|
Post by Alucard on Apr 20, 2016 17:31:51 GMT 2
Μέχρι να φύγω δεν προλαβαίνω να τελειώσω με τίποτα,οπότε πλέον το πάω χαλαρά χωρίς να αγχώνομαι.Σκότωσα την δεύτερη Hydra,προχώρησα το quest του Siegmyer,ανέβασα το Pyromancy στο +10 ,πήρα κάμποσα levels ακόμα,είμαι 82 πλέον,έκανα κάποιες αναβαθμίσεις σε όπλα κι εξοπλισμό για το επόμενο playthrough,και τέλος σκότωσα τον/την Sif.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.Να πάω να αγοράσω μερικά pyromancies και να πάω σε κάποιον από τους 4 Lords ή να πάω κατευθείαν;Και σε ποιον να πρωτοπάω; Σκέφτομαι για αρχή Seath ή Bed of Chaos,και μετά 4 Kings & Nito.
|
|
|
Post by Straier on Apr 21, 2016 7:43:07 GMT 2
Οι Four Kings είναι με διαφορά η δυσκολότερη μάχη και η περιοχή που βρίσκονται είναι επίσης πολύ δύσκολη οπότε άστους για πιο μετά. Το Bed of Chaos είναι puzzle μάχη και αν έχεις ανοίξει το shortcut είναι αρκετά εύκολο να πας. Μόνο πρόσεχε τι θες να κάνεις με το quest του Solaire... O Nito και ο Seath δεν είναι δύσκολοι (αν και να κόψεις την ουρά του Seath μπορεί να αποδειχθεί αρκετά προκλητικό) αλλά το Tomb of Giants είναι αρκετά δύσκολο (αν δεν έχεις πάει βέβαια ούτε καν στις Κατακόμβες είναι ευκαιρία για να πάρεις και την αναβάθμιση των Estus) και το Crystal Cave έχει κάποιες "ιδιαιτερότητες".
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 21, 2016 11:18:34 GMT 2
Με ξαναπόρωσες straier. Δεν πάει καιρός που το τελείωσα στο NG+, αλλά όλες οι περιοχές που περιγράφεις είναι φοβερές για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Από την άλλη στο πρώτο playthrough και εφόσον είναι τελείως blind play, παραμονεύει πολύ πόνος.
|
|
|
Post by Straier on Apr 22, 2016 7:44:58 GMT 2
Η πλάκα είναι πως, δεδομένου πως οι Four Kings ήταν οι πιο δύσκολη boss battle για μένα, είχα μάθει να πηγαίνω τρέχοντας, αποφεύγοντας σχεδόν τα πάντα στην πορεία και να είμαι πίσω σε ένα λεπτό...
|
|
|
Post by Alucard on Apr 22, 2016 18:45:12 GMT 2
Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να προλάβω να παίξω λίγο μπας και φτάσω μέχρι Bed of Chaos,γιατί μετά την έκανα.Η συνέχεια από Οκτώβριο.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 22, 2016 20:45:47 GMT 2
Βed of Chaos, imho, δες κανά video πώς να τη βγάλεις γρήγορα γιατί είναι πολύ χαζή μάχη( εγώ αυτό έκανα στο NG+), λόγω του σχεδιασμού της βασικά. Δε μιλάμε καν για μάχη- puzzle όπως ορισμένες του Demon's Souls, απλώς για μια μάλλον frustrating εμπειρία. Αν συνυπολογίσουμε και το ότι την Lost Izalith την ολοκληρώσαν πολύ γρήγορα λόγω πίεσης χρόνου, καταλαβαίνει κανείς γιατί μοιάζει τόσο εκτός κλίματος το boss fight, αλλά και η περιοχή σε ορισμένα σημεία βγάζει μια προχειρότητα- η οποία επιβεβαιώθηκε και από vids του ΕΝΒ που παρακολουθούσα στο δεύτερο playthrough στο NG+ αφότου ολοκλήρωνα την εκάστοτε περιοχή. Επίσης όπωσδήποτε να δεις το quest του Siegmeyer στη Lost Izalith γιατί πρέπει να κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο με τους Chaos Eaters( εγω και στα δύο playthroughs τα έκανα θάλασσα σε αυτό το σημείο )
|
|
|
Post by Straier on Apr 23, 2016 8:12:00 GMT 2
O onionbro Siegmeyer είναι τραγική φιγούρα ό,τι και να κάνεις...
|
|