο να ασχοληθούμε- εγω παιζω και μεταμεσονύχτια. Για το Crucible που λες, φοβάμαι να μπω γιατι το πολυ competitive των FPS μου εχει αφήσει άσχημες εντυπώσεις απο παλιότερα. Ωστόσο αν μπορείς να παίζεις χωρις chat ( για αγνώστους μιλάω παντα) στο Crucible- οπως και στα Strikes- τότε κατι γίνεται. Altair, μόλις ξεμπερδέψεις με House of Wolves και The Dark Below, θα δεις ποσο πολυ εχει βελτιωθεί το game με το Taken King.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 15, 2015 14:59:37 GMT 2
Να ξέρετε,εσείς με ψήσατε να ξανασχοληθώ μμε τον τίτλο.Ο μόνος λόγος που δεν έχω μπει ακόμα,είναι ότι κατεβάζει update. 8gb ακόμα.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 16, 2015 2:43:12 GMT 2
Κατέβηκε κι έπαιξα λίγο σήμερα.Έφτασα στο 20 lvl,θυμήθηκα κάπως τα κατατόπια και το χειρισμό,όλα οκ.Λύστε μου μια απορία μόνο.Γιατί με βάζει και ξαναπαίζω story quests; Επίσης προτεινόμενο level για να ξεκινήσω το πρώτο dlc;
|
|