|
Post by nooto on Jun 21, 2015 18:29:27 GMT 2
Τελος και απο μενα το NG+, εβγαλα επισης και τα περισσοτερα chalice dungeons και ολα τα βασικα lorewise, το τελευταιο εχει αρκετο ενδιαφερον και το final boss προσφερει αρκετα στο story. Να πω επισης οτι με το νεο patch πλεον εχουν προστεθει ως loot chunks αλλα και rocks για οποιον ενδιαφερεται να φτασει παραπανω απο ενα οπλο στο +10 σε ενα playthrough. Απο κει και περα και σε οτι αφορα τα chalice dungeons θα ελεγα οτι η ολη υλοποιηση ειναι αρκετα μετρια, το 20% προσφερει πραγματα και storywise + προκληση αλλα και νεα bosses (ουσιαστικα προκειται για περιοχες που περιγραφονται στο main game και υποτιθεται οτι απο κει ξεκινουν ολα) αλλα το υπολοιπο 80% ειναι τελειως ανουσιο, με παρα πολυ επαναληψη και χωρις ιδιαιτερο λογο υπαρξης. Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για το platinum, για καποια πολυ καλα gems που μπορεις να βρεις απο looting ή για lore completion θα ελεγα οτι καλυτερο ειναι να τα προσπερασει τελειως ή να ασχοληθει μονο με αυτο το 20%...
Στο main game, τελικα ασχοληθηκα με threaded cane μετα τα video του moogle και τολμω να πω οτι ειναι μαλλον το αγαπημενο μου οπλο (το πηγα +10). All in all τρομερη εμπειρια, πολυ διαφορετικη απο τα souls και μπορει κλασσικα να κρατησει forever. Προσωπικα λεω να το αφησω στην ακρη τωρα και να παω για το τελευταιο trophy (τριτο τελος) οταν κυκλοφορησει και το expansion. Θα κοιταξω επισης σε wiki κλπ να δω αν προσφερει κατι παραπανω το NG++ και αν οχι μαλλον θα κανω το τριτο playthrough με νεο χαρακτηρα (full bloodtinge για το chikage). Εχω κανει και αρκετα videos που θα τα ανεβασω στην πορεια (μαζι με ενα καταπληκτικο pvp που μου εκατσε) και ισως το 3ο play το παω με full recording. Θα δουμε..
Moogle περιμενω εντυπωσεις, πως σου φανηκε κλπ και πως το κρινεις σε σχεση με τα souls!
|
|
|
Post by deus on Jun 24, 2015 23:58:02 GMT 2
Παιδιά μία ερώτηση, εσείς που τελειώσατε, τι λέει το new game plus; Έχει κάποια αλλαγή ουσιαστική πέρα από τους ισχυρότερους εχθρούς; Ρωτάω έχοντας στον νου πως στο dark souls 2 το new game plus είχε μεγάλες αλλαγές στους εχθρούς που συναντάς αλλά προσέφερε και επιπλέον όπλα κτλ κτλ.
Επίσης να πω πως το παιχνίδι το ξαναέπιασα μετά από ένα διάλλειμμα που έκανα παίζοντας το kingdom hearts 2 final mix. Όταν το προχωρήσω και άλλο θα γράψω περισσότερα
|
|
|
Post by nooto on Jun 25, 2015 12:47:20 GMT 2
Οχι ειναι πιο πολυ σαν τα DeS και DS. Απλα στο NG+ παιρνεις ενα τελευταιο οπλο (burial blade) απο το final boss και απο κει και περα μπορεις να συνεχισεις τα chalice dungeons (μερικα θελουν υψηλο level οποτε δεν μπορεις να τα προσσεγγισεις σε NG εκτος αν εισαι τρελα OP) οπου παιρνεις καποια σπανια και πολυ καλα gems και πολεμας ορισμενα unique bosses. Γενικα θα ελεγα οτι εχει το λιγοτερο υλικο απ'ολα τα παιχνιδια σε NG+ σε οτι αφορα το main game (δηλαδη περα απο burial blade μπορεις να κανεις τα παντα παιζοντας σε ξεχωριστα playthroughs).
|
|
|
Post by deus on Sept 1, 2015 22:03:59 GMT 2
Μετά από 110 ώρες περίπου ολοκλήρωσα και το new game plus του bloodborne. Το level μου ήταν 210 και τα στατιστικά μου έχουν ως εξής. Vitality 65 endurance 40 strength 50 skill 35 bloodtinge 14 (δεν το ανέβασα καθόλου) arcane 50
Αρχικά εστίασα στα vitality, strength kai endurance. Έπαιζα κυρίως με το τσεκούρι και το saw cleaver. Όταν βρήκα fire gems έκανα το cleaver fire elemental και άρχισα να ανεβάζω arcane , κάτι το οποίο απέδωσε πολύ γρήγορα καρπούς. Πάρα πολλοί εχθροί έχουν αδυναμία στην φωτιά και έτσι το όπλο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αποτελεσματικό πλέον. Το τσεκούρι φοβερό όπλο λόγω των πολύ αποτελεσματικών του κινήσεων, στο skaling είναι μέτριο. Χρησιμοποίησα πολύ και το tonitrus και στο new game plus την τιμητική του είχε το ludwigs, ΦΟΒΕΡΟ όπλο με πολύ υψηλό damage αν επενδύσει κανείς στα strenght kai skill.
Από εντυπώσεις, το παιχνίδι είναι απλά αριστούργημα. Οι περιοχές είναι η μία καλύτερη από την άλλη, με εκπληκτική ατμόσφαιρα, lore που παραμένει στα υψηλά επίπεδα της σειράς και σύστημα μάχης που απλά δεν έχει αντίπαλο. Τα bosses τα διασκέδασα όλα πάρα πολύ, ειδικά από το 1/3 του παιχνιδιού και μετά απογειώνονται.
Νίκησα και το προαιρετικό boss sto layer 5 phtumeru chalice dungeon. Φοβερό μπος και πολύ τρομακτικο σαν όψη.
Τα chalice dungeons είναι για εμένα το μεγαλύτερο μειον του τίτλου. Τα διασκέδασα, μια που το loot ήταν πολύ καλό και προσδίδουν επιπλέον προκλητικές μάχες, όμως τα μισά από αυτά θα μπορούσαν να αφαιρεθούν και να γίνουν πιο ουσιώδη τα υπόλοιπα. Το πιο άσχημο από όλα είναι ότι απαιτούνται συστατικά για να ανοίξουν και κάποια από αυτά δεν βρίσκονται και πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό για κάποιον να προσπεράσει κάποιο από αυτά τα μπουντρούμια για να πάει στα πιο ουσιώδη. Ένα ακόμα μειονέκτημα ήταν το ότι δεν σε ξαναγεμίζει το παιχνίδι με 20 healing items μετά από κάποιον θάνατο όπως γινόταν στα souls, αλλά αυτό γίνεται μόνο αν έχεις απόθεμα στο inventory σου με αποτέλεσμα αν σου τελειώσουν μετά από σνεχείς θανάτους σε ένα μπος να χρειαστεί farming.
Παρόλα αυτά όμως το παιχνίδι το καταχάρηκα. Ανυπομονώ για το expansion!
|
|
|
Post by Burai Fighter on Sept 2, 2015 11:19:03 GMT 2
Nice post! Γενικά το θέμα μου θυμίζει επικές συζητήσεις απο Demons Souls etc threads. Μέσα στον πακτωλο κυκλοφοριών, ειναι από τα games που τα βλέπω καθημερινά τους δυο τελευταίους μήνες στη βιβλιοθήκη και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να το ξεκινήσω. Γενικά η συγκεκριμένη σειρα, θεωρώ πως απαιτεί αφοσίωση. Όταν έπαιξα το Dark Souls την πρωτη φορά, απλως δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ παράλληλα με κατι αλλο, εκτός κι αν μιλάμε για κάποιο χαλαρό retro τίτλο. Εν αντιθέσει, πλέον άνετα μπορώ να βάλω το Dark Souls για ενα γρήγορο session στο New Game plus- το εχω αφήσει λιγο πριν το Tomb of the Giants. Αυτο που με ενθαρρύνει αρκετά, ειναι πως γράφεις για 110 ώρες σε δυο runthroughs+ chalice dungeons. Το Dark Souls μου πήρε περί τις 100κατι ώρες στο πρωτο play through- ok μαζί με το DLC. Πλέον πιστεύω πως η συγκεκριμένη ομάδα ανάπτυξης με τον Miyazaki, ειναι σταθερή αξία στο χώρο- βαςικα είχε αποδειχθεί ήδη απο το Dark Souls. Απλως κάπου θεωρώ πως θα επέλθει ένας κορεσμός αν συνεχίσουν να βγάζουν αλλεπάλληλα τίτλους. Το Dark Souls 3, όσο φανμποι και να ειμαι, δεν μου προκάλεσε τον ενθουσιασμό που θα έπρεπε... Ακομη ενα θετικό ειναι πως αντιμετωπίζουν το κοινό τους με μια σοβαρότητα και σεβασμό όσον αφορά το paid content- καταντήσαμε πλέον να επικροτούμε το αυτονόητο... Θα ανοίξω κάποια στιγμή και ενα θέμα για το Dark Souls 3, να έχουμε συγκεντρωμένα vids, previews etc.
|
|
|
Post by deus on Oct 13, 2015 23:25:42 GMT 2
Aν και καθυστερημένα,ευχαριστώ πολύ!Το παιχνίδι το λάτρεψα πραγματικά, δεν χορταίνω απλά την ατμόσφαιρα και το σύστημα μάχης του. Να πω εδώ πως μέσα νοεμβρίου κυκλοφορεί το expansion του(day1 για εμένα) και στις 25 νοεμβρίου θα βγει η goty, όποιος δεν το έχει αγοράσει να σπεύσει να το πάρει και να το ξεκινήσει!
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 13, 2015 14:37:10 GMT 2
Με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ανά χείρας ξεκίνησα προ ολίγων ημερών και εγώ το Bloodborne- ω ναι παράλληλα με το Destiny. Βασικά, στόχος μου είναι να τελειώσω με το Destiny και να πάω 40lvl και μετά στα τέλη του μήνα, που κυκλοφορεί και το Old Hunters να ανεβάσω στροφές με το BB. Σεαυτές τις πρώτες 6 ώρες ενασχόλησης- ίσως κάτι λιγότερο- έχω φτάσει 15lvl με troubled childhood και εξοπλίσμό μια saw blade, μια spear saw blade και ένα handpistol. Αρχικά, έχω να δηλώσω, πως μετά τον αρχικό χρόνο προσαρμογής, είναι ό,τι πιο ανανεωτικό μπορούσαν να κάνουν στη σειρά όσον αφορά το battle system αλλά, ίσως και γενικότερα. Νέα animations, φανταστικά περιβάλλοντα και εχθροί και μια ατμόσφαιρα η οποία νομίζω πως δε θα απείχε πολύ από τη φαντασία του H.P. Lovecraft. Κατ'αρχάς στο battle system μου αρέσουν οι πινελιές που έχουν προστεθεί προκειμένου, τόσο ο newcomer όσο και ο γνώστης- fan των τίτλων του Miyazaki, να αντιληφθεί το πώς πρέπει να κινηθεί. Ένας χαρακτήρας πολύ ευκίνητος, evade, roll και side step που μάλλον είναι ίδια ή και πιο γρήγορα σε σύγκριση με το quick roll στο Souls από τη μια πλευρά, ενώ από την άλλη δίνεται μεγάλο βάρος στην επιθετική τακτική. Ένα battle system που βασίζεται στα αντανακλαστικά και στο ένστινκτο- δεν είναι τυχαίο που το retaliate επβάλλεται μιας και αν δεχτείς χτύπημα η καλύτερη τακτική είναι η επίθεση. Φοβερά έξυπνη, βασικά ιδιοφυής, η προσθήκη του μηχανισμού με την αναπλήρωση τμήματος της health bar με επιθέσεις αμέσως αφού δεχτείς το χτύπημα- κάτι που σε role play λογική θα θύμιζε και τις εκρήξει θυμού των berserkers. Θα δεχτείς χτυπήματα, αλλά σίγουρα θα δώσεις και εσύ αρκετά. Αυτό είναι και το στοιχείο που είναι υπέρ σου στις επιθέσεις από τις ορδές εχθρών που εδώ και περισσότερες είναι και πιο επιθετικές. Στα συν και η προσαρμογή των healing items aka blood vials στη λογική του τίτλου- τα χρησιμοποιείς πλέον στη στιγμή αλλά πρέπει πάντα να έχεις υπόψην οτι υπάρχει μια πεπερασμένη ποσότητα και δεν είναι μια εις το διηνεκές ανανεωσιμη πηγή, όπως συνέβαινε με τα estus flasks( με διαφορετικούς περιορισμούς βεβαίως). Αν τολμούσα να κάνω σύγκριση για το πώς παίζει σε σχέση με τα Souls θα έκανα παραλληλισμό με την μάχη με τον Sanctuary Guardian χωρίς και πάλι να είναι απόλυτα αρκιβές. Θα έλεγα πως η ρευστότητα των κινήσεων εδώ παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, κάτι σαν να ζωγραφίζεις μαχόμενος στoν εκάστοτε χώρο.( δεν απέχει πολύ από τις πιο γήινες χορογραφίες μάχης, όχι τις matrix φάση ποζεριές) Φυσικά και οι εχθροί είναι πολύ πιο επιθετικοί και πιο απόκοσμοι. Κοράκια που βρυχώνται και σχεδόν έρπονται( είναι φοβερό πως αλλάζοντας ήχους που έχουν καταχωρηθεί σαν ταιριαστοί με ένα ούτως ή άλλως αποκρουστικό πλάσμα το κάνεις ακόμη πιο twisted και τρομακτικό), λυκάνθρωποι που είναι απίστευτα ευκίνητοι και επιθετικοί, ένας αγριόχοιρος(?!!) που είναι ο ορισμός της σήψης, τα απίστευτα ευκίνητα για το μέγεθός τους ogre like creatures... Ειλικρινά, ξέρω πως έχω δει ελάχιστα, αλλά αν κρίνω από αυτές τις πρώτες ώρες, μιλάμε για ένα φανταστικό σύστημα μάχης. Δεν πίστευα πως με τον τέταρτο τίτλο της συγκεκριμένης ομάδας θα ενθουσιαζόμουν τόσο πολύ- το ακριβώς αντίθετο, από αυτό που συνέβη με την beta του DS 3, δλδ... Στα του level design, πάλι έχω δει ελάχιστα, μιας και έχω φτάσει μέχρι τον Father Gascoigne( το πρώτο boss δλδ που με έκανε να φάω το καπέλο μου) Είχα βρει- εκτός κι αν θυμάμαι κάτι λάθος, την κόρη του μιλώντας από ένα παράθυρο και μου έχει δώσει ένα music box και μου ζήτησε να βρώ τη Viola, τη μητέρα της( δεν θα επεκταθώ περαιτέρω για τον τρόπο με τον οποίο σου παρουσιάζονται οι NPCs εκτός του hunter's dream, με μια λογική less is more που εδώ αποκτάει, imho την ουσία του νοήματός της) Θα αρκεστώ να γράψω, προς το παρόν, πως κι εδώ ο τίτλος φαίνεται να πατάει γερά στο σχεδιασμό του Dark Souls( περιοχές που συνδέονται αρμονικά και με λογική μεταξύ τους, hidden shortcuts και paths)και επίσημα πλέον αποτελεί την καλύτερη στιγμή σε 3D του Metroid, SOTN like design.( κράξτε ελεύθερα) Είχα την εντύπωση από let's plays, previews και streams που είχα δει τμηματικά (για ευνόητους λόγους), πως ένα τεράστιο lovecraftιανής κοπής πλάσμα ήταν το πρώτο boss αλλά w/e εγώ έπεσα πάνω στον Πάτερ(??). Τι να πω για την μάχη, δύο σκιές σε ένα νεκροταφείο να γλιστρούν με απίστευτη ευκινησία, η αδρεναλίνη στο κόκκινο, νόμιζα πως ξαφνικά έγινε switch σε όμορφα σκηνοθετημένες σκηνές μάχης από ταινία του Tarantino.( dunno why έτσι αισθάνθηκα αυτό γράφω ) Εν τέλει με την default amor και weapons τον έφτασα κάπου κοντά στο 1/3 της μπάρας( φοβερό το πώς άλλαξε το όπλο του midfight!)αλλά έφαγα το ownage του αιώνα Να είναι καλά ο deus και ο moogle που μιλάγαμε εκείνη τη στιγμή και μου δώσανε καποιες εξηγήσεις. Επί παραδείγματι, δεν ήξερα πως είχε ξυπνήσει η Doll καθώς και ο γέρος στο σπιτι που δεν θυμάμαι καν το όνομά του ... Ε με αυτά και με αυτά, έκανα λίγα reruns στα Ogres κοντά στο δεύτερο σημείο της Old Yarnham( Central Yarnham) και σχετικά άνετα φοράω πλέον το καινούριο- πιο cool- hunter costume και έκανα και λίγα level up δίνοντας βάρος, κλασικά, στο endurance. Ωραία πράγματα. Μακάρι να πάει έτσι μέχρι το τέλος- που θα παέι δεν υπαρχει περίπτωση, μου έχετε πει τα καλύτερα Μακάρι το Old Hunters να είναι ακόμη πιο τέλειο. Μακάρι το Dark Souls 3 να με διαψεύσει και να με κάνει να θέλω να σβήσω τα posts που έκανα για την beta.
|
|
|
Post by deus on Nov 20, 2015 12:45:29 GMT 2
Burai εκπληκτικό ποστ όπως πάντα. Δηλώνω πως και εγώ θα πάρω την πρώτη μέρα το πακέτο επέκτασης και θα γράφω σχόλια εντυπώσεων.
Να πω επίσης πως οπου ναναι θα διατεθεί patch μέσω του οποίου θα προστεθεί μία καινούρια covenant η οποία θα εστιάζει στο coop.Καλή φάση.
Κάτι που ήθελα να πω εδώ και καιρό, η from δείχνει τον δρόμο για την πολιτική που πρέπει να ακολουθείται όσον αφορά τα dlcs. Θα κυκλοφορήσει ένα μόνο βαρβάτο dlc 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του τίτλου, δηλαδή ξεκίνησε την ανάπτυξή του ΜΕΤΑ την έκδοση του ολοκληρωμένου παιχνιδιού, καμία σχέση δηλαδή με πρακτικές τύπου capcom και ubisoft (on disc content,κυκλοφορία dlc παράλληλα με του vanilla game κτλ).Τέλος, το expansion θα προσθέσει 3 νέες περιοχές,10 όπλα και 8 περίπου ώρες gameplay.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Nov 23, 2015 20:08:36 GMT 2
www.eurogamer.net/articles/2015-11-23-bloodborne-the-old-hunters-reviewEssential gold award απο το Eurogamer, κοινώς 10/10 κύριοι. EDIT: Για να πάμε και στην άλλη άκρη, παραθέτω και ένα πιο μετριοπαθές review από τον Chris Carter- με τον οποίο εν γένει συμφωνώ- του Destructoid. www.destructoid.com/review-bloodborne-288934.phtmlΑπλώς να επισημάνω, πως έχει αρκετές παραλείψεις στην κριτική του, σύμφωνα και με σχόλια χρηστών του NeoGAF που έχουν ήδη ασχοληθεί με το The Old Hunters. Επί παραδείγματι, αναφέρεται πως το DLC απαιτεί σίγουρα 10ώρες, αν κάποιος ξέρει τι κάνει, ενώ ο μέσος όρος κάνει λόγο για 10-15 ώρες, με ένα boss που από ότι φαίνεται ο συντάκτης δεν αντιμετώπισε ποτέ. Προσωπικά μιλώντας, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος συντάκτης, είναι από τα ονόματα που εμπιστεύομαι γιατί τα γούστα μας σε γενικές γραμμές συμπίπτουν. Να προσθέσω πως και τα δύο reviews περιέχουν spoilers( τόσο για το main game, αλλά και για το DLC), οπότε εγώ διάβασα τις 2-3 τελευταίες παραγράφους Επίσης για όλους όσοι ενδιαφέρονται, ανέβηκε η collector's edition του official guide, εκτός από το amazon.com και στο bookdepository προς προπαραγγελία- κυκλοφορεί 11 Δεκέμβρη. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και ο EpicNameBro, όπως και στον original- οπότε λογικά θα έχει αναλύσεις/ σκέψεις και για το lore www.bookdepository.com/Bloodborne-the-Old-Hunters-Collectors-Edition-Guide-Future-Press/9783869930725 20,40 με δωρεάν μεταφορικά. Απλώς να ενημερώσω πως ο οδηγός αφορά ΜΟΝΟ το expansion/ DLC. Ο main game guide, είναι ακόμη in stock, αλλά έχει αυξηθεί η τιμή(35€) του σε σχέση με την αρχική του κυκλοφορία. Ο original, είναι καταπληκτική δουλειά από όσο διάβασα από κριτικές, αλλά, αν και τον έχω, θα τον ανοίξω μετά το πέρας του πρώτου playthrough, όπως έγινε άλλωστε και με το Dark Souls και θα γίνει και με το DS 2.
|
|
|
Post by deus on Nov 23, 2015 23:53:05 GMT 2
Ωραίος!
Ακούω πάντως πολύ καλά λόγια από όλους για το expansion. Περιμένω με ανυπομονησία να το ξεκινήσω, σήμερα έλεγξα 3 φορές το psn μπας και βγήκε, το ξέρω ότι κυκλοφορεί αύριο αλλά παρόλαυτά το έψαξα. (rofl)
Ξεκίνησα πάντως και πάλι το παιχνίδι,ο χαρακτήρας μου είναι 210 level και είμαι στο new game++. Η δυσκολία έχει ανέβει αισθητά, παρόλο που ένιωθα πανίσχυρος όταν τελείωσα το new game plus, ο χαρακτήρας μου στο new game ++ πεθαίνει σχετικά εύκολα, μία στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή. Παρόλα αυτά νίκησα τα δύο πρώτα bosses σχετικά εύκολα αλλά αυτό έγινε γιατί είμαι πραγματικά εξοικειωμένος με τους μηχανισμούς της μάχης, τα όπλα μου και το dodge,όχι επειδή είμαι υψηλό λεβελ,ήμουν 3-4 χτυπήματα το πολύ. Πάντως εθίστικα για τα καλά και πάλι,το είπα και το ξαναλέω, το σύστημα μάχης είναι απίστευτα εθιστικό,πραγματικά δεν το χορταίνω.Ανυπομονώ να περάσω στο καινούριο περιεχόμενο για να δοκιμάσω τα καινούρια όπλα και για να γίνω owned από τα καινούρια τέρατα.Πάντως η trophy list ανανεώθηκε από τώρα, 8 καινούρια τρόπαια θα προστεθούν, το ένα θέλει να μαζέψεις όλα τα καινούρια όπλα και τα υπόλοιπα 7 είναι κρυφά.
Καλώ όλο το φορουμ να το ξεκινήσει μια που βγαίνει το dlc.Άντε να ανταλλάξουμε και εμπειρίες.
|
|
|
Post by nooto on Nov 24, 2015 0:27:30 GMT 2
Εκκρεμει και απο μενα ενα playthrough για το τελευταιο trophy (third ending) και σκεπτομουν να το παρω με καινουργιο χαρακτηρα μιας και ok εχω 100% completione στον βασικο μου με τα chalice επισης complete. Εχετε καθολου ιδεα αν εχει αλλαξει τιποτα στα dungeons προς το καλυτερο (πχ αν εχουν προστεθει αλλα κλπ αν ειναι να το πιασω και εγω σε ng++). Και κατι τεχνικο, μπορουμε να κανουμε αγορες απο το internet ή ισχυουν ακομα οι περιορισμοι? Πιο πολυ για το dlc αν ειναι να αγορασω καμια prepaid. Btw καλη φαση που εχουν προστεθει και νεα trophies. Για καποιο λογο παντως και εμενα με εχει πιασει ενας καποιος κορεσμος (διαβασα και τα posts του Burai στο DSIII) και δεν ειχα σκοπο να το πιασω ξανα αμεσα (αν το ξεκινησουμε βεβαια μαζι θα το πιασω και εγω εννοειται). Προφανως φταιει οτι τα τελευταια χρονια εχω ριξει πανω απο 200 ωρες σε καθε ενα απο τα παιχνιδια της From και επι της ουσιας παιζω μονο αυτα (800 ωρες Souls με μικρα breaks παιχνιδιων 10-20 ωρων κατα κυριο λογο και λιγες εξαιρεσεις). Απο την αλλη οταν επιασα Phantom Pain και Destiny ανοιξε και παλι λιγο το ματι μου (ειδικα το πρωτο ρε παιδια παιξτε το ειναι το Game of the year, δεν εχω παιξει Witcher και πολλους αλλους μεγαλουες τιτλους αλλα ειλικρινα δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη οτι και να κυκλοφορησε φετος, ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυνατη εμπειρια και imo απο τα σημαντικοτερα παιχνιδια ολων των εποχων και πολυ σημαντικο για τη βιομηχανια in general) οποτε θα ψηνομουν περισσοτερο στο να δοκιμασω κατι τυπου Fallout 4. Τελος παντων σταματαω με τις προσωπικες μου βλακειες Περιμενω να ακουσω εντυπωσεις και αν υπαρχει κινηση θα το ξεκινησω και εγω αμεσα. Καλα που το επισημανες Deus οτι κυκλοφορει αυριο διοτι δεν ειχα ψαχτει και δεν ηξερα ποτε ειναι η κυκλοφορια!
|
|
|
Post by deus on Nov 26, 2015 13:35:56 GMT 2
Nooto δεν άλλαξε κάτι ουσιώδες στα chalice dungeons, η μόνη αλλαγή που έγινε είναι ότι πλέον μπορείς να αγοράσεις όλα τα συστατικά για την δημιουργία chalice dungeons από τους messengers, πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη γιατί έτσι δεν χρειάζεται grinding για αυτά.Επίσης, σε messenger shops στα dungeons μπορείς να αγοράσεις τις uncanny kai lost εκδόσεις των καινούριων όπλων που προστέθηκαν στο dlc. Καινούρια dungeons δεν προστέθηκαν. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις αγορές από psn, όμως ακόμα και αν έχεις πρόβλημα μπορείς να αγοράσεις μία κάρτα για αγορά από psn, σε κάποιο παμπλικ λογικά θα βρεις. Λοιπόν το ξεκίνησα το dlc...Η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. Μιλάμε για ένα πακέτο επέκτασης που έχει προσθέσει πολύ περιεχόμενο. Έχω ολοκληρώσει την πρώτη περιοχή από τις 3-4 καινούριες και έχω νικήσει το πρώτο μπος. Βρήκα αρκετά καινούρια όπλα,6 trick weapons και 2 πυροβόλα όπλα αλλά το expansion έχει και άλλα που δεν βρήκα ακόμα, οπότε το gameplay εμπλουτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προσωπικά χρησιμοποίησα το boom hammer(τεράστιο σφυρί με δυνατότητα fire buff όπως το tonitrus και εκπληκτικό AOE R2 attack) και ένα mace που μπορεί να γίνει ένας τεράστιος κόφτης πίτσας. Το τελευταίο έχει πολύ υψηλό damage και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Επίσης βρήκα το moonlight sword το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο αλλά πρέπει να φαρμαρω συστατικά για να το αναβαθμίσω και να δω τι λέει. Το design είναι εκπληκτικό όπως πάντα.Η πρώτη περιοχή είναι αρκετά μεγάλη, με αρκετές εναλλακτικές διαδρομές, shortcuts, ΠΟΛΛΑ αντικείμενα για να βρεθούν, κάποια εκ των οποίων πολύ καλά κρυμμένα και πολλούς και ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ενθρούς...Μιλάμε για ίσως τις δυσκολότερες μάχες στο παιχνίδι, είχα καμιά 30αρια θανάτους σύνολο.Βρήκα τόσο εχθρούς από το αρχικό παιχνίδι όσο και καινούριους, μερικοί εκ των οποίων είναιο πολύ δύσκολοι. Να πω επίσης πως πολεμάς πάρα πολλούς κυνηγούς και ΟΛΟΙ είναι δυνατοί και θέλουν πολλοί προσοχή. Δεν θα πω περισσότερα για ευνόητους λόγους. Θα πω μόνο αυτό,απευθύνεται σε άτομα που δεν είναι απλώς υψηλό λεβελ αλλά που έχουν κατανοήσει σε βάθος το παιχνίδι και τους μηχανισμούς του.Μιλάμε για end game περιεχόμενο. Το πρώτο μπος είναι απλά πόνος...Έχει πάρα πολλά hit points, χτυπάει πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικό αλλά και απρόβλεπτο, σου έρχονται χτυπήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από ένα σημείο αλλάζει εντελώς το moveset και το στιλ του,εκεί που έλεγες οκ τον έμαθα, αλλάζουν όλα και πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα διαφορετικό μπος στην ουσία...Μετά από 10+ θανάτους τον έβγαλα. Σε γενικές γραμμές το old hunters φαίνεται ότι είναι ένα τέλειο dlc.Με έχει απορροφήσει για τα καλά! Ελπίζω να το πιάσει και κανένας αλλος από εδώ.
|
|
|
Post by nooto on Nov 28, 2015 18:35:02 GMT 2
Lol μολις ειδα οτι εχουν βαλει μεσα το moonlight great sword ειπα οτι ειναι sold και πηγα και αγορασα μια prepaid, αλλα ρε παιδια το Dlc εχει 20 ευρω στο psn... Εχω την εντυπωση οτι ειναι το ακριβοτερο so far (σιγουρα ακριβοτερο απο το Artorias και δεν θυμαμαι αν ειναι και απο το Lost Crowns το οποιο ωστοσο ηταν τεραστιο expansion). Deus εσυ τι λες? Αξιζει να τα δωσει κανεις, εχει δηλαδη περιεχομενο που να το δικαιολογει? Αυτη τη στιγμη εχω 23 ευρω στο λογαριασμο, περιμενα να κανει κανενα 14αρι και να παρω και τιποτα ακομα απο black friday ή στις προσφορες των χριστουγεννων, αλλα εν τελει δεν θα μεινουν χρηματα για δευτερη αγορα. Τελος παντων δεν ξερω, θα περιμενω να ακουσω και απο deus οποτε πιθανον να περιμενω πριν προχωρησω σε αγορα.
|
|
|
Post by moogle on Nov 30, 2015 15:49:38 GMT 2
Έφυγε η γυναίκα για μία εβδομάδα και είπα να λιώσω... Το ξεκίνησα πάλι σε NG και μπορώ να ευκολία να πω ότι έχω ξεχάσει σχεδόν τα πάντα. Παίζω κατά κύριο λόγο βασισμένος σε muscle memory, αλλά πιστεύω σιγά σιγά όλα θα επανέλθουν στη θέση τους. Αποφάσισα να επικεντρωθώ στα Pthumeru chalice dungeons ώστε να θυμηθώ λίγο πώς παίζει το παιχνίδι, αλλά να εξοικειωθώ και με τους μηχανισμούς του. Δεν έχω πολλά να πω πέραν από αυτό . I'll keep you posted .
|
|
|
Post by deus on Nov 30, 2015 18:49:19 GMT 2
Nooto έχεις δίκιο, το lost hunters είναι ακριβό.Είναι ακριβότερο από το artorias αλλά, όχι πιο ακριβό από τα dlc tou dark souls 2.
Τώρα όσον αφορά το αν αξίζει τα λεφτά του... Προσωπικά θα έλεγα πως ναι. Κοίτα, έχουν προστεθεί 11 trick weapons, 6 side weapons, 2 hunter tools,runes, αρμορς και 3 μεγάλες, περίπλοκες και πολύ πλούσιες σε μυστικά και περιεχόμενο περιοχές. Έχω παίξει ως τώρα γύρω στο δεκαωρο και έχω βγάλει τις 2 από τις 3 ενώ την τρίτη δεν την έχω αγγίξει καθόλου,υπολόγισε γύρω στις 10-15 ώρες αναλόγως των θανάτων που είχες. Προσωπικά ως πρώτο συμπέρασμα θα έλεγα πως αξίζει,το έχω χαρεί πάρα πολύ όσο το έχω παίξει μέχρι τώρα. Θα έλεγα πως μπορείς να το χαρακτηρίσεις expansion, κατά την γνώμη μου οι προσθήκες είναι πολλές για να το πει κανείς απλώς dlc. Από κει και πέρα όμως έγκειται και στην κρίση του καθενός, το κάτα πόσο δηλαδή είναι διατεθειμμένος να δώσει 20 ευρώ.Για κάποιον μπορεί το ποσό να είναι εντάξει για κάποιον υπερβολικό. Αυτό που θα σου πω είναι το εξής, οι προσθήκες είναι εξαιρετικές,τα νέα όπλα εμπλουτίζουν πολύ το gameplay και οι νέες περιοχές είναι πολύ χορταστικές,έχουν πολλά κρυφά αντικείμενα για να βρεθούν και έχει πολύ δύσκολες μάχες που θα δοκιμάσουν ακόμα και τον έμπειρο παίκτη. Πάντως είναι must play,ακόμα και αν περιμένεις sale, αξίζει με τα 1000.
Νίκησα άλλα δύο boss, παρόλο που δεν με δυσκόλεψαν τόσο όσο το πρώτο ήταν αρκετά δύσκολα. Το δεύτερο πάντως ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μάχη, άνετα από τις αγαπημένες μου σε souls παιχνίδι. Μπήκαμε στην τρίτη περιοχή του expansion και συνεχίζουμε... Γενικά μου έμεινε το dlc,2 chalice dungeon και να τεέιώσω το παιχνίδι απλά για να πάρω την πλατίνα. Μόλις το κάνω θα πιάσω κάτι άλλο, καλά χρυσά τα souls αλλά από πέρσι ασχολούμαι με αυτά, νιώθω ότι θέλω να παίξω κάτι διαφορετικό. Δεν το κόβω να ασχολούμαι με το dark souls 3 όταν κυκλοφορήσει,μάλλον θα το αφήσω για το μέλλον. Αν το παίξω.
|
|