|
Post by Alucard on Dec 18, 2015 18:17:53 GMT 2
Level 35 πλέον,και θα ήμουν 36 αν δεν με πέταγε λίγο πριν το τέλος της αποστολής.Θα την ξαναπαίξω με παρέα τη συγκεκριμένη,δεν την παλεύω για replay solo.Αναφέρομαι στην αποστολή που πρέπει να καταστρέψεις την ψυχή του Krota και σκάνε συνεχώς minions σε ορδές,ενώ ταυτόχρονα σε βομβαρδίζει και η ψυχή του.Εντάξει,απλά έλεος. Κατά τ'άλλα έπαιξα χτες και λίγα races πήρα το C-License έμαθα και κάπως καλύτερα να παίζω,εντάξει φάση έχει,αλλά μόνο σαν διάλλειμα από το main game.Το αποκορύφωμα χτες ήταν που παίξαμε τριάδα,εγώ-nooto-djsolid. Να το επαναλάβουμε. Πλέον ανεβάζω το Bladedancer sub class.Να παρατήσω House of Wolves & Dark Below και να πάω κατευθείαν Taken King ώστε να πάρω την τρίτη sub class;Ή να τοα φήσω να τα παίξω με βάση την ιστορία,μιας και από κει και πέρα όπως λέτε,βελτιώνεται;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Dec 21, 2015 14:19:41 GMT 2
Επέστρεψα για να ξαναφύγω( σε 5-6 μέρες)- μας έφαγαν τα πέρα δώθε, αλλά δεν παραπονιέμαι. Λοιπόν, τη συγκεκριμένη αποστολή τη θυμάμαι, είναι μία από τις κλασικές στο vanilla Destiny, wave after wave από εχθρούς ενώ γίνεται ο κακός χαμός. Βασικά, αν θυμάμαι καλά, τη συγκεκριμένη mission την έβγαλα προσπαθώντας να είμαι συνέχεια εν κινήσει. Γενικά το Taken King, είναι ένα επίπεδο πάνω, imho, από το υπόλοιπο game+ 2 DLCs. Θα σου πρότεινα, μιας και είσαι σε επαρκέστατο level, να πας για το Taken King και στη συνέχεια επιστρέφεις με την ησυχία σου στα DLC. Έχε υπόψην σου πως με το Taken King, θα ανοίξεις και 3η sub class- η οποία όσον αφορά τον Titan, μου άρεσε πάρα πολύ. Αν με πετύχετε μέσα, invite μην το σκέφτεστε. Αν και αυτές τις ημέρες με τα καλέσματα, εξόδους και την προσπάθεια για retro gaming( το απαιτούν οι ημέρες ρε γμτ) θα μου είναι λίγο δύσκολο.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 21, 2015 14:54:54 GMT 2
Παίξαμε χτες με nooto & dj solid.Τα έπρηξα τα παιδιά,να βγάλουμε τα 2 dlc,και τελικά χτες ξεκίνησα το Taken King.Η εισαγωγή μου θύμισε Star Wars ενώ ο Oryx μοιάζει να ξεπήδησε από τίτλο της Blizzard.Όσο έχω δει πάντως,το ΤΤΚ είναι Παιχνίδι ρε φίλε,δεν είναι απλά μια αρένα γεμάτη εχθρούς.Έχει ιστορία,έχει level design έχει τα πάντα.
|
|
|
Post by Alucard on Jan 4, 2016 16:58:42 GMT 2
Ψήνεται κανείς να παίξουμε παρέα το υπόλοιπο ΤΤΚ;Έπαιξα λίγο χτες,αλλά ψιλοβαρέθηκα.Το παίζω απλά για την ιστορία πλέον,μια αποστολή τη μέρα.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jan 4, 2016 23:54:38 GMT 2
Έλα ρε συ, παλευεται άνετα solo το υπόλοιπο Taken King αλλα μπορώ να καταλάβω γιατι πιθανώς εχεις κάπου κουραστεί. Για μένα ήταν όαση σε σχέση με το vanilla game και τα δυο μετριότατα DLCs. Δυστυχώς εγω ειμαι εκτός λογω εορτών, οπως εχω ξαναγράψει, αλλα μάλλον και μετα την επιστροφή δε θα επενδύσω περισσότερο στον τιτλο της Bungie. Εχω σαν playtime γύρω στις 60 ώρες και πλέον θεωρώ πως ο,τι είχα να πάρω απο τον τιτλο το,πήρα. Κουράστηκα να περνάω απο τις ίδιες περιοχές και να κυνηγάω καλύτερο gear, ενώ και το leveling up των άλλων class μου φαίνεται περισσότερο chore παρα διασκέδαση. Ίσως φταίει που έπαιξα καποια retro games και διασκέδασα πολυ περισσότερο απο οτι με τον συγκεκριμένο τιτλο σαν σύνολο, ίσως το οτι τα ΜΜΟ δεν ειναι για μένα σαν λογική, μιας και μοιάζουν περισσότερο με δουλειά παρα με διασκέδαση. ( κομβικό σημείο η braindead διαδικασία συλλογής των materials για το sword του οποιου δε θυμαμαι και το όνομα ) O τιτλος πάντως, ο,τι κανει το κανει πολυ καλα και εχει λόγο ύπαρξης απλως εν τελει, έχοντας σχηματίσει, θεωρώ, μια αρκετά σφαιρική αποψη, δεν κανει για μένα.
|
|
|
Post by nooto on Jan 5, 2016 18:14:02 GMT 2
Εγω παιδες δεν ξερω το καταευχαριστηθηκα αυτο το παιχνιδι, πρεπει να εχω παιξει κοντα στις 200 ωρες. Προφανως θα σταματησω την ενεργο δραση μιας και αγορασα καποια καινουργια παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι οτι τελικα καταλαβα πως μου αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια, καποια στιγμη πρεπει να ξεκινησω σοβαρα το Diablo 3 . Θα συνεχισω να μπαινω εννοειται κατα καιρους για να ολοκληρωσω και τον titan μου. Το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι δεν εχω δει τα raids που ειναι και το μοναδικο in game content που μου λειπει. Alucard αν με δεις μεσα εγω ειμαι προθυμος για βοηθεια!
|
|