|
Post by Burai Fighter on Apr 21, 2015 0:27:35 GMT 2
Σας ζηλεύω όλους, θα το έχω αύριο λογικά αλλά δεν αφήνω στη μέση Dark Souls για κανένα λόγο. Πάλι όταν θα το ξεκινάω, βλέπω να είμαι ο τελευταίος των early adopters Μοϊκανών Έχω δει μέρος από το streaming στο Twitch του Man VS Game( τυπάρα το παληκάρι δεν τον γνώριζα και έχω εκπλαγεί θετικά ) και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω να το ξεκινήσω. Μακάρι να είχα το κουράγιο να διατηρήσω το media blackout που είχα κάνει για τίτλους όπως πχ το Last of Us, αλλά διανύω μια περίοδο που είναι χαλαρή για τα δεδομένα μου και οκ θέλω να το χαρώ όσο μπορώ. Συνεχίστε όσο μπορείτε να ενημερώνετε, εγώ διαβάζω κάθε ποστ 5-6 φορές, στο τέλος λέω να τα αποστηθίσω και να μου βάλετε multiple choice test
|
|
|
Post by deus on Apr 22, 2015 22:33:21 GMT 2
Burai θα σε συμβούλευα να μην δεις άλλο gameplay tou bloodborne. Το ξέρω ότι δεν μπορείς να συγκρατηθείς και σε κατανοώ απόλυτα, όμως πίστεψέ με, το παιχνίδι έχει τόσες εκπλήξεις που θα είναι κρίμα να σου γίνει το οποιοδήποτε spoil. Πάντως ειλικρεινά, η ατμόσφαιρά του και τα set pieces δεν έχουν αντίπαλο.
Όπως είπα, το build μου είναι βασισμένο σε strength και ανεβάζω επίσης endurance και vitality. Μάλλον θα ανεβάσω και arcane όταν βρω εξοπλισμό που το αξιοποιεί. Άρχισα δειλά δειλά να εξερευνώ και chalice dungeons.θα γράψω περισσότερα για αυτά αργότερα γιατί δεν έχω χρόνο. Level 49 πάντως. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες μόλις βρω πως γίνεται να τις περάσω από το πλει4 στον υπολογιστή,
|
|
|
Post by nooto on Apr 23, 2015 12:12:35 GMT 2
Εχω χαθει λιγο γιατι εχω ενα deadline πρωτη Μαιου Anyway, μεσα στο πασχα ψιλοελιωσα η αληθεια ειναι, ειμαι νομιζω κοντα στο τελος και τωρα παιζω λιγο με chalice dungeons στον ελευθερο χρονο που υπαρχει. Ο δικος μου χαρακτηρας ειναι strength και skill based οποτε οπως καταλαβαινετε παιζω περισσοτερο με ταχυτητα και επιθεση. Τα Arcane και Bloodtinge στατιστικα φαινονται στην αρχη αχρηστα αλλα γενικα στην πορεια μερικα απο τα καλυτερα οπλα του παιχνιδιου βασιζονται εκει. Btw υπαρχει μαγεια στο παιχνιδι που ειναι arcane based και βασιζεται σε relics που κανεις equip και λειτουργουν με consume των silver bullets. O moogle το εχει πιασει αρκετα καλα με το σεναριο (δεν το εχω κατανοησει καθολου καλα αλλα και εγω προς τα εκει κινουμαι) και γενικοτερα το Hunters Dream νομιζω οριοθετει τον αεναο κυκλο μεταξυ θανατου και ζωης. Αυτη την φορα btw δεν κοιταξα καθολου guides οποτε τα εχω κανει λιγο σαλατα με τα events αλλα με αυτον τον τροπο πιστευω κερδισα εν τελει καθως ολη αυτη η διαδικασια προσθετει στην εμπειρια λογου του βαρους των επιλογων. Επιπλεον προσμενω με μεγαλυτερη αγωνια τα επομενα game cycles. Btw ποσο χαιρομαι που τα wikis ακομα δεν εχουν ολοκληρωθει και δηλωνουν και αυτα αγνοια για πολλα in game θεματα ανα τους τομεις . PVP wise θα ελεγα οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει ever, γενικα το νεο συστημα μαχης ειναι πραγματικα θησαυρος... Συνεχιζουμε, το κομματι στο οποιο βρισκομαι ειναι αρκετα pain in the ass Λογικα συντομα θα ακολουθησει ενα πρωτο ολοκληρωμενο post εντυπωσεων. Πιθανον στο μελλον να ασχοληθω και με ενα lets play.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 23, 2015 22:17:15 GMT 2
Αν υπάρξει ενδιαφέρον σκέφτομαι να κάνω ένα unboxing video για την Nightmare Edition. On topic Όπως θα παρατηρήσατε, όλοι όσοι ασχολείστε με τον τίτλο, σήμερα κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο patch 1.03 το οποίο μειώνει τους χρόνους του φορτώματος( sic) και προσθέτει και περιγραφές αντικειμένων κατά τη διάρκεια αυτών. Bloodborne's 1.03 patch testedΈχει συγκριτικό των loading times. Φυσικά η καλύτερη απόδοση είναι ένας hybrid SSD αλλά αν είναι να πληρώσω- σχεδόν- ένα δεύτερο PS4 για 3-5 sec, όχι ευχαριστώ Και κάποια extras Could Bloodborne work as an eSports title?Bloodborne's mysterious closed door solvedΚοίτα, μόνο την πορεία μέχρι το Cleric Beast είχα δει- και μάλιστα μάλλον με shortcut.( δηλαδή έφτανε στο boss σε 3-4 λεπτά) Έκτοτε είδα τον Man VS Game που έπαιζε το ίδιο ακριβώς section για περίπου 20 λεπτά, ένα chalice dungeon για 4-5 λεπτά και δε θυμάμαι τίποτα. Η αλήθεια είναι πως το μόνο που θυμάμαι από το game- μιας και εδώ και 2-3 εβδομάδες ασχολούμαι αποκλειστικά με το Dark Souls και λίγο με το Order-είναι δύο werewolves(?)στην πρώτη περιοχή, έναν γέρο σε καροτσάκι και κάτι κοράκια που γαυγίζουν( ) Άσχετο, απλως, έτσι να το μοιραστώ. Καλό άγιο το twitch, πιθανώς για competitive gaming, e-sports etc αλλά στα let's play δε βρίσκω κανένα νόημα. Στο 10λεπτο max έχω βαρεθεί, εκτός από τον Man VS Game που είχε την πλάκα του, αλλά όπως έγραψα, δε βρίσκω νόημα να βλέπω single player games let's play. Aκόμη και για το Bloodborne, έκανα εξαίρεση γιατί ήθελα πραγματικά να πάρω μια ιδέα πώς παίζει. Είναι που είναι λίγοι οι τίτλοι που με ενδιαφέρουν πλέον σε τέτοιο βαθμό, έχω αποφασίσει όταν κυκλοφορούν και έχω τη δυνατότητα( χρόνο βασικά) να μπαίνων στο hype του prerelease. Πού να έρθει και το Witcher δλδ
|
|
|
Post by deus on Apr 24, 2015 0:01:54 GMT 2
Ουαου, είχα σκοπό να μπω για να παραθέσω τα νέα για το bloodborne που ποσταρε π burai Έβαλα λίγο το παιχνίδι σήμερα με σκοπό να το προσωρήσω αλλά τελικά η κούραση της ημέρας με νίκησε και το έκλεισα, άλλη φορά. Μόλις μπήκα στα δάση και αφού είδα ότι είναι τεράστια και περίπλοκη περιοχή είπα άστο για την επόμενη φορά. Ολοκλήρωσα πάντως το ευκολότερο chalice dungeon, to chalice of pthumeru ή όπως αλλλιώς λέγεται και εντυπωσιάστηκα. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν λογική, υπάρχουν προκλητικές μάχες, καλό loot και η ατμόσφαιρα με συνεπήρε και πάλι, αποδίδεται πολύ καλά το κλίμα ενός ξεχασμένου και δαιδαλώδους μπουντρουμιού. Βρήκα και κάτι καλά bloodgems εκεί μέσα, θα είναι ότι πρέπει. Έχω σκοπό επίσης να πειραματιστώ λίγο και με άλλα όπλα, αν και πρώτα πρέπει να φαρμαρω αντικείμενα για να τα αναβαθμίσω. Εγκατέστησα το τελευταίο update και μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, τώρα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα το παιχνίδι. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι to loading screen άλλαξε, δεν βλέπεις πια ένα άχαρο BLOODBORNE αλλά έγινε σαν του dark souls, βλέπεις περιγραφές αντικειμένων και αποσπάσματα από lore, πολύ καλύτερα έτσι αναμφισβήτητα. Νοοτο μια ερώτηση. Μια που είσαι κοντά στο τέλος, τι λέει το παιχνίδι από διάρκεια και περιεχόμενο πλην των chalice dungeons ; Άκουσα ότι το παιχνίδι είναι πιο μικρό συγκρτικά με το dark souls αν δεν λάβουμε υπόψιν τα dungeons αυτά.Υπάρχει γενικά η μεγάλη ποικιλία περιοχών και bosses που είχαν τα προηγούμενα souls; Από μία ματιά που έριξα κατάλαβα πως η απάντηση είναι θετική, αλλά είπα να ρωτήσω και εσένα. Ανυπομονώ να πάρω elemental blood gems και μαγεία, ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! Κατέληξα να ανεβάσω arcane γιατί έτσι ανεβαίνει και το drop rate. Και εγώ δεν θα δω οδηγούς καθόλου. Προτιμώ να το παίξω μόνος και ότι γίνει. Αλήθεια, για να υπάρξει μία έτσι ανταλλαγή απόψεων, βρήκε κανείς κάποια χρήση για το gold pendant ή υπάρχει μόνο για να σου δώσει blood gem; Στην αποστολή με το κοριτσάκι και το red brooch τι κάνατε; Εγώ καλός κάφρος, το χρησιμοποίησα και πήρα το blood gem. Πάρα πολύ ενδιαφέρον το σκηνικό με την πόρτα, εγώ δεν θα δω το άρθρο γιατί θα προσπαθήσω να λύσω μόνος μου το μυστήριο. Την πόρτα την βρήκα αλλά δεν της έδωσα αρχικά σημασία, ήμουν πόση ώρα εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι.Θα επιστρέψω όταν σκεφτώ κάτι άλλο.
|
|
|
Post by nooto on Apr 24, 2015 3:26:44 GMT 2
Από πλευράς περιεχομένου προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γενικά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τα Souls σε ότι αφορά looting και αριθμό αντικειμένων (θα το έχεις ήδη διαπιστώσει αυτό προφανώς) αλλά υπάρχει μια παραπάνω ποιότητα και βάθος εδώ + πάρα πολλά μυστικά, optional areas και optional bosses (τα bosses συνολικά σε αριθμο είναι αρκετά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία, θα το διαπιστώσεις τώρα που είσαι στο δάσος ότι αλλάζει κάπως το στυλ, btw δεν είναι τέλεια περιοχη τα woods??? εγώ εκεί αρχισα να παθαίνω την πλάκα μου). Μηχανικά όπως έχω πει το κάθε όπλο αναπαριστά 2 ολοκληρες κλασεις απο weapons της Soul σχολης σε ότι αφορα τα movesets (+το blood gem-materia fortification που απλοποιει πολυ τα πραγματα και δινει στο οπλο σου οτι μορφη θελεις χωρις να σε δεσμευει) και οι πανοπλίες για παράδειγμα δεν αναβαθμίζονται αλλά έχουν ισορροπία σε ότι αφορα τα pros και cons ενω είναι όλες χρησιμες λόγω της ποικιλίας των περιοχών και των εχθρών-hazards που αυτες έχουν. Οπότε ναι μεν το ολο κλιμα ειναι πιο minimal αλλα εχει δωθει βαρος στην ουσία. Η διαρκεια είναι όντως λίγο μικρότερη από τα Souls, νομίζω 45 περίπου ώρες χωρίς καθόλου chalice dungeons και χωρίς καθόλου την τελευταία (μάλλον) περιοχή που δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι βεβαια. Για να προειδοποιησω παντως το τελικο κομματι του παιχνιδιου ειναι αρκετα brutal και εχω φαει αρκετα καλα Υποθέτω ότι ειναι γύρω στις 50 ώρες χωρίς τα Chalice. Τα τελευταια btw μπορεί κανείς να μην τα πιάσει καθόλου (δεν είναι υποχρεωτικά) αλλά θα αρέσουν πολύ στους fans των dungeon crawlers (υπαρχει loot, θυσαυροι, νεα bosses και εχθροι και randomized λογικη στο σχεδιασμο, πρεπει να λεει πολυ και σε pvp). Με την πόρτα ουτε εγω ξερω τι παιζει, δεν εχω καταφερει να την ανοιξω, με το red brooch... εγω το εδωσα
|
|
|
Post by moogle on Apr 24, 2015 10:48:07 GMT 2
Θα σκάσουμε από τη ζήλια, αλλά κάνε . Δεν έχω δει το βίντεο με την πόρτα γιατί δε θέλω καν να ξέρω για ποια πόρτα μιλάμε. Γνωρίζω μόνο ότι βρίσκεται στο cathedral ward και δεδομένου ότι έχω εξερευνήσει σχεδόν όλη την περιοχή μάλλον είναι η πρώτη πόρτα που βρίσκεις στο κεντρικό χώρο του καθεδρικού. Αν χρειάζεσαι το red brooch για να την ανοίξεις... τα νεύρα μου . Γιατί το λυπήθηκα το κοριτσάκι, αφού είμαι ένας αιμοσταγής hunter, δε θα έπρεπε να αφήνω τα συναισθήματα να μπαίνουν μες στη μέση! Τέλος πάντων, έφτασα στο blood starved beast ύστερα από 2 εξοντωτικά sessions. Η Old Yharnam επαιξε πολύ έντονα με τα νεύρα και τις αντοχές μου, ωθώντας με κυριολεκτικά στα όρια της απελπισίας, όχι τόσο από άποψη δυσκολίας, όσο του ότι δεν ήξερα πώς να κινηθώ λόγω του παλαβού hunter με το μυδραλιοβόλο. Περιττό να πω πόσο πολύ τρόμαξα όταν στα καλά καθούμενα ακούω ένα "This is why I must stop you" και βλέπω μία ορδή σφαιρών να κατευθύνονται κατά πάνω μου... Είχαν προηγηθεί, όπως γνωρίζετε, μερικές προειδοποιήσεις, αλλά το έπαιξα σίγουρος, θεωρώντας ότι είναι οι γνωστές υπερβολές της σειράς κι ότι στο τέλος απλά θα συναντήσω έναν εύκολο εχθρό που δε θα με απασχολήσει ιδιαίτερα... Εν πάση περιπτώσει, κάνω το γύρω όλης της περιοχής, σκοτώνω ό,τι κινείται και δεν κινείται, έσφαξα στο γόνατο και τον περιπλανώμενου hunter ο οποίος για κάποιο λόγο κόλλησε σε ένα σημείο και δεν κουνιόταν καθόλου (δε με χάλασε, όλοι οι οδηγοί στρατηγικής λένε να τον αποφύγεις γιατί παραείναι δυνατός, εγώ απλώς τον σκότωσα), άνοιξα και τα shortcuts κι έφτασα αισίως στο blood-starved beast... Ε λέω, περσινά ξινά σταφύλια, για come to δώθε λέω από μέσα μου. Ορμάω με το threaded cane + 3 και το πιστόλι + 2, αρχίζω τα χτυπήματα, φεύγει στο άνετο το πρώτο 1/3 της ενέργειας, κάνει κάτι εντυπωσιακές φιγούρες, μεγαλώνει λίγο σε μέγεθος... και τότε είναι που τα έχασα! Με άρχισε στις γρήγορες αυτό, άρχισαν να με προδίδουν τα αντανακλαστικά μου, το ίδιο και η αντίληψή μου για του χειρισμό του παιχνιδιού. Ήθελα να κάνω heal, έκανα roll. Ηθελα να κάνω roll, έτρωγα antidote. Ήθελα να κάνω attack, έκανα heal... Εν πάση περιπτώσει, με ξέσκισε. Τέτοια ξεφτίλα είχα να νιώσω από τα Gargoyles του Dark Souls. Για να μην πολυλογώ (που το έχω ήδη κάνει) αποφάσισα να πειραματιστώ με άλλα όπλα και να εξερευνήσω την από πάνω μεριά του Cathedral Ward. Συνειδητοποίησα ότι κάποια όπλα, όπως το τσεκουράκι, στο 2ο form τους γίνονται dual wield, ξεκλειδώνοντας έτσι ένα δεύτερο melee attack, εις βάρος της χρήσης του όπλου. Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα: εξερευνώ, μαζεύω τα κομμάτια μου από την τεράστια ήττα που έφαγα από το blood starved beast και ταυτόχρονα συλλέγω σφαίρες κι άλλα αντικείμενα μπας και είμαι καλύτερα προετοιμασμένος την επόμενη φορά... Κοινώς, περνάω τη γνωστή φάση ηττοπάθειας . Edit: Είδα και το βιντεο με τους 5 κυνηγούς... εκπληκτικό, απλά! Είχα φοβερή αγωνία προς το τέλος και υποστήριζα τον Grey (πάνω αριστερά), γιατί είχε τα @@ να παίξει με το χειρότερο δυνατό όπλο. Τι να πω, είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει κάποιος γνωρίζοντας τόσο καλά τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.
|
|
|
Post by moogle on Apr 24, 2015 20:44:46 GMT 2
Double post γιατί αξίζει να αναφερθεί, αλλά έχω την αίσθηση ότι το παιχνίδι πάσχει από ένα ελαφρύ input lag. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε η τηλεόρασή μου, επειδή το μοντέλο που έχω είναι γνωστό ότι προκαλεί input lag (το οποίο με το ζόρι το παρατηρώ εγώ, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα), αλλά στο bloodborne το πρόβλημα μου είναι σχεδόν ξεκάθαρο. Έβαλα το Dark Souls Λοιπόν να τρέχει και στο PC monitor και στην τηλεόραση και παρατήρησα ότι όντως υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των δύο οθονών, αλλά είναι απειροελάχιστη και σίγουρα δεν επηρέασε καθόλου την εμπειρία μου (μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου). Ψάχνοντας λίγο στο νετ διάβασα ότι το παιχνίδι (Bloodborne) εχει έναν περίεργο τρόπο διατήρησης σταθερού frame rate και μάλλον αυτό είναι που προκαλεί ένα μόνιμο stuttering στην εικόνα και (πλέον στα μάτια μου) τόσο έντονο input lag. Εσείς το έχετε παρατηρήσει, ή σας έχει ενοχλήσει; Γενικά σας φαίνεται πιο βαρύ το παιχνίδι, από ότι τα Souls; Ίσως να είμαι επηρεασμένος και από το σταθερό 60fps που είχα στο Dark souls, τι να πω. edit: καταφερα να νικήσω το blood starved beast και με μια απερίγραπτη χαρα λεω δεν καν καμια βολτα στο cathedral ward; Βγαινω λοιπον απο τη δεξιά έξοδο, σκοτώνω το γνωστο τύπο με το ραβδί και την άσπρη μάσκα, σκοτώνω το κοράκι διπλα στη σκάλα και λεω δεν παω να σκοτώσω και τα κοράκια στη γωνία πριν ανεβω τη σκάλα; Λοκαρω λοιπον στη σκιά στη γωνία, ορμάω με το cane και συνειδητοποιώ οτι δε χτυπάω τα κοράκια, αλλα ενα περιεργο πανύψηλο ρακένδυτο πλάσμα με ενα τεράστιο κοκαλιάρικο χερι. "Τι φαση" λεω στον αδελφο μου με τον οποιο μιλούσα ενω έπαιζα... Κλασικά πραγματα, η σιγουριά μου μετατράπηκε σε πανικό, πολέμησα όσο καλύτερα μπορούσα, προφανως με σκοτώσε και το τι επακολούθησε δε θα το αναφέρω γιατι ηδη ειπα πολλα και μας διαβάζουν ανθρωποι που δεν παίζουν τον τίτλο. Ενα εχω να πω μονο, στα Souls φοβόμουν να προχωράω γιατι φοβόμουν τους εχθρούς. Εδω φοβάμαι να προχωράω γιατι φοβάμαι το άγνωστο που με περιμένει σε καθε γωνία. Εχουν δομήσει τελειως διαφορετικά το παιχνιδι και οι εκπλήξεις που σε περιμενουν ειναι πολυ διαφορετικές απο τις αντίστοιχες στα souls. Επισης το παιχνιδι εχει μια φοβερη ικανότητα να εκμηδενίζει την αυτοσυγκράτηση και την αυτοπεποίθηση μου .
|
|
|
Post by paixtis on Apr 29, 2015 18:13:58 GMT 2
Βασικά νομίζω αυτό υπήρχε και στα souls(ειδικά στο 1) το άγνωστο σε κάθε γωνία..Δεν είναι καινούριο δηλαδή!
|
|
|
Post by moogle on Apr 29, 2015 21:25:59 GMT 2
Δε θυμάμαι να άλλαζαν οι εχρθοί στα 2 souls που έχω παίξει.
Έφτασα στο Hermwick κάτι ή όπως λέγεται (εκεί με τις τρελές) και το έκλεισα όταν έφτασα στο 2ο shortcut, όπου πολεμάς κάτι πανίσχυρους χοντρούς με ένα τεράστιο τσεκούρι. Βρίσκεις έναν παρόμοιο στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά κατάφερα να τον σκοτώσω μετά από ΠΟΛΥ κόπο, δεν ξέρω πώς μπορώ να περάσω μία περιοχή που βόσκουν δύο τέτοιοι.
Μάλλον χρειάζομαι ένα γερό διάλειμμα από το παιχνίδι. Οι πρώτες 20 ώρες (τόσο παίζω ως τώρα) έφυγαν μονοκοπανιά και είμαι τόσο πιεσμένος με τη δουλειά που μάλλον πρέπει να το γυρίσω σε τίποτα χαλαρό indie.
|
|
|
Post by deus on Apr 29, 2015 22:35:46 GMT 2
Έπαιξα λίγο σήμερα. Έβγαλα και το forbidden forest, απλά φανταστική περιοχή, από τις καλύτερες που έχουν δείξει τα παιχνίδια της from. Τεράστια, με πολλούς και δύσκολους εχθρούς, τίγκα στα μυστικά και θέλει πολύ καλή εξερεύνηση. Το boss ήταν απλά το αποκορύφωμα,απλά φανταστικό. Μετά από 2 θανάτους όμως το έβγαλα, πλέον εμαθα πολύ καλά το dodge, αν δεν το μάθεις απλά πεθαίνεις για την πλάκα. Τα bosses που έχω δει μέχρι τώρα ήταν όλα τέλεια πάντως, το καθένα εντελώς διαφορετικό και όσο προχωράει η μάχη αλλάζουν τα patterns και οι κινήσεις και κάποια έχουν και άλλες εκπλήξεις, δεν θα πω περισσότερα για ευνόητους λόγους.
Μου αρέσει πάρα πολύ επίσης το ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες περιοχές προς εξερεύνηση. Μπορείς να πας όπου θέλεις με όποια σειρά θέλεις και σε πολλές περιπτώσεις οι περιοχές συνδέονται μεταξύ τους. Η ατμόσφαιρα είναι απλά εκπληκτική, το έχω πει χιλιες φορές αλλά πραγματικά με έχει συνεπάρει.
Νοοτο μία ερώτηση. Όταν βάζεις ένα bloodgem με arcane damage στα όπλα πχ arcane 10%, τότε το όπλο, αν κατάλαβα καλά, παύει να κάνει scale το damage του με strength ή skill αλλά κάνει πλέον me arcane και η ζημιά εξαρτάται εξολοκλήρου από αυτό το στατιστικό. Κατάλαβα καλά; Επίσης, έβαλα gem που δίνει poison αλλά δεν φαίνεται να δηλητηριάζονται. Μήπως απλά υπάρχει πιθανότητα η οποία απλά εξαρτάται από το bloodgem; Τέλος, τα attack vs kin και το άλλο attack vs τι κάνουν ακριβώς;
Να πω επίσης ότι το endurance έχει μεγάλη σημασία, το έχω ανεβάσει στο 32, έβαλα και έναν ρούνο που δίνει 10% στο stamina και τώρα μπορώ να βαράω πολλές φορές συνεχόμενα και να ρίχνω πολλά evade μαζί. Παίζει να είναι το πιο σημαντικό στατιστικό,τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στο μέγιστο το stamina bar.
Αυτά. Και εγώ μάλλον θα το πιάσω πολύ λίγο το επόμενο διάστημα καθώς πλησιάζουν εξετάσεις και πρέπει λίγο να πέσω με τα μούτρα. Θα το συνεχίσω αργότερα όμως και θα συνεχίσω να γράφω εδώ την πρόοδό μου.
|
|
|
Post by paixtis on Apr 30, 2015 15:31:33 GMT 2
Βασικά εννοούσα ότι δεν ήξερες αν θα κρύβεται κανένας black knight ή κανάς havel κάπου(ακόμη μου'χει μείνει το δέος που ένιωσα όταν τον είδα!).Βασικά και στα souls πηγαίνοντας από περιοχή σε περιοχή έβλεπες άλλους εχθρούς.Πάνω κάτω έτσι είναι και στο bloodborne απ'όσο έχω παίξει.Θεωρείς ότι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε εχθρούς?
|
|
|
Post by moogle on Apr 30, 2015 16:46:47 GMT 2
Αναφέρομαι στο ότι ένας εχθρός αντικατέστησε έναν άλλον εχθρό στην ίδια ακριβώς γωνιά ενός σημείου του Cathedral Ward, κάτι που σίγουρα δεν το περίμενα κι από όσο γνωρίζω δε γινόταν στο Dark Souls. Κατά τα άλλα νομίζω ότι και τα δύο παιχνίδια ακολουθούν την ίδια, ή έστω παρόμοια, λογική στην τοποθέτηση των εχθρών, με το Bloodborne να είναι αρκετά πιο τρομαχτικό λόγω θεματικής, αισθητικής και αντιδράσεων των εχθρών.
|
|
|
Post by paixtis on May 1, 2015 10:18:31 GMT 2
Αχά μάλιστα!Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πραγματικά φοβερό!Ανυπομονώ να το συνεχίσω!
|
|
|
Post by moogle on May 1, 2015 11:35:30 GMT 2
Δεν πρέπει να συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω το Bloodborne έχει πολύ περισσότερες "ξαφνικές" εκπλήξεις από ότι είχαν τα souls games. Δηλαδή και στα τελευταία έβρισκες πολλούς ισχυρούς εχθρούς να παραμονεύουν σε διάφορες περίεργες γωνίες του κόσμου του παιχνιδιού, αλλά στο Bloodborne η αίσθηση του ανοίκειου είναι πολύ πιο διάχυτη. Ο κάθε εχθρός, η κάθε περιοχή, ο κάθε NPC, οι άνθρωποι μέσα στα σπίτια, τα backgrounds, τα ηχητικά εφέ, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το παιχνίδι έχουν κάτι το μοναδικό και ταυτόχρονα τρομακτικό. Στα Souls μπορούσα να καταλάβω που κρύβεται ο κίνδυνος και ποιοι NPCs ήταν τρελοί και ποιοι όχι. Εδώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, ούτε καν για το σκοπό του πρωταγωνιστή.
Παρεπιμπτόντως, δείτε την παρακάτω PVP μάχη. Φοβεροί και οι δύο, απλά:
|
|