|
Post by Burai Fighter on Apr 1, 2015 14:27:50 GMT 2
|
|
|
Post by Grimmtak on Apr 7, 2015 23:18:38 GMT 2
|
|
|
Post by moogle on Apr 8, 2015 19:36:43 GMT 2
Ορίστε και το trailer:
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 8, 2015 22:07:15 GMT 2
Παιχνιδάρα από τις λίγες το πρώτο. Φοβερή ατμόσφαιρα και σενάριο. Και δε μιλαω καν για τις επιλογές που σου έδινε το gameplay. Πρέπει να ολοκληρώσω το DLC κάποια στιγμή γμτ...
|
|
bart
Novice
|
Post by bart on Apr 11, 2015 17:07:57 GMT 2
Απιστευτο trailer , εχω να πορωθω ετσι απο το trailer του Batman : Arkham Knight. Απο τα λιγα games της τωρινης γενιας που θα θελα να ασχοληθω.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 11, 2015 21:03:04 GMT 2
Δεν έχω παίξει καν τα προηγούμενα και με το βίντεο αυτό το hype χτύπησε κόκκινο.
|
|
|
Post by deus on Apr 13, 2015 19:16:16 GMT 2
Το human revolution δεν το έχω παίξει ακόμα και πρέπει απλά να το κάνω. Είναι μία από τις τρεις υποχρεώσεις που έχω αφήσει από την προηγούμενη γενιά με τις άλλες δύο να είναι τα xenoblade chronicles και tactics ogre the knight of lodis.Φανταστικό το τρεηλερ,μου θύμησε ότι πρέπει να παίξω το human revolution σε κάποια φάση.
Για το witcher 3 να σημειώσω πως ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσουν 2 expansion για τον τίτλο. Οι τιμές τους θα είναι 10 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, θα προσθέσουν περιεχόμενο διάρκειας 30 ωρών. Δεν ξέρω, ψήνομαι να μην το πάρω και να περιμένω να κυκλοφορήσει καμία enhanced edition που θα περιέχει όλο το επιπλέον περιεχόμενο. Εξάλλου δεν θα το ξεκινήσω με το που βγει, έχω άλλα που παίζω αυτήν την στιγμή.
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 13, 2015 21:55:48 GMT 2
Kainourio traileraki gia to Arcade Dissidia
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 15, 2015 3:57:18 GMT 2
Δεν ξερω ποσοι εχετε παιξει Sunless Sea - προσωπικα το λατρευω. Εντελως ιδιαιτερο παιχνιδι, με φοβερη γραφη, εκπληκτικη ατμοσφαιρα και φανταστικη παρουσιαση (γραφικα, ηχος). Μολις εμαθα οτι σχεδιαζεται και το πρωτο, υποθαλασσιο, expansion, με τον τιτλο Zubmariner. Για οποιον μπορει να ενδιαφερεται οριστε και τo πρωτα δειγμα concept art
|
|
|
Post by moogle on Apr 15, 2015 12:18:16 GMT 2
Το είχα τσεκάρει στην Steam, αλλά δε με κέντρισε ιδιαίτερα επειδή δε μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών. Περίμενα κάποιο adventure για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι strategy. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Γιατί δεν ανοίγεις κανένα θέμα στο ανάλογο section να πεις δύο παραπάνω λόγια;;;
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 16, 2015 15:30:25 GMT 2
Will do! Προς το παρον εχω αναλαβει να γραψω ενα review για το Dragon Fantasy, το οποιο (οπως καθε jrpg που σεβεται τον εαυτο του) εχει επιβαλλει μονοπωλιακη σχεση με τον gaming-related χρονο μου. Μολις ξεμπερδεψω θα ποσταρω λεπτομερειες για το Sunless Sea γιατι πραγματικα ειναι απο τα πιο ιδιαιτερα παιχνιδια τον τελευταιων χρονων.
|
|
bart
Novice
|
Post by bart on Apr 18, 2015 13:10:18 GMT 2
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 19, 2015 2:20:53 GMT 2
Giati olo to net porwthike me afto to game?
|
|
|
Post by Alucard on Apr 19, 2015 5:09:51 GMT 2
Έλα ντε.Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει single player,εμένα μου φαίνεται αδιάφορο.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 20, 2015 19:15:42 GMT 2
Πάντως τα προηγούμενα Battlefronts θεωρούνται πολύ καλοί τίτλοι και λογικά αρκετοί gamers- που θα είναι μικρότεροι από εμάς βέβαια - μεγάλωσαν με αυτούς. Πάντα στο multi δίνανε βάση τα Battlefront και ειδικά- εκτός αν κάνω λάθος στο split screen multiplayer. Απλά είναι sequel που ζητούσαν καιρό οι fans γι'αυτό ο ενθουσιασμός. Προσωπικά μιλώντας πάντα, προτιμώ να ασχολούμαι με το X-Wing miniatures board game και μελλοντικά( σαν αγορά) με το Imperial Assualt
|
|