|
Post by Burai Fighter on Mar 29, 2015 4:55:17 GMT 2
Η προσωπική μου ιστορία με τη σειρά των Souls είναι λίγο περίεργη, ο πρώτος τίτλος είναι από τους αγαπημένους μου ever και αν και είχα ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα εν συνεχεία λόγω υποχρεώσεων- θητεία γαρ- τον άφησα στα μισά περίπου και ολοκληρώθηκε μισό και βάλε χρόνο αργότερα. Το Dark Souls το αγόρασα day one, έπαιξα ένα 10ωρο γεμάτο με ένα female wanderer στα 19lvl και εν συνεχεία λόγω μετανάστευσης κτλ τον άφησα στην αρχή. To μόνο που είχα γράψει- σαν μια πολύ πρώιμη από μέρους μου αποτίμηση του τίτλου ήταν το κάτωθι, στο GO forum. Είναι απο τις φορές που χαιρομαι να γράφω πως διαψεύστηκα πανηγυρικά. Συνέχισα με τον ανωτέρω χαρακτήρα από το σημείο που το είχα αφήσει, δλδ στο Undead Burg- μετά το Minotaur boss και έναν Black Knight σκοτωμένο στο Undead Parish. Στις 30 ώρες πλέον μόλις σκότωσα την Quelaag( πολυ απαιτητικό boss fight κατέφυγα, το δηλώνω ντροπιασμένος, στη βοήθεια της Μaneater Mildred)και κάπως έτσι έπεσε με συνδυασμό Drake Sword, Laito και χρήση στο 2ο Gold Resin. Ο χαρακτήρας μου είναι πρπ 37lvl με πρπ ίσα μοιρασμένους πόντους γύρω στα 22+ σε end, dex, str και 14 vit, ένα drake sword ( που το έχω σιχαθεί πλέον) , την πανοπλία του Domhnall of Zena( ναι φάρμαρα λίγο για να την αποκτήσω για τα resistances σε curse και poison/ toxin), ένα longbow και έναν catalyst για να σπάω τη μονοτονία με ένα soul arrow που απλά προκαλεί χαχανητά στους εχθρούς Από την άλλη μόλις πήρα την Shadow Garb και μαζί με το laito θα μου άρεσε να έχω μια διαφορετική προσέγγιση a la ninja Ωστόσο μόλις έκανα μια δοκιμή στην Quelaag έφαγα πανηγυρικά τα μούτρα μου- το fire resistance ήταν πολύ χαμηλό, χώρια που υπήρχε δυσκολία στο evade των κινήσεών της σε σταθερό ρυθμο- ένα λάθος και you died... Μου αρέσει πάρα πολύ τόσο η αρμονία με την οποία συνδέονται μεταξύ τους οι διάφορες περιοχές, όσο και ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο γίνεται η μετάβαση από τη μία στην άλλη. Παραφωνία εδώ και μιλάω αποκλειστικά για την PS3 έκδοση, το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ frame rate στην blight town που μετατρέπει το game σε slideshow... Ο κύριος λόγος που σκέφτομαι με τρόμο την επιστροφή για missables... Επίσης με χάλασε, προφανώς εδώ ευθύνομαι εγώ ως τελευταίος και καταϊδρωμένος, το online. Είμαι μέλος στην Forest Hunter Covenant και όποτε έγινα summon σαν dark spirit έφαγα 4/5 φορές τα μούτρα μου με χαρακτήρες που με είχαν ένα χτύπημα. Τη μόνη φορά που το πάλευα μιας και πήγαμε 2 vs 2( human και ally) πάνω που κόντευα να σκοτώσω τον intruder έφαγα ένα ωραιότατο backstab από το blue phantom του... Αποφάσισα εν ολίγοις να μην ασχοληθώ προς το παρόν με το συγκεκριμένο κομμάτι και να συνεχίσω τη μοναχική περιπλάνηση στον κόσμο του Dark Souls. Μου έκανε φοβερή εντύπωση εδώ το αίσθημα ελευθερίας που σου δίνει ο τίτλος. Χαρακτηριστικό μόλις φόρτωσα το προ 3ετίας save μου, πήγα μόλις φρέσκαρα τη μνήμη μου να ρίξω τον Capra Demon. Φυσικά επήλθε πανωλεθρία, κάτι τα σκυλάκια που με κολλάγαν σε γωνίες, κάτι το άγχος μου, κάτι ότι ο Capra Demon με έβρισκε ακόμη και στο roll μετά από 10-15 προσπάθειες το παράτησα απογοητευμένος. Ξαφνικά συνειδητοποίησα πως πηγαίνοντας κάτω από τη γέφυρα με τον Red Drake έβγαινα στο Undead Parish- μια περιοχή που είχα επισκεφθεί όταν είχα πρωτοπάρει τον τίτλο, αλλά δε θυμόμουν πώς... Εκεί σιγά σιγά λύθηκαν όλα, parry+ riposte τον Black Knight, πέσανε και οι Undead Knights, πέσανε άνετα και τα Gargoyles και εν συνεχεία ακολούθησε και ο Capra Demon με τη 2η ή 3η προσπάθεια. Ανυπομονώ να δω τι άλλο έχει να μου δώσει ο τίτλος.
|
|
|
Post by Straier on Apr 1, 2015 7:40:58 GMT 2
H Forest Hunter Covenant είναι γνωστή για την ποιότητα του PvP της Πάντα έτσι ήταν... Επίσης το level του invader αρκεί να είναι μικρότερο από του host (δεν έχει σημασία πόσο) για να γίνει pairing. Άντε καλή συνέχεια, δεν έχεις δει τίποτα ακόμα.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 1, 2015 12:21:36 GMT 2
Είμαι σε μια παρόμοια περίεργη κατάσταση,με αποτέλεσμα να σκέφτομαι αν αξίζει να συνεχίσω τον τίτλο με το ενδεχόμενο να τον αφήσω στη μέση για κάνα εξάμηνο,ή να τον αφήσω τώρα που είμαι αρχή ακόμα,στις 3 ώρες μετά τον Taurus demon,για να τον συνεχίσω όταν με το καλό γυρίσω.Το ότι έπεσα πάνω σε ποστ για τον συγκεκριμένο τίτλο,με παρόμοιο ιστορικό μάλλον συμβολικό είναι,αλλά ως προς ποια πλευρά;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 1, 2015 13:04:08 GMT 2
Πλέον είμαι 60lvl και πάω σιγά σιγά προς Anor Londo. Ωραία με εξυπηρέτησε το σημείο με τους Sentinels, δεν έχω παράπονο, αλλά αν γνώριζα το σημείο στο Dark root garden( πολύ καλό farming spot με τους NPC forest hunters)θα είχα κατασκηνώσει εκεί. Πήρα χθες 8lvl και κράτησα και souls για αναβαθμίσεις. Έχω δώσει βάρος- καλώς ή κακώς θα δείξει εν καιρώ- σε dex 30, end 28, str 25, vit 15 ή 16 δε θυμάμαι και τέλος intelligence στο 12 ή 13. Χρησιμοποιώ κυρίως το lightning spear+3 και laito +10( ευτυχώς εδώ και ένα 10ωρο έχω παρατήσει το drake sword, το οποίο μια χαρά είναι για early game) Τώρα από πανοπλίες φορούσα μέχρι πρότινος κυρίως τo set του Dohmnall αλλά πλέον φοράω το Gold-hemmed black set, ενώ από ασπίδες άφησα την spider shield+2 και έχω μια eagle shield+6 αν δεν κάνω λάθος. Μου αρέσει και το pyromancy αρκετά, αν και το έχω μέχρι στιγμής στο +2, δεν νομίζω να ασχοληθώ στο παρόν playthrough περισσότερο. Πολλές οι souls για lvl up και πλέον σκέφτομαι αρκετά που θα βάλω τα όποια Points( κάπου είχα διαβάσει πως από ενα σημείο τα stats δε σου προσφέρουν τόσο πολύ όφελος) Απλώς να προσθέσω πως είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τέτοιο immersion σε τίτλο. To sen's fortress για παράδειγμα, είναι κατά την άποψή μου, υπόδειγμα lvl design. Τοποθετεί πρακτικά τον παίκτη όχι μόνο σε- εκ πρώτης- πολύ δυνατούς εχθρούς αλλά του δίνει να καταλάβει πώς μπορεί να εκμεταλλευθεί το περιβάλλον γύρω του για να προχωρήσει αποτελεσματικά. Xαρακτηριστικό σημείο για όλους πιστεύω, όταν πατάς στο πρώτο tile εντός του sens fortress ενεργοποιείται η παγίδα και κατόπιν πετάγονται οι δύο serpent men, οπότε με λίγη σκέψη βρίσκεις τον τρόπο με τον οποίο θα πορευθείς στο υπόλοιπο fortress. Τέλος πάντων θα τραβήξω όπως είπα για Anor Londo και έχω να δω πολύ πόνο φαντάζομαι. Alucard το Dark Souls πραγματικά θέλει μια σχετική αφοσίωση- εγώ πιστεύω και με 2-3 ώρες σε τακτική βάση το "απλώνεις" και βγαίνει- θέλω να πω δεν είναι απαραίτητα πολύωρα sessions, αν και εθίζεσαι και τα αποζητάς Προσωπικά μιλώντας, δεν το μετάνοιωσα που δεν είχα σβήσει το save μου που ήταν πρπ όπως έγραψα στις 9-10 ώρες αλλά και πάλι χρειάστηκα ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής. Σίγουρα πάντως είναι από τα games, που κάθε ανακάλυψη που κάνεις, κάθε μυστικό έχει πολύ μεγάλη σημασία και πιθανώς κάποιον αντίκτυπο στο playthrough σου. Θα θυμάμαι για πάντα πχ στα Depths και στην Blighttown, Swamp πόσο ενώ υπέφερα- αρκετά deaths- συνέχιζα να προσπαθώ να εξερευνήσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος. Btw τα κ...πόντικα και οι basilisks για κάποιο λόγο μου προκαλούν στο συγκεκριμένο game μια... απέχθεια... μπλιαχ πραγματικά EDIT: Δεν ξέρω αν μετά το Dark Souls, καταφέρω να βρω το κουράγιο να ασχοληθώ με το Bloodborne... Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί πλέον ήρθε η ώρα για αγορά PS4.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 1:52:22 GMT 2
Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα έγραφε πώς του φάνηκε το Αnor Londo. Εγώ από την άλλη επιδόθηκα σε farming στο Darkroot Garden- single player με NPC πάντα- για να αγοράσω τα rings από τον Oswald και καποια πράγματα από τον Shiva, αλλά σε αυτό το game τίποτα δε μου πάει όπως το προγραμματίζω. Όταν πήγα ως τον Oswald- και ενώ είχα κάνει νόμιμα abandon την Forest Hunt Covenant και join την Covenant της Quelaag, για κάποιο λόγο στο ενδιάμεσο μάλλον κάπου έκανα join και δεν το καταλάβα μιας και μου έλεγε πως είχα αμαρτήσει και έπρεπε να πληρώσω 31.000 souls- more farming. Σκέφτηκα να μαζέψω κάμποσες souls και να πάω μέχρι τον swamp να βρω τον Shiva- και επειδή ήθελα να το παίξω μάγκας κατέβηκα την Blight Town etc κανονικά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά- αν εξαιρέσουμε ένα σημείο που γκρεμοτσακίστηκα γιατί με έσπρωξε με το club του ενώ ήμουν σε άμυνα ένα @!%#%!$% ogre, αλλά οκ ευτυχώς μάζεψα το bloostain μου σχετικά εύκολα. Kαι φυσικά ο Shiva ΔΕΝ ήταν εκεί- γιατί ως πανέξυπνος δεν ήμουν πλέον στην Covenant και το είχα ξεχάσει... Για να μην πω ότι το ταξίδι ήταν στα χαμένα χάλασα ένα 90άρι k souls στην Quelaana of Izalith για να πάω το Pyromancy σε +12 και αγόρασα και το Firestorm spell. Μαζεύω πάλι 50k souls και πάω για τα rings από τον Oswald και το absolution και να παραιτηθώ από την Covenant της Quelaag και να πάω πάλι στη Forest για να μιλήσω με τον Shiva και μετά να πάρω και το Dark Wood Grain Ring- είδα ένα τρόπο που σκοτώνεις τον SHiva και το bodyguard χωρίς να αμαρτήσεις. Τέλος πάντων ενώ είμαι στο Firelink Shrine ανακαλύπτω πως ανεβαίνοντας με το elevator για το Undead Parish μπορείς να πέσεις σε ένα σημείο όπου βγαίνεις σε ένα νεκροταφείο με skeletons και μην τα πολυλογώ πήρα άνετα το Zweihander( τη θυμήθηκα την περιοχή στην πορεία μιας και είχα βγει στις αρχές του game και είχα πάθει πανωλεθρία) Κατόπιν έκανα roll σε σημείο που έλεγε ένα μνμ και όπως θα καταλάβατε οι γνώστες, βγήκα στη φωλιά του κορακιού και πήρα και το key. Northern Asylum λοιπόν και ομολογώ πως ούτε που θυμόμουν πως εκεί ήταν η περιοχή που ξεκινούσε το game- οριακά ήμουν να σκεφτώ "μας τρολάρει ο Miyazaki να μας βάζει tutorial messages σε τέτοια περιοχή", αλλά οκ τη θυμήθηκα την περιοχή... Aυτό που δεν περίμενα είναι πως φεύγοντας με το χαμόγελο στα χείλη και αναλογιζόμενος " Οκ άξιζε το detour, 54k souls, rusted iron ring και Crest Shield" γυρίζοντας στο Firelink Shrine από τη χαρά μου γκρεμοτσακίστηκα από τη φωλιά του κορακιού. Ε καλά λέω, το έβγαλα το Asylum θα γυρίσω σε δυο λεπτά και όλα κομπλέ... Εκεί λοιπόν που προχωράω από την Bonfire του Asylum προς την έξοδο υποχωρεί το πάτωμα και ξεκινάει boss fight με τον Stray Demon Φυσικά χάνω μέχρι να καταλάβω τι παίζει και κάτι σπάει μέσα μου. Μην τα πολυλογώ μετά από 5-6 deaths έπεσε άνετα με laito +10, Crest Shield( μεχρι στιγμής ίσως το καλύτερο Mag Def) και κάπως ηρέμησα. Τέλος πάντων πήρα το absolution, πήρα και τα Poison και Bleed Resistance Rings και μην έχοντας κουράγιο για άλλα πήγαινέλα έχω να δηλώσω πως " Ξεκινάω το Anor Londo" Σίγουρα αυτή τη φορά. ΕDIT: Και επειδή δεν έχω ύπνο, ένα σχόλιο. Ένα από τα μεγάλα συν αυτών των games της From για μένα- και το γράφω παίρνοτας αφορμή από γκρίνιες που διαβάζω και για το Bloodborne- είναι πως λόγω της επανάληψης των sections στο τέλος είναι απίστευτο το πόσο άνετα κινείται κανείς στο χώρο, αλλά και πώς ο παίκτης γνωρίζει πού βρίσκεται ο κάθε εχθρός και πώς να τον αντιμετωπίσει. Πέρασα από τα Depths ακόμη μία φορά και πήγαινα στον αυτόματο. Το ίδιο και την Blight Town( αν και το frame rate παραμένει ελεεινό) Σημείο πως εν τέλει μετά από την προσπάθεια που καταβάλεις έχεις κάνει master περιοχές του game- και πιθανώς και τα bosses εφόσον έχουυν βγει single. Κάτι ανάλογο με τις εποχές των 2d action games eg Castlevania όπου μετά από άπειρους θανάτους θυμόταν κανείς το placement όλων των εχθρών και ένιωθε όχι απλά ότι "έπαιζε το game και νομοτελειακά εφόσον πατήσει το start μετά από χ χρόνο θα φτάσει στην τελευταία stage", αλλά ότι έφτανε στην last stage γιατί είχε κάνει master το game. Ίσως είναι ανόητο αλλά αυτό το αίσθημα μου έχει γεννηθεί τόσο με το Demon's Souls όσο και με το Dark Souls.
|
|
|
Post by moogle on Apr 2, 2015 12:42:09 GMT 2
Αυτά τα ξαφνικά νομίζω είναι ο λόγος που γουστάρουμε τόσο πολύ αυτά τα παιχνίδια, ή τουλάχιστον ένας από τους λόγους, μιας και είναι τόσο σύνθετη η δομή τους. Εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ ένα σημείο στο Anor Londo, το οποίο μάλλον δεν το έχεις δει ακόμα, όπου πρέπει να διασχίσεις μία γέφυρα (τύποις) ενώ δύο τοξότες από αρκετά μακριά σου επιτίθενται με κάτι βέλη που μάλλον φτιάχτηκαν για γαϊδούρια κι όχι για άνθρωπο. Τέλος πάντων, συνομιλούσα με τον laharl όσο έπαιζα και μου έλεγε ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι παλούκι κι ότι δεν μπορώ να τη διασχίσω έτσι απλά. Θεώρησα ότι υπερέβαλλε βέβαια και τον έγραψα, οπότε όρμησα εγώ, κλασικά με σηκωμένη την ασπίδα και αυτοπεποίθηση (εδώ κατάφερα να σκοτώσω τόσους sentinels, σε κάτι χαζό τοξότες θα κωλώσω τώρα)... ε το τι ξύλο έφαγα δεν περιγράφεται. Ήταν η πρώτη φορά στο παιχνίδι που λέω πάει, δε θα το βγάλω ποτέ... Η δεύτερη ήταν στο boss του Anor Londo . Πολύ δυνατή περιοχή το Anor Londo και κρύβει μάλιστα πολλά μυστικά για το σενάριο του παιχνιδιού. The cake is a lie, μόνο αυτό σου λέω . Παρατήρησε πολύ το χώρο γύρω σου. Τι παιχνιδάρα ρε να πάρει... Μήπως να παρατήσω FF Type 0 και να αγοράσω Bloodborne;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 13:48:30 GMT 2
Αυτό το σκηνικό με τους τοξότες στο Anor Londo, το έχω διαβάσει πολλάκις. Τι να πω, ελπίζω να είμαι κάπως ήρεμος και να το περάσω. Τελείωσε το Type 0 και περίμενε να συγχρονιστούμε για το Bloodborne- δεν ξέρω αν το έχει ξεκινήσει και κανείς άλλος από εδώ μέσα βασικά. Είναι παιχνίδια που απογειώνονται όταν τρέχουν παράλληλα playthroughs. Τώρα που παίζω το Dark Souls, σκέφτομαι πόσο ανώτερη θα ήταν η εμπειρία αν το είχα κάνει κοντά στο launch- διαβάζοντας και τα σχόλια στο Dark Souls thread στο παλιό forum ζήλευα η αλήθεια είναι αυτή τη συνεχή ροή και ανταλλαγή απόψεων.( ακόμη το έχω bookmark από το archive- κατεστραμμένος τελείως είμαι )
|
|
|
Post by moogle on Apr 2, 2015 13:51:07 GMT 2
Δώσε το bookmark για το archive, γιατί δεν μπορώ να το βρω και θέλω απεγνωσμένα να κρατήσω όλα τα posts μου σε ένα txt . Στα υπόλοιπα συμφωνώ και το πότε θα παίξει το παιχνίδι ο nooto, o straier, o bro κι εσύ θα κρίνει το πότε θα το αγοράσω. Βασικά καλύτερα να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα, γιατί έχουν παρατηρηθεί διάφορα bugs και frame drops τα οποία πιθανότατα θα λυθούν άμεσα με patches.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 2, 2015 14:18:38 GMT 2
|
|
|
Post by nooto on Apr 4, 2015 11:16:35 GMT 2
To Bloodborne λογικα εγω θα το παρω μεσα στις επομενες ημερες (μαζι με plus και πιθανον αλλο ενα παιχνιδι μεταξυ των Dragon Age και Type 0). Αυτο που λετε παντως ειναι αληθεια, ολα τα παιχνιδια της σειρας στρωνουν μετα απο κανεναν μηνα, οχι τοσο λογω bugs κλπ αλλα λογω calibrations που γινονται σε οτι αφορα το balance (Burai σκεψου οτι το Darkwood Grain Ring ηταν απο τα πιο OP αντικειμενα του παιχνιδιου τους πρωτους μηνες). Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με οσα γραφτηκαν πιο πανω, πολυ ωραια τα post εντυπωσεων και περιγραφης ρης συνολικης πορειας .
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 4, 2015 17:16:39 GMT 2
Anor Londo στο σημείο που όλοι αγαπάνε να μισουν. Παρόμοιος εξοπλισμός απλώς σκέφτομαι να αλλάξω το Gold Hemmed Black set με τo Black Iron set. Κατι κανω λάθος δεν υπάρχει περίπτωση οποτε απλά έκανα quit στο συγκεκριμένο σημείο και θα το συνεχίσω αργότερα- προς το παρόν ειμαι έξω για καφέ( και συνεχίζω να σκέφτομαι πως να περάσω το συγκεκριμένο σημείο, δεν ειμαι καλα...) EDIT: Ειλικρινά το συγκεκριμένο σημείο βάζει σημαντική υποψηφιότητα να μου χαλάσει την εικόνα που έχω σχηματίσει για το game και τη δίκαιη δυσκολία του μέχρι στιγμής. Ένα βήμα πριν το rage quit μετά από 40 λεπτά θανάτων χωρίς τέλος. Ίσως φταίει η προσέγγισή μου δεν ξέρω. Βασικά δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο είναι όλη η πορεία που πρέπει να κάνεις μέχρι να φτάσεις εκεί- τουτέστιν 5 wing demons. Εν τω μεταξύ στις μάχες με τους silver και black knights ποτέ δεν είχα θέμα με το parry- riposte. Με αυτό τον συγκεκριμένο που κάθεται στο περβάζι( που οκ είναι πασιφανές πως οριακά μπορεί να κινηθεί λόγω όγκου) μόνο έχω πρόβλημα να το βγάλω( χώρια που τις μισές φορές με πετυχαίνει και ο άλλος από τα αριστερά) UPDATE: Το έβγαλα το #$^$^ σημείο... Αλληλούια, οι ουρανοί ανοίγουν κτλ. Αρχικά δύο λεπτά αφού έκανα το post φτάνω στον silver knight δεξιά, του σκάω ένα parry- riposte και "γεια σας". Εκεί λοιπόν που αμφιταλαντεύομαι "να πέσω στο περβάζι και να μπω στη fog gate ή να πάω να φάω και τον άλλο" διαλέγω το δεύτερο. Πάω λοιπόν, κάνω δύο parry απανωτά και για κάποιο λόγο που δεν καταλάβα αν και ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος του parry ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RIPOSTE!!! Τρώω και μία ανάποδη και έπεσα στο κενό... Η γιαγιά που μένει από πάνω λογικά θα το έπαθε το έμφραγμα ή το εγκεφαλικό δεν υπάρχει περίπτωση Ευτυχώς μετά από τρεις προσπάθειες το έβγαλα το σημείο και απλώς αδιαφόρησα για τον Knight αριστερά. Όσο για την πορεία μέχρι να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο από τη bonfire, μία συμβουλη για melee χαρακτήρες που τσιγκουνεύονται και τα arrows Run and attack. Ειδικά στους 3 Bat wing demons στο μπαλκόνι λίγο πρίν το σημείο με τους sliver knights, βοηθά πάρα πολύ μιας και το πιο πιθανό είναι μετά το χτύπημα να πέσουν στο κενό και να σκοτωθούν( τώρα βέβαια πως σκοτώνονται flying monsters πέφτοντας στο κένο, άλλο ζήτημα) Πάντως, ακόμη πλέον και με πολύ πιο καθαρή σκέψη, έχω να πω, πως το συγκεκριμένο section είναι απλώς απαράδεκτο. Καλό το trolling αλλά ειλικρινά υπάρχουν άτομα από όσο διαβάζω που κανανε ragequit λόγω των archers, που είχαν κολλήσει μέρες, πίστευαν ότι κάτι κάνανε λάθος κτλ. Το συγκεκριμένο σημείο το τρέμω ακόμη και για το NG+... Δεν είναι τόσο η ενέδρα που σου έχουν στημένη όσο ο τρόπος με τον οποίο έχει υλοποιηθεί. Οκ η γέφυρα με run και κανά roll αντιμετωπίζεται. Αυτό το περβάζι δεν παλεύεται με τίποτα. Είναι πραγματικά γελοίο να βλέπεις τον μισο Silver Knight να πατάει σχεδόν απέξω και να στρίβει με άνεση, να σου σκάει τα arrows στο πρόσωπο ακόμη και σε απόσταση αναπνοής, ενώ παράλληλα είναι φοβερό το πώς ο left knight πότε σε πετυχαίνει μέχρι τα 3/4 του περβαζιού προς τα δεξιά και πότε κάνει την πάπια. Εντάξει να δεχτώ ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις summon blue phantoms και να κάνεις πιο εύκολο πιθανώς το συγκεκριμένο section και προφανώς ίσως με αυτή τη λογική να θέλανε να λειτουργήσεις dunno...
|
|
|
Post by moogle on Apr 5, 2015 14:34:25 GMT 2
Συγνώμη αρχηγέ, αλλά εγώ απολαμβάνω να διαβάζω rage posts για το συγκεκριμένο σημείο και η δικιά σου αντίδραση μου προσέφερε ωραίες στιγμές γέλιου . Εγώ για να είμαι ειλικρινής δε δυσκολεύτηκα τόσο. Το πήρα σχετικά χαλαρά, έχασα 3 φορές και την τέταρτη το έβγαλα. Η στρατηγική που ακολούθησα ήταν η ίδια: parry, riposte. Μερικές φορές όντως δεν πιάνει γιατί αποτελέι just frame μηχανισμό, δηλαδή αν το κάνεις πολύ νωρίς ή πολύ αργά, απλώς αποφεύγεις το χτύπημα, τρως λίγο damage (νομίζω), αλλά δε σου δίνεται η δυνατότητα riposte. Προφανώς αυτό συνέβη στο δεύτερο ιππότη στα αριστερά και δεν κατάφερες να τον σκοτώσεις (αντ' αυτού, αυτός σε σκότωσε ). Εγώ πάντως με τον αριστερό ιπότη δεν ασχολήθηκα ποτέ . Δεν έχω πλησιάσει καν σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, παίζει να είναι η μοναδική γωνιά που δεν έχω εξερευνήσει. Με το που σκότωσα τον δεξιό ιππότη, προχώρησα αμέσως ευθεία μπροστά, τρέμοντας να βρω bonfire οσο πιο γρήγορα γίνεται. Φοβερό παιχνίδι ρε να πάρει, πωπω... Άντε να μου έρθει το Bloodborne να πάρω τη δόση μου, γιατί με βλέπω να καταλήγω σε Scholars of the First Sin .
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 5, 2015 16:48:11 GMT 2
H πλάκα είναι πως είχα δει πίσω από τον αριστερό ιππότη ένα αντικείμενο. Δεν ησύχαζα με τίποτα- μιας και με τρώει να μαζεύω ό,τι μπορώ- και τελικά είδα στο wiki πως πρόκειται για Soul of a Hero( 10.000 souls my a$$ τις κάνω farming για πλάκα πλέον ) Κι εγώ τώρα που το διαβάζω γελάω αλλά πραγματικά το συγκεκριμένο σημείο- και θα το λέω μέχρι να βρω κάτι αντίστοιχο στο Bloodborne - σπάει κόσμο. Αφου σκεφτόμουν "να πάρει ούτε στο Super Meat Boy τόσα νεύρα" ΕDIT: Eπίσης θα ήθελα να βλέπω αντιδράσεις όταν συνειδητοποεί κανείς πως τα "arrows" που πετάνε από το Greatbow είναι Dragonslayer Arrows και περισσότερο μοιάζουν με δόρατα Όταν ανεβαίνεις και βλέπεις και τον "τούμπανο" τον Silver Knight το άγχος ανεβαίνει κατακόρυφα
|
|
|
Post by moogle on Apr 5, 2015 18:44:22 GMT 2
Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο forum: Αν δεν το ζήσεις ο ίδιος, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι. Μη χαίρεσαι βέβαια, τώρα έχεις το boss μπροστά σου. Αντε καλό κουράγιο .
|
|
|
Post by Alucard on Apr 6, 2015 23:07:51 GMT 2
Με έχετε καταστρέψει με αυτό το θέμα.Έλεγα να το αφήσω για όταν γυρίσω και να παίξω τίποτε άλλο,αλλά δεν γίνεται.Έχω 19 μέρες μπροστά μου,ελπίζω να προλάβω να το τελειώσω.Παρατάω τα πάντα,δε βαριέσαι. Είμαι μετά τον Taurus Demon και προχωράω,θα γράψω σύντομα νέα.
|
|