|
Post by Burai Fighter on Apr 6, 2015 23:40:43 GMT 2
Xα χα!! Ωραίος!! Άντε καλό κουράγιο, δεν έχεις δει τίποτα ακόμη πραγματικά! Ό,τι θες εδώ είμαστε! Εγώ θα λείψω για τις γιορτές- βρήκα φέτος ευκαιρία που δε βλέπω να μου ξαναδίνεται τα επόμενα χρόνια, οπότε επαρχία 10 ημέρες δε με χαλάει καθόλου- και αναγκαστικά αφήνω πίσω το PS3 και το Dark Souls. Εγώ είμαι μισή αναπνοή πριν το boss fight για το οποίο έχω διαβάσει τόσα πολλά και έκανα λίγο farming και έφτιαξα το Quelaag Fury Sword. Με laito+10 και Black Iron Set θα μπω στη μάχη και ό,τι κάτσει πραγματικά. Βρήκα στο Cathedral και έναν πίνακα που μου έβγαζε την επιλογή να τον κάνω examine αλλά σκέφτηκα "άσε σε αυτό το game ποτέ η περιέργεια δε μου βγήκε σε καλό, ας προσηλωθώ στον άμεσο στόχο " Το γεγονός ότι οι Royal Sentinels κάνουν respawn έξω από την πόρτα για το boss με εξέπληξε δυσάρεστα( ελάχιστα πιο δύσκολοι από τους απλούς είναι λόγω κυρίως του healing spell, το AoE spell αποφεύγεται πανεύκολα αλλά βαριέμαι κάθε φορά να τους αντιμετωπίζω, ελπίζω να μην περνάνε τη fog gate )
|
|
|
Post by Alucard on Apr 7, 2015 0:29:05 GMT 2
Έφτασα Undead Parish,έσφαξα το γουρουνάκι,εύκολο ήταν,από τη στιγμή που ξέρεις σε τι είναι αδύναμο,ούτε καν με ακούπησε.Ελπίζω μόνο να μην κάνει respawn.Πήρα το mystery key,αλλά δεν ξεκλείδωσα την πόρτα,επέστρεψα στην bonfire,πήρα το level μου,το 23ο για την ακρίβεια και το έκλεισα.Θέλω να πάω να πάρω τώρα ένα τόξο και βέλη για την ουρά του δράκου.Έχω πρόβλημα με τους Black Knights.Με Winged Spear ούτε καν τους αγγίζω,ενώ με Long Sword καταφέρνω μερικά χτυπήματα προτού αποδημήσω εις κύριον.Ζόρικοι μου φαίνονται.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 7, 2015 6:29:22 GMT 2
Έπαιξα λίγο ακόμα,έφτιαξα το Drake Sword το οποίο πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια.Έφτασα στα Bell Gargoyles,έβγαλα το πρώτο με τη μία και με το που σκάει μύτη το δεύτερο αρχίζει τις φωτιές,ήμουν ήδη και με λίγη ζωή,έχασα.Τελικά στο συγκεκριμένο σημείο έχασα αρκετές φορές,το πέρασα τελικά,ψιλοάνετα μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω πάνω από 2 estus flasks.Το πρόβλημα είναι όταν σε κλείνουν στις γωνίες,πχ εγώ πήγαινα για να θεραπευτώ,κι εκεί αρχίζουν τις φωτιές μέχρι να ψοφήσεις,απλά πράγματα.Έχασα και τα humanities που είχα μαζέψει.Τουλάχιστον πήρα το όπλο από την ουρά,χτύπησα την καμπάνα και πλέον είμαι πριν τον Capra Demon.Ευτυχώς βρήκα shortcut για το firelink shrine.Αγόρασα και 2 ξόρκια να βρίσκονται για την μάχη (great soul arrow & magic shield).Είμαι 28ο level στις 8 ώρες.Parry/riposte ακόμα δεν έμαθα να κάνω.Σκέφτομαι να επιστρέψω να σκοτώσω κτον Black Knight που φυλάει ένα δαχτυλίδι και ίσως και τον Havel τώρα που είμαι σε πολύ καλύτερο επίπεδο και με καλύτερο εξοπλισμό.
|
|
|
Post by moogle on Apr 7, 2015 13:18:44 GMT 2
Κι αυτό νομίζεις ότι θα σε σώσει . Δε λέω τίποτα, περιμένω rage rants . Altair, το πας ωραία, με ενδιαφέρει πολύ να διαβάσω τα δικά σου posts γιατί είσαι ακόμα πολύ αρχή και πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις το πώς αλλάζει η αντίληψη των νέων παιχτών όσο προχωρά το παιχνίδι. Για havel θα σου έλεγα να πας για backstabbing, μιας και είναι αρκετά εύκολη στρατηγική. Απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι είσαι 1-hit kill από το συγκεκριμένο εχρθό, οπότε θέλει πολλή προσοχή. Επίσης έχει νόημα να πας από τόσο νωρίς και να τον σκοτώσεις, μιας και παίρνεις ένα πολύ καλό δαχτυλίδι, αλλά και για έναν ακόμα λόγο που δε θέλω να στον αποκαλύψω. Θα μας τα πεις ο ίδιος λογικά . Και μιας και μιλάμε για gargoyles, ορίστε ένα εντυπωσιακό video που τράβηξα τη δεύτερη φορά που τα πολέμησα. Ήθελα να δοκιμάσω το decoy spell για να τα αποπροσανατολίσω. Πολύ επιτυχημένη προσπάθεια, όπως θα δείτε . Βάλτε το στο 1080p να δείτε πώς είναι το παιχνίδι στον υπολογιστή .
|
|
|
Post by Alucard on Apr 8, 2015 5:13:42 GMT 2
Κόντεψα να κάνω ragequit στον Capra Demon.Δυο ώρες τον πάλευα και τίποτα.Τελικά αποφάσισα να βάλω την πιο βαριά μου πανοπλία,έβαλα και magic shield βρήκα και μια γωνιά που είναι ψιλοsafe,όσο safe μπορεί να είναι κάτι σε αυτό το παιχνίδι,και δη στην συγκεκριμένη μάχη,και τον έβγαλα σχετικά άνετα.Πήρα και 2 levels στο ενδιάμεσο να ανεβάσω λίγο τα resistances μου.Eίμαι 33ο level και πριν το Gaping Dragon.Δεν μπήκα μέσα,φοβάμαι μην χάσω τα souls μου,οπότε λέω να φαρμάρω λίγο να πάρω το level μου και μετά.Επίσης έμαθα να κάνω parry riposte και άλμα που δεν θυμόμουν.Αυτά είναι τα καλά νέα.Τα κακά νέα,είναι πως δεν πήγα στον Havel,όχι τίποτε άλλο αλλά δε θυμάμαι πως να πάω πια.Επίσης δεν ξέρω πως να κάνω backstab,εκτός κι αν δεν γίνεται με το Drake Sword.Τέλος,είμαι cursed και το Drake Sword μου βγάζει ένα εικονίδιο ότι πλέον είναι έτοιμο να σπάσει.
Τα Depths είναι απίστευτα σάπια περιοχή, γεμάτο αρουραίους και παγίδες,ενώ η σήψη φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε επιφάνεια που συναντάς.Kι ενώ έκανα leveling για τον Capra Demon,είπα να δοκιμάσω και άλλα μονοπάτια.Ένα με έβγαλε στις Catacombs με σκελετούς που δεν πεθαίνουν οπότε στράφηκα πίσω με την ουρά στα σκέλια,ενώ μετά που πήγα προς New Londo Ruins,βρήκα κάτι φαντασματάκια τα οποία δεν μπορώ να αγγίξω οπότε πάλι την έκανα με ελαφρά.BTW,η ατμόσφαιρα σε αυτό το μέρος είναι απίστευτα επιβλητική και ταυτόχρονα τρομακτική. Πραγματικά το level design του τίτλου είναι για σεμινάριο.Πάντως έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.Κάθε φορά που καταφέρνεις να περάσεις ένα δύσκολο σημείο,ο τίτλος θα βρει κάτι άλλο ακόμα πιο δύσκολο για να στείλει στον δρόμο σου.Και δεν εννοώ απλά δύσκολους εχθρούς,εννοώ τις παγίδες,τις ιδιαιτερότητες των εχθρών κλπ.Βλέπε regenarating skeletons,basilisks,ghosts και ποιος ξέρει τι άλλο με περιμένει. Πραγματικά εξαιρετικός τίτλος,αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω να τον τελειώνω.Δεν πειράζει,θα λιώσω όσο δεν πάει και όπου φτάσω.
|
|
|
Post by moogle on Apr 8, 2015 10:11:47 GMT 2
Altair το Dark Souls θα το εκτιμήσεις πλήρως μόνο όταν το τερματίσεις και με αυτό εννοώ ότι μέχρι και την τελική περιοχή, το παιχνίδι σου δίνει κάτι καινούριο για να ασχοληθείς. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις τίτλων που δεν κάνουν κοιλιά ποτέ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για παιχνίδι των 40-70 ωρών, το να σου προσφέρεται μία φρέσκια ιδέα σε κάθε νέα περιοχή είναι τεράστιο κατόρθωμα.
Για να σε ιντριγκάρω λίγο, αυτή τη στιγμή είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καταλάβει καν την ύπαρξη σεναρίου. Τα πάντα στον κόσμο του παιχνιδιού συνδέονται μεταξύ τους με ένα lore που έχει απίστευτο βάθος και που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Για παράδειγμα, η ύπαρξη των souls ή humanities δεν είναι μία τυχαία ονομασία που απλώς αυξάνει το cool factor του παιχνιδιού. Έχουν να κάνουν με το σενάριο και με το τι πάει να πει να είσαι undead (not alive, but not hollow) στον κόσμο του Lordran. Δε λέω τίποτε άλλο μέχρι να προχωρήσεις παραπάνω κι εσύ, αλλά κι ο Κώστας.
Backstab κάνεις αν πας πίσω από τον εχθρό. Είναι μία ελαφρώς just frame κίνηση και πρέπει να είσαι και σωστά τοποθετημένος, οπότε ίσως για αυτό να μη σου πετύχαινε. Δοκίμασέ το καμιά φορά, είναι ωραίο κολπάκι για ορισμένους εχθρούς.
Τα catacombs άφησέ τα για μετά, το ίδιο και τα New Londo Ruins. Εγώ πήγα πολύ αργότερα και στις δύο περιοχές, βασικά νομίζω ήταν οι τελευταίες περιοχές που επισκέφτηκα.
Λιώσε όσο μπορείς, παίζεις ίσως το καλύτερο παιχνίδι της προηγούμενης γενιάς.
|
|
|
Post by Straier on Apr 8, 2015 19:19:21 GMT 2
Πάντως σε NG+ αυτό το σημείο δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά. Νομίζω επίσης πως σε κάθε playthrough έπαιρνα την ψυχή στα αριστερά. Η πλάκα είναι πως δε θυμάμαι τι έκανα συνήθως, αλλά νομίζω τους άρχιζα στα poison arrows από πριν σε κάποιες περιπτώσεις... Edit: αναφερόμουν στους τοξότες του Anor Londo, δεν είδα πως είχε δεύτερη σελίδα. Τους Royal Sentinels πριν το boss μπορείς απλά να τους προσπεράσεις χωρίς να σε αγγίξουν, αυτό πρακτικά ισχύει για όλους τους εχθρούς του παιχνίδιού αν μάθεις το pattern τους. Να το θυμάσαι είναι εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία για τα bosses που δεν είναι κοντά σε bonfire και είναι και δύσκολα. Δυστυχώς στο DS2 δεν είναι το ίδιο εύκολο...
Τα backstab είναι αρκετά εύκολο και η καλύτερη τεχνική για humanoid ψιλοαργούς εχθρούς (black knights, havel κλπ, οι silver είναι πιο ευκίνητοι και επικίνδυνοι). Το parry είναι αρκετά πιο επικίνδυνο γιατί αν αποτύχεις τρως critical damage αν θυμάμαι καλά.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 8, 2015 22:05:00 GMT 2
Λοιπόν, αφού είχα κάνει το τελευταίο post, έκανα ντου στη μάχη με Smough και Ornstein. Τον Smough τον έφτασα άνετα στη μισή Health bar και έχασα από βλακεία μου. Βέβαια η συνέχεια αν τον σκοτώσω εν τέλει, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Η συνέχεια μετά τις γιορτές που επιστρέφω Αθήνα Alucard μην αγχώνεσαι. Πάρε λίγο repair powder από τον Merchant στο Undead Burg για να αναπληρώσεις το durability του Drake Sword και να αγοράσεις με το που γίνουν διαθέσιμα imo τα boxes/ crates που σου επιτρέπουν να κάνεις μόνος σου repair, update weapons and shields σε bonfires( νομίζω από τον Andre the Blacksmith) Ο Havel είναι στο τέλος της γέφυρας με τον Red Drake στον πύργο αριστερά η δεξιά κατεβαίνοντας. Backstab να θυμάσαι πως για να κανεις πρέπει να είσαι ακριβώς πίσω από τον εχθρό και τελείως ακίνητος έστω και στιγμιαία- τουλάχιστον έτσι δουλεύει για μένα 9 στις 10. Κάτι που με βοήθησε όταν ήμουν πάνω κάτω στο σημείο που βρίσκεσαι ήταν οι firebombs( είχα μόνιμα 99 ή εστω τις αναπλήρωνα) Αποτελούν πολύτιμη βοήθεια imho τόσο για τους basilisks και poison rats όσο και για τις slimes στα depths. Τέλος μην κανεις αν είσαι human στον Gaping Dragon summon τα NPC blue phantoms γίνεται αρκετά πιο απρόβλεπτος- ιδία παρατήρηση αυτή, μπορεί να κάνω και λάθος. Τους έκανα summon δύο φορές εχασα πανηγυρικά και μολις το έπαιξα αμέσως μετά μόνος μου τον έβγαλα σχετικά χαλαρα. Υπομονή και επιμονή μην απογοητεύεσαι.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 11, 2015 6:39:45 GMT 2
Πολλά νεύρα λέμε. Νίκησα Gaping Dragon,αφού έφτιαξα το Drake Sword μου γιατί μόνο spears είχα και δεν μπορούσα να πετύχω τα κατάλληλα hit boxes.Πήγα στον ναό και απαλλάχτηκα από την curse πήγα Darkroot Garden έχασα σε έναν τούμπανο ιππότη,και μετά ενώ πήγαινα να ανακτήσω τις ψυχές μου,πέθανα σε έν φυτό που με κατάπιε.Με αφήνει με 1 ΗΡ πάω να φύγω για να θεραπευτώ και με πετυχαίνει πισώπλατα και χάνω.Κοντά 9Κ ψυχές,ένα level δηλαδή.Κατά τ'άλλα το έφτασα Mooonlight Butterfly.Οκ,με τους ρυθμούς που παίζω,δεν με βλέπω να το τελειώνω μέχρι τις 25 του μήνα αλλά δεν πειράζει,δεν έχω όρεξη να πιάσω τίποτε άλλο,είναι απίστευτα εθιστικό.Πήγα και στην Blightown για λίγο αλλά η ατμόσφαιρά της ήταν κάπως αποπνικτική οπότε την έκανα με ελαφρά. Έχω παίξει 15 ώρες,είμαι 38ο level,39 αν δεν έχανα.Έχω δώσει βάση σε strength/dexterity/vitality/endurance ενώ τα υπόλοιπα τα έχω χαμηλά.
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 20, 2015 17:06:21 GMT 2
Το ξερω, πως ερχεται αρκετες ημερες μετα, αλλα τωρα διαβαζω το thread και σκεφτομαι πως μπορει να ειναι χρησιμη η συμβουλη και για τον Alucard και για οποιον αλλον ταλαιπωρειται απο το αριστουργηματικο αυτο παιχνιδι. Γενικα, προσπαθηστε να ανεβαζετε attributes βασει πλανου. Το μονο απολυτα απαραιτητο ειναι το Endurance, ακομα περισσοτερο για οσους εχουν melee build με ασπιδα. Strength η dexterity μπορουν να ειναι επισης πολυ χρησιμα σε τετοια builds αλλα συνηθως ειναι χρησιμοτερο να εστιασεις στο ενα απο τα δυο. Το vitality οκ, καλο κανει με το extra health αλλα η δυνατοτητα του να χρησιμοποιεις μια βαρια ασπιδα (Str) η να χοροπηδας σαν το κατσικι χωρις σταματημο, αποφευγοντας ζημια (End) ειναι, τουλαχιστον για μενα, πολυ πιο απαραιτητα. Για stats που δεν εχουν αμεση σχεση με το build καλο ειναι να μη σπαταλιουνται ασκοπα levels εκτος κι αν πρεπει να καλυφθουν τα minimum requirements για κατι συγκεκριμενο (πχ Faith για καποιο healing spell).
Η ζηλεια μου για οσους το παιζουν για πρωτη φορα ειναι απεριγραπτη, εχω να αισθανθω ετσι απο τοτε που ημουν 10 χρονων και μου εφερνε ο πατερας μου τις κασσετες για τον Commodore καθε Παρασκευη.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 20, 2015 18:24:23 GMT 2
Kασσέτες για Commodore?? Θεός... Μισό να συνέλθω. ( ένας φίλος μου είχε και τον ζήλευα μιας και οι γονείς μου παρά τις πιέσεις δε μου παίρναν υπολογιστή με τπτ, ειδικά τέλη δεκαετίας 80 οι τιμές πρέπει να ήταν απαγορευτικές) Για να είμαι on topic, μετά από απουσία λόγω εορτών επιστρέφω δριμύτερος- μάλλον... Δηλαδή, έτσι νόμιζα πως θα επιστρέψω και θα καθαρίσω σχετικά εύκολα τη μάχη Οrnstein and Smough. Λοιπόν για να μιλήσω λίγο πιο σοβαρά; Στη συγκεκριμένη μάχη φαίνονται οι αδυναμίες του Dark Souls. Ένα lock on που πραγματικά σε μπερδεύει όσο δεν πάει- έχεις υπό target lock τον Smough και ο Ornstein που είναι και πιο γρήγορος εξαφανίζεται και εκεί που πας να επιτεθείς στον Smough δέχεσαι χτυπήματα από off camera angles. Επίσης φαίνεται πεντακάθαρα το πόσο προβληματικό είναι το hit detection; παράδειγμα, ο Smough κάνει την charge attack κάνω evade και πριν ξεκινήσει το δεύτερο χτύπημα που κάνει( ενώ το σφυρί δλδ δε με έχει ακουμπήσει, πέφτω κάτω...) Λυπάμαι που το γράφω, αλλά η συγκεκριμένη μάχη χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχα για το game οριστικά. Δυστυχώς αποφάσισα πως τα games της From δεν είναι για μένα πλέον, πολύ άγχος, αρκετή προσπάθεια και δεν το διασκεδάζω που είναι και το βασικό. Λυπάμαι ρε γμτ που παρήγγειλα την Nightmare Edition του Bloodborne η οποία πραγματικά θα πάει χαμένη όταν έρθει. Σιγά που θα το παρατήσω Μετά από 7-8 προσπάθειες πέσανε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Aρχικά προσπάθησα να προσεγγίσω τη μάχη με το κλασικό defend+ attack και ολίγη από medium roll. Τελικά βέβαια αν και τις πρώτες φορές έφτανα τον Smough στο 1/3 της health bar είτε μου τελείωναν τα flasks είτε έτρωγα off camera χτυπήματα από τον Ornstein. Εν τέλει αποφάσισα να πάω Ninja Gaiden style με το Shadow Garb, two handed laito+10, wolf ring και ring of steel protection χωρίς καθόλου shield. Τελικά έπεσαν με την πρώτη και οι δύο ΑΛΛΑ επικεντρώθηκα αρχικά στον Ornstein και κατόπιν σκότωσα τον Smough. Το γρήγορο evade ήταν imo το κλειδί σε αυτή τη μάχη. Πραγματικά πρέπει να βγήκαν both με 3-4 estus flasks. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να συνεχίσω με τόσο light εξοπλισμό γιατί με βολεύει πραγματικά πάρα πολύ. Δοκίμασα για παράδειγμα να πάω μία φορά και με τη Havel's Armor και πραγματικά δεν μπορώ να κινούμαι με αυτό το ρυθμό με τίποτα. Άνοιξα και την πόρτα αφού πήρα και τον εξοπλισμό του Lautrec( επιτέλους κατάλαβα για ποιο λόγο έλεγε πως αντιδρά το Black Eye Orb, καλή μάχη αν και μέχρι να καταλάβω πως πρέπει να επικεντρωθώ στον Lautrec έτρωγα τα μούτρα μου...)και αντίκρισα την αχεμ... προικισμένη Gwynevere. Πλέον κάνω ένα διάλειμμα να ηρεμήσω και από αύριο συνεχίζουμε EDIT: Επίσης από τις στιγμές που σου χαρίζει απλόχερα η εξερεύνηση στο Dark Souls. Frustrated μετά από 5 προσπάθειες με το ντουέτο της συμφοράς, γύρισα πίσω στον Andre και από εκεί Dark Root Basin όπου ανακάλυψα πως είχα ξεχάσει να κατέβω τελείως κάτω, στο τούνελ που συνδέει Darkroot με Valley of Drakes και βρήκα την Grass Crest Shield!! Λογικά λέω να συνεχίσω valley of Drakes, τώρα ειδικά που πήρα και το Lordvessel πιστεύω πως θα γλιτώνω λίγο χρόνο
|
|
|
Post by moogle on Apr 20, 2015 19:34:42 GMT 2
Συμφωνώ με αυτό που λέει ο alex περί της χρήσης του quick roll. Για μένα η απόφαση να το γυρίσω από heavy build και medium roll σε light build και quick roll ήταν από τις πιο καθοριστικές στον τρόπο που έπαιζα το παιχνίδι και χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να συνηθίσω το νέο play style που ήρθε με αυτήν. Γενικά νομίζω πέρασα από τρεις φάσεις: medium build και medium roll με εστίαση στο strength, heavy build + medium roll + havel's ring + dexterity και τέλος light-medium build + quick roll + dexterity κι endurance. Στο δεύτερο playthrough ηθελα να ανεβάσω και intelligence για να αντικαταστήσω το Zweihander + 15 με ένα άλλο τέλειο σπαθί, αλλά δεν το τερμάτισα ποτέ για να κρίνω αν άξιζε την αλλαγή πλεύσης ή όχι. Επίσης συμπάσχω και στα περί ζήλειας . Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω τα πάντα που έζησα μέσω αυτού του παιχνιδιού και να το παίξω από την αρχή, χωρίς να γνωρίζω τίποτε απολύτως. Από τις καλύτερες gaming εμπειρίες ever. Στα του Burai, αυτή η μάχη με έκανε να αναθεωρήσω πολλά. Ο τρόπος που έπαιζα ως τότε και οι πειραματισμοί με νέα play styles ήταν σίγουρα κάποια στοιχεία που επηρέασαν την εμπειρία μου με τον τίτλο, αλλά μακράν το σημαντικότερο όλων ήταν η αντίληψη του χώρου και του γενικότερου lore που ντύνει τον κόσμο του παιχνιδιού. Δε θέλω να αρχίσω να κατεβάζω spoilers, αλλά σκέψου ότι σχεδόν όλες οι περιγραφές των αντικειμένων του παιχνιδιού μιλάνε άμεσα ή αναφέρονται έμμεσα στον Lord Gwyn και στα παιδιά του. Σκέψου τώρα ότι βρίσκεται στο ίδιο το παλάτι της οικογενειας Gwyn. Παρατήρησε το χώρο και διάβασε τις περιγραφές όλων των αντικειμένων που έχεις. Σοβαρά σου μιλάω, πέρασε ένα ένα όλα τα αντικείμενα σου και διάβαζε τι έχουν να σου πουν. Μεγάλες αλήθειες κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις .
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 20, 2015 23:12:21 GMT 2
Ασε, λατρεια ο Commodore, ακομα η αγαπημενη μου πλατφορμα ever για gaming. Οι Ornstein & Smough, παραδοξως δε με ειχαν δυσκολεψει τοσο οσο αλλα bosses παρ'ολο που θεωρουνται ισως το δυσκολοτερο στο παιχνιδι. Εχει να κανει με πολλα: build, loadout, ακομα και τυχη. Παντως, ενω το build δε μπορεις να το αλλαξεις, πολλες φορες μια αλλαγη στα οπλα (πχ με lightning αντι για fire) μπορει να κανει τεραστια διαφορα σε boss fights. Δοκιμασες να κανεις summon καποιον ally? Η συγκεκριμενη μαχη, αν θυμαμαι καλα, εχει, εκτος απο αλλους παικτες που μπορεις να καλεσεις online, και εναν απο τους NPCs για να βοηθησει.
Παναγιωτη Zweihander εσυ? Εγω πρωτο playthrough Black Knight Sword, απο πολυ νωρις μαλιστα και ηταν το μονο μερος του εξοπλισμου μου που δεν αλλαξα μεχρι το τελος - good times!
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 21, 2015 0:08:13 GMT 2
Για το build πιθανώς έχεις δίκιο. Ωστόσο εμένα με βοήθησε η αλλαγή amor. Με το που άλλαξα σε πολύ ελαφραία- δλδ την Shadow Garb- όλα γίναν πολύ απλά. Ίσως βέβαια τελικά να ταιριάζει στο play style μου... To αστείο βέβαια είναι πως είχα παίξει ολόκληρο section με τo Gold Hemmed set όπως και με το Shadow Garb και με βόλευε πάρα πολύ, αλλά είχα πάντα shield. Δεν το περίμενα πως με το two handed laito+ quick roll θα ένιωθα τόσο άνετα. Βέβαια επισημαίνω πως έβγαλα πρώτα τον Ornstein και κατόπιν τον Smough- από όσο διάβασα και στο παλιό forum, το αντίθετο είναι αρκετά πιο δύσκολο σαν μάχη. Είμαι ακριβώς σε αυτό το σημείο πλέον. Με το που είδα την Gwyenevere, πήρα την ψυχή της Αnastacia etc από τον guilty, σκέφτηκα πως είναι η ώρα να καθίσω να διαβάσω τις περιγραφές των αντικειμένων προκειμένου να αντιληφθώ τι γίνεται με το lore του Dark Souls. Aν το Bloodborne μου δώσει το 50% από ό,τι έχω αποκομίσει σαν εμπειρία από το Dark Souls θα είμαι υπερευτυχισμένος.
|
|
|
Post by alexanderhad on Apr 21, 2015 0:53:23 GMT 2
Και μην ξεχνας οτι εχεις αφησει, βλεπω, κι εναν πινακα πισω στο Cathedral
|
|