|
Post by deus on Apr 21, 2015 0:09:00 GMT 2
Εγώ θα γίνω ιερόσυλος και θα πω ότι τα star wars games από το knights of the old republic και μετά μου είναι εντελώς αδιάφορα. Ω ναι.
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 21, 2015 14:06:36 GMT 2
Koita emena pote den mou proksenoun thn proswxh games vasismena se tainies. To teleftaio star wars game pou mou arese htan to Reaturn of the Jedi sto SNES
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 21, 2015 14:44:59 GMT 2
Πολύ παλούκια πάντως τα Star Wars του SNES. Είχαμε τελειώσει με τον αδερφό μου το Super Empire Strikes Back και ήταν ώρες, ώρες υπερβολικά frustrating. Ακόμη θυμάμαι πόσο μπέρδεμα ήταν η stage στον Dagobah, όπου έψαχνες να βρεις τον R2-D2, χώρια που κάποια bosses παραήταν δύσκολα. Ο Chewbacca πάντως μοίραζε πόνο, πάντα αυτόν επέλεγα σε σχέση με τον Han Solo( που είχε το απλό blaster σαν default) Presenation wise πάντως, ήταν πανέμορφοι τίτλοι. On topic Probing the latest Mass Effect 4 leakαπό Eurogamer Δεν βάζω εδώ όλο το άρθρο γιατί πιθανώς περιέχονται και πληροφορίες που μερικοί μπορεί να θεωρήσουν spoilers. Από όσα διάβασα η ιστορία δε θα έχει καμμία σχέση με το πρώτο μιας και θα εκτυλίσσεται σε τελείως διαφορετικό γαλαξία σε σχέση με το πρώτο. Η ομάδα θα αποτελείται από 7 μέλη γιατί θέλουν στη BioWare να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιομνημόνευτοι, με σωστό backstory, θα επανέλθει το Mako με βελτιωμένο χειρισμό και δυνατότητα για upgrades, θα μπορεί και πάλι ο παίκτης να εξερευνά μεγάλο αριθμό πλανητών όπως στο πρώτο Mass Effect, αλλά υποστηρίζουν πως δε θα είναι τόσο βαρετοί όσο στο πρώτο κ.α.
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 22, 2015 13:46:40 GMT 2
Trine 3 σε Early Access στο Steam, απο χτες. Σε 3d περιβαλλον πλεον, και η μεταβαση, παρα τις αρχικες μου ανησυχιες, φαινεται να εχει γινει αψογα. Εννοειται πως εχω καταχαρει, ως μεγαλος fan των multiplayer co-op και των δυο προηγουμενων τιτλων. Λογικα, θα εχω και αρθρο με λεπτομερειες για το gameplay στο greekgamer.gr καποια απο τις επομενες ημερες, αλλα προς το παρον το απαραιτητο trailer
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 27, 2015 15:52:19 GMT 2
Νέο trailer για το Arkham Knight Ανακοινώθηκε και dual play mechanic- κατά τη διάρκεια των combos ο παίκτης μπορεί να εναλλάσσει μεταξύ Batman, Robin, Nightwing και Catwoman. 23.6.15 κυκλοφορεί. Το άσχημο νέο της ημέρας. Καταρχάς και επίσημα απομακρύνεται το P.T. demo από το PSN store στις 29 του μήνα. Υπήρξαν υποθέσεις πως αυτό σημαίνει την ακύρωση του υπό ανάπτυξη( ?) Silent Hill, συνεργασία Kojima, Guillermo del Toro με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Νorman Reedus.( άλλωστε ο Kojima αφήνει την Konami μετά την κυκλοφορία του Metal Gear V, οπότε κάτι τέτοιο ήταν μάλλον αναμενόμενο) Τελικά οι υποθέσεις επιβεβαιώθηκαν σήμερα απο την Konami αλλά και από τους Del Toro και Reedus. Άκυρο, λοιπόν το Silent Hills. To ακόλουθο Q&A έχει αναρτηθεί από την Konami στο site για το Silent Hills Άσχημα νέα, το P.T. ήταν πολύ κινηματογραφικό- με την καλή έννοια- η first person view μου άρεσε πάρα πολύ, όσο για τον τρόμο... Μετά από καιρό- τελευταία φορά το Project Zero 2- τρόμαξα τόσο πολύ με τίτλο. Και δεν εννοώ, ξάφνιασμα αλλά μια ατμόσφαιρα τρομακτική, σαν να ζω ο ίδιος τις στιγμές που έβλεπε ο ήρωας του P.T. να διαδραματίζονται μπροστά του. Εν τέλει, δεν άντεξα να το τελειώσω το demo, μεταμεσονύχτια. Δεν ξέρω τι στόχους έχει πλέον η Konami για τη σειρά. Μετά την απογοητευτική HD collection για PS3, 360( τεχνικά προβλήματα κυρίως), το P.T. έτυχε καθολικής θερμής υποδοχής. Ίδωμεν...
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 27, 2015 17:02:22 GMT 2
Egine h Konami Capcom :/
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 29, 2015 14:19:07 GMT 2
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 30, 2015 15:24:09 GMT 2
|
|
|
Post by Groundzero on Apr 30, 2015 17:12:51 GMT 2
Em na ta vlepoun sthn Konami afta pou eixan sta xeria tous pragmatika lefta kai ta petaksan. Ekei pou tha mporousan na einai oloi plousioi kai efxaristhmenoi twra den tha parei kaneis tipote.
|
|
|
Post by Burai Fighter on May 1, 2015 15:58:03 GMT 2
|
|
|
Post by moogle on May 1, 2015 16:07:03 GMT 2
FYI, 1 Titan X κοστίζει 900 λίρες. Αυτό το demo χρησιμοποιεί 4 .
|
|
|
Post by Burai Fighter on May 1, 2015 16:29:40 GMT 2
Το ξέρω ρε! Γι'αυτό το τόνισα με bold
|
|
|
Post by moogle on May 1, 2015 16:33:57 GMT 2
A sorry δεν το πρόσεξα για να είμαι ειλικρινής . Πάντως υπάρχουν κάποιοι παλαβοί εκεί έξω που έχουν τέτοια μηχανήματα . Είναι ίσως από τους μοναδικούς αξιόπιστους τρόπους να παίξεις 4k@60fps. Χρειάζεσαι από 2 Titan X για >30fps και σίγουρα 3-4 για >60 .
|
|
|
Post by Burai Fighter on May 1, 2015 23:08:53 GMT 2
|
|
|
Post by paixtis on May 3, 2015 19:29:18 GMT 2
Και πλέον είναι στα 1200000...Μέσα σε 2 μέρες!Όχι και άσχημα!Πέτυχε και το ταυτόχρονο release σε όλα τα formats.Εννοείται με κλειστά μάτια θα πάω για WiiU έκδοση
|
|