|
Post by moogle on Jun 4, 2015 15:56:47 GMT 2
Don't get me wrong, δεν έχω κουραστεί καθόλου με τη σειρά (χωρίς να έχω παίξει το DS2), αλλά πιστεύω ότι too many souls games θα οδηγήσουν σε κορεσμό την ίσως σημαντικότερη σειρά της τελευταίας δεκαετίας.
|
|
|
Post by Straier on Jun 4, 2015 18:13:30 GMT 2
Αν και ούτε εγώ έχω παίξει το Bloodborne νομίζω πως θα συμφωνήσω με το Μούγλη (που δεν έχει παίξει και το DS2). Όσο κι αν αγαπώ τα παιχνίδια νομίζω πως θα προτιμούσα μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ κυκλοφοριών γιατί και οι developers θα ξεμείνουν από ιδέες και οι καταλαναλωτές θα κουραστούν. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει Assasin's Creed ή CoD (και ευτυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις).
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 10, 2015 13:05:43 GMT 2
Dark Souls 3 is real, aiming for an "early 2016" releaseΚατά πάσα πιθανότητα ο Miyazaki θα έχει τον ίδιο ρόλο που είχε και στο Dark Souls 2, αυτόν του supervisor. Δε με ενθουσιάζουν τα νέα, οκ είναι κυκλοφορία από την ίδια ομάδα που είχε ασχοληθεί και με το DS II, αλλά και πάλι θεωρώ πως το να έχουμε ένα Soul τίτλο κάθε χρόνο( βάζω και το Bloodborne μέσα) τα τελευταία 3 χρόνια είναι υπερβολικό και θα οδηγήσει σε κούραση με τη σειρά, ενώ παράλληλα δεν μπορώ να πιστέψω πως θα υπάρχουν τόσο σημαντικές αλλαγές gameplay- system wise. Dark Souls II το 2014, Bloodborne το 2015, Dark Souls 2 SofS 2015 και Dark Souls 3 early 2016. Προφανώς επιθυμώ να διαψευστώ. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως πρόκειται για τίτλους οι οποίοι απαιτούν μακρόχρονη ενασχόληση και αρκετά playthroughs για να δει ο παίκτης όσα έχουν να του προσφέρουν. Συνεπώς, μιλάμε για multiple playthroughs, δηλαδή τουλάχιστον 200 ώρες για το single και παραπάνω αν κάποιος ασχοληθεί με το multiplayer. Αν σε αυτό προσθέσουμε την ετήσια κυκλοφορία( όπως φαίνεται να διαμορφώνεται από το συγκεκριμένο release plan), είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί burnout του κοινού με τους τίτλους. Στο Dark Souls για παράδειγμα είμαι στις 150 ώρες και έχω ακόμη να δω/ κάνω πράγματα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει τόσο για το SotFS όσο και για το Bloodborne. Και καπάκι Dark Souls 3? What next? E3 2016, ανακοίνωση Bloodborne 2 για το 2017? Πιθανώς να μην είμαι και ο καταλληλότερος για να κρίνει, μιας και το Dark Souls το τελείωσα μόλις φέτος. Οπότε θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις των υπολοίπων που τα έχετε παίξει στην ώρα τους. Πιθανώς, να είμαι εγώ υπερβολικός...
|
|
|
Post by moogle on Jun 10, 2015 13:12:40 GMT 2
Το αστείο είναι ότι με τους ρυθμούς που παίζω πλέον, αυτά τα παιχνίδια τα απλώνω σε διάστημα 3-4 μηνών, χωρίς να παίζω σχεδόν τίποτε άλλο ταυτόχρονα. Θα κάνω pass το DS3, όπως πιθανότατα και το 2 εδώ που τα λέμε.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 10, 2015 13:20:08 GMT 2
Εγώ είχα σαν δώρο για τη γιορτή μου το SotFS για το PS4 και ακόμη ασχολούμαι με το Dark Souls και περιμένει και το Bloodborne... Δεν ανησυχώ πλέον, θα παιχτούν όταν βρεθεί χρόνος και όρεξη, κουράστηκα να βάζω χρονοδιάγραμμα στο gaming, το κάνει να φαίνεται σαν δουλειά. Από την άλλη, τολμώ να πω, πως με το Dark Souls έχουμε πιθανώς δει την κορυφή της σειράς.( οκ για όσους η πρώτη επαφή ήταν το Demon's και εκείνο έχει μια ξεχωριστή θέση, αλλά αντικειμενικά το Dark είναι το ανώτερο game) Όσο άρτιοι και αν είναι οι επόμενοι τίτλοι της σειράς, ποτέ δε θα υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης του πρώτου τίτλου εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν να τραβήξουν ένα διαφορετικό δρόμο- όπως έγινε με το Bloodborne. Επιπροσθετα οι Dark Souls τίτλοι είναι ιδιοκτησία της Bandai Namco, η οποία θα τα ξεζουμίσει σαν brand μέχρι τέλους.
|
|
|
Post by Groundzero on Jun 15, 2015 13:22:14 GMT 2
|
|
|
Post by deus on Jun 15, 2015 14:32:05 GMT 2
Το πιστευει κανεις αυτο; Η αληθεια ειναι πως η square υποσχεθηκε πολλες εκπληξεις στην παρουσιαση της παντως.
|
|
|
Post by Groundzero on Jun 15, 2015 17:30:28 GMT 2
Einai apo Legit site kai h Hmeromhnia einai poly pithanh gia ta 20 xronia tou titlou to 2017. Ean mia eidhsh tha mporouse na einai legit einai afth. Twra eksartatai apo to an h SE thelei na boycotarei to FFXV me anakoinwsh gia to FFVII.
|
|
|
Post by Straier on Jun 15, 2015 23:50:26 GMT 2
Μέχρι τώρα ξέρω ποιους 2 τίτλους δε θέλω να δω. Remake του FFVII και DSIII. Πάντως νομίζω πως η Νιντέντο (άντε και η Square σε κάποιο βαθμό) είναι η μόνη που καταλαβαίνει πως τα δυνατά IP της δεν έχουν χώρο πάνω από 1-2 φορές σε κάθε γενιά...
|
|
|
Post by Groundzero on Jun 16, 2015 4:40:39 GMT 2
FF7 Remake is happening YEAH BITCHES! Mat se ola ta tablw h Sony! A nai, Shenmue 3 kai Last Guardian epishs
|
|
|
Post by Straier on Jun 16, 2015 7:02:50 GMT 2
Ενθουσιάστηκες και συ Βρούτε; Πάντως παραδέχομαι πως το βιντεάκι έχει πλάκα, έτσι όπως μίλαγε νόμιζα πως αναφερόταν στο παιχνίδι και όχι σε μας... Η Aerith πεθαίνει.
|
|
|
Post by Groundzero on Jun 16, 2015 10:00:00 GMT 2
Enthousiastika epeidh hksera oti htan logikos kairos gia na ginei kati tetoio, eixame leak apo site pou den einai ths toualetas kai sthn telikh egine akrivws ton kairo pou eixa provlepsei prin apo 12 xronia oti tha ginei...
|
|
|
Post by Burai Fighter on Aug 24, 2015 3:06:56 GMT 2
Αν και δηλώνω απίστευτα νευριασμένος/ απογοητευμένος με την νεα μόδα- αρπαχτή που λέγεται season pass( και την οποία μονο η CD project βλέπω να διαχειρίζεται σωστά), όταν πρόκειται για Keaton Batman ειμαι χειρότερος και απο groupee των Motley Crüe.
To batmobile θα χρησιμοποιείται σε challenge maps αλλα και σε free roaming mode, αρκεί πρώτα ο παίκτης να εχει καθαρίσει την πολη απο τα tank drones- λογική κίνηση μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο δε θα εχει tankmode.
Τωρα απο την υποδοχή που μεχρι στιγμής έχουν επιφυλάξει οι fans στα υπόλοιπα κομμάτια του season pass- skins μεχρι να μας πνιξουνε- δε βλέπω πολυ μέλλον για το συγκεκριμένο τίτλο. To DLC της Batgirl πήρε πολυ μέτριες κριτικές και απο τους fans οποτε περιμένουμε για κατι καλύτερο. Πάντως μεχρι στιγμής τα 40€ που ζητάει η WB δεν δικαιολογούνται με τπτ... Ειδικά τα skins ειναι content που κάποτε ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του game. Θυμάται κανεις τα Spider-Man για ps1 με τα φανταστικά costumes?
|
|
|
Post by Burai Fighter on Aug 24, 2015 10:22:02 GMT 2
Έχουμε και τα πρώτα επίσημα reviews για το Metal Gear Solid V, το κύκνειο άσμα του Kojima πριν την αποχώρηση από την Konami. IGN - 100Destructoid9/10Gamespot 10.0EGM 95Gametrailers 9.3Game Informer 93Δεν υπάρχουν κριτικές για το online κομμάτι του τίτλου, μιας και θα είναι ενεργό από την 1η Σεπτέμβρη.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Aug 25, 2015 23:01:35 GMT 2
|
|