|
Post by Burai Fighter on May 6, 2015 13:24:49 GMT 2
Ήταν που θα το πήγαινα στο χαλαρό. 130+ level πλέον μόλις τελείωσα με Blighttown και Swamp. Νίκησα Quelaag και Ceaseless Discharge, καθώς και τους Demon Minotaurs που τριγυρνούν κοντά σε Lost Izalith. Εντάξει το παιχνίδι πάει πλέον πολύ πιο γρήγορα, παίζει αν συνεχίσω να το τελειώσω στο 1/3- 1/4 του χρόνου που μου χρειάστηκε για το πρώτο playthrough- δεν επιμένω και πολύ στα collectibles πλέον, εκτός κι αν πρόκειται για Embers- για ευνόητους λόγους. Πάντως το κατέβασμα στην Blighttown δε θα το συνηθίσω ποτέ, πάντα θα χάνομαι. Πέθανα από βλακεία μου σε ένα σημείο πριν βγεις στο tunnel που οδηγεί στο Swamp και ενώ πήγα στο ίδιο σημείο, οι ψυχές μου δεν ήταν εκεί Dunno τι μπορεί να είχε συμβεί. Επίσης όλο και κάτι πρέπει να άφησα από collectibles στο κατέβασμα αλλά πραγματικά δεν καίγομαι να τα ψάξω Λέω να πάω τώρα προς Sen's Fortress, Anor Londo( ωχ τι άγχος/ θυμό εχω να τραβήξω ) Aπό stats έχω Vit 31, Dex, Str, End όλα 40 και άρχισα να βάζω πόντους σε Intelligence, Faith και Attunement. Έχω πάει Int 20, Faith 15( με στόχο να το πάω στο 20) και Att είναι το επόμενο( το έχω 13 και θέλω να το πάω 15) Πλέον το level up κοστίζει αρκετά, γύρω στα 100k souls, οπότε δεν έχω ασχοληθεί με farming καθόλου σχεδόν. Από armor τώρα έχω μια μίξη porcelain mask+5, silver knight armor, silver knight leggings και lord's blade gloves+5. Από όπλα κλασικά uchigatana και zweihander maxed. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετά great magic weapon και soul arrow από sorcery καθώς και pyromancy.
|
|
|
Post by Burai Fighter on May 30, 2015 12:20:35 GMT 2
134level λίγες ώρες μετά και είμαι ακριβώς πριν τη μάχη με Loe και Ornstein. Σε αυτό το playthrough, αποφάσισα κάποιες μάχες να τις παίξω και co-op. Περιττό να πω, πως το σημείο με τους Knights και τα τόξα βγήκε πανεύκολα αυτή τη φορά. Επίσης τα Uchigatana +15 και Zweihaender +15 συνεχίζουν να μοιράζουν πόνο. Στην παρούσα φάση τα stats μου είναι Str 40, Dex 41, End 40, Vit 31, Faith 20, Int 20, Att 13. Είχα σαν στόχο να πάω εως 20 τα Int και Faith που τα είχα αρκετά χαμηλά και τώρα έβαλα απλώς ένα ποντο στο Dex με επόμενο στόχο να πάω και αυτή την τριάδα των stats στο 50. Βέβαια αυτό σημαίνει 29 levels ακόμη περίπου και στο παρόν playthrough δεν παίζω με τη λογική να farmάρω exp, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρω. Το 2ο playthrough πάντως, είναι πολύ χαλαρή διαδικασία. Σχεδόν ελάχιστα νεύρα, είμαι πολύ ζεν γενικά και δεν το περίμενα.
|
|
|
Post by Straier on May 31, 2015 9:53:21 GMT 2
O Loe ποιος είναι; Εγώ το έχω πει τα Dark Souls είναι χαλαρωτικά παιχνίδια...
|
|
|
Post by Burai Fighter on May 31, 2015 14:26:34 GMT 2
Εκ παραδρομής έγινε, ήθελα να γράψω Leo. Προφανώς ούτε αυτό ήταν σωστό, απλώς παρασύρθηκα από τον πασίγνωστο συνθέτη- προφανώς και έμπνευση για τον Ornstein στο Dark Souls- Leo Ornstein. Τέλος πάντων, μεγάλη μπουκιά φάε... Μετά από τουλάχιστον 10 προσπάθειες, μεταξύ των οποίων 2 αποτυχημένα co-op sessions, co-op με τον Solaire, δύο invasions, τους έβγαλα solo με τη δεύτερη και ησύχασα. Όσον αφορά τα invasions, έκανα ένα ωραιότατο τρολάρισμα, που δεν το συνηθίζω. Κάνει invade ένα black phantom, ενώ αντιμετώπιζα ένα Royal Sentinel και αρχίζει να μου επιτίθεται, τρώω ένα ξεγυρισμένο χτύπημα και από τον Sentinel... Ε μην τα πολυλογώ, turn off console με τη μία και άσε τον άλλο να ψάχνεται. Αν θέλει duel ο άλλος ας καθίσει, όπως κάνω κι εγώ να περιμενει. Το co-op με players ήταν ό,τι να'ναι έκανα summon και μετά από λίγο κάνανε quit, dunno... Το co-op με τον Solaire, βοηθά στο να απασχολήσει τον έναν από τους δύο, αλλά εμένα στα 2-3 λεπτά πέθαινε. Οπότε, τα παράτησα όλα και μπήκα για solo. Κλασικά με evade, προσοχή βγήκανε. Αυτό που έχω να παρατηρήσω, αφήσω σαν συμβουλή προς μελλοντικούς παίκτες( όσοι ελάχιστοι μείνανε) Όταν αφήνεις για δεύτερο τον Ornstein, σου δυσκολεύει πιο πολύ τη ζωή. Κατ'αρχάς, ο Ornstein ενώ αντιμετωπίζεις τον Smough, σε χτυπάει από όλες τι πλευρές, off camera etc, είναι πιο ευκίνητος κτλ Οπότε αυτό που έκανα είναι να προσπαθώ να τον αναγκάζω να τοποθετείται πίσω από τον Smough( όπου και πάλι σε χτυπάει με το #@$$#% spear του που περνάει μέσα από κολώνες, εχθρούς κτλ )ώστε να έχω οπτική επαφή του τί γίνεται. Γενικα ο Smough, βγαίνει πολύ έυκολα, ειδικά με το Uchigatan που του κάνει και bleed. Στη δεύτερη μορφή του Ornstein, έπαιξα αρχικά πολύ αντρίκια( longbow και heavy arrows ενώ αυτός μου έριχνε lightning spears ) και στη συνέχεια( του είχαν μείνει περίπου τα 3/4 της lifebar)πήγα close combat, όπου τον ανάγκαζα να κάνει την stomp attack και το spear thrust( αυτό που σε πιάνει και σε σηκώνει)evade, 2 hits με uchi και repeat μέχρι να ψοφήσει. Πήρα το lordvessel και θα συνεχίσω χαλαρά, ευελπιστώ με λιγότερα νεύρα, από αυτά που προέκυψαν σήμερα. Χαλαρά η πιο δύσκολη μάχη του τίτλου, για μένα.
|
|
|
Post by Straier on Jun 1, 2015 9:43:03 GMT 2
Σε αυτό έχεις δίκιο, παρόλο που ο Smough είναι ο τεράστιος της υπόθεσης ο Ornstein έχει μια τάση να χώνεται και να καταλήγεις να χτυπάς λάθος άτομο. Πριν είχες σκοτώσει πρώτα το Ornstein έτσι (παίρνεις άλλη ψυχή/πανοπλία); Αυτοί που κάνουν quit είναι πολύ συχνά disconnect. Αυτό που έκανες με την κονσόλα δεν είναι ακριβώς τίμιο αλλά ΟΚ δεν τον λυπάμαι τον άλλο (σου έστειλε hatemail μετά .
|
|
|
Post by moogle on Jun 2, 2015 11:52:37 GMT 2
Παρόλο που συμφωνώ για το πόσο χαλαρωτικό είναι το Dark Souls, δεν μπορώ να δω το Bloodborne έτσι και δε με βλέπω να αλλάζω γνώμη στο ΝG+. Επικρατεί τέτοια διαφθορά και σαπίλα στον κόσμο του παιχνιδιού και το σενάριο είναι τόσο άρρωστο που και να διασχίζεις τα σοκάκια της Yharnam χωρίς να αισθάνεσαι απειλή από τους εχθρούς, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα σε κάνει να ανατριχιάσεις με το τι συμβαίνει γύρω σου. Καμία σχέση με το Dark Souls, που όλα είναι στατικά και δεν αλλάζει τίποτα στον κόσμο του παιχνιδιού, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι επιλογές σου στο Bloodborne σχετίζονται άμεσα με το wellbeing των NPCs και όταν παίρνεις τις λάθος αποφάσεις... αναλόγως με το πόσο ενοχικός είσαι, σε επηρεάζει αρκετά το πώς εξελίσσονται τα πράγματα .
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 2, 2015 19:06:10 GMT 2
Μεγάλη ήττα από τους Four Kings... Μέχρι στιγμής προσπάθησα αρκετές εναλλακτικές. H επικρατέστερη ήταν Havel's Set, Zweihaender +15, Inner Strength, Stone Greatshield. Το σιχαίνομαι σαν set up, μιας και δεν είμαι καθόλου ευκίνητος αλλά πρέπει να έχω μια σχετικά καλή άμυνα ώστε να επιβιώσω, ενώ παράλληλα πρέπει να κάνω αρκετή ζημιά για να μην προλάβουν να μου έρθουν δυο και βάλε ταυτόχρονα. Άντε πιο δύσκολη η συγκεκριμένη μάχη από το απλό New Game. Ίσως το προσπαθήσω και με Furysword ή Lightning Spear +5 γιατί το Zweihander είναι αρκετά αργό... Ουφ. Eν τω μεταξύ παίζω και το Final Fantasy Tactics και έχω πονοκεφαλιάσει( με την καλή έννοια, απλώς είναι τόσες πολλές οι πληροφορίες εκεί το micromanagement etc που κάπου άρχισα να ζαλιζομαι)- σε συνδυασμό με την ανάγνωση/ αποστήθιση των κανόνων για το Game of Thrones 2nd edition για το game group νιώθω να καίγεται ο εγκέφαλός μου. Να τα τελειώσω και μετά με βλέπω να παίζω κανά platform ή κάτι τελείως χαλαρό γιατί θα τα κάνω αγγαρεία και είναι κρίμα για games όπως το Bloodborne και το Dark Souls II.
|
|
|
Post by deus on Jun 2, 2015 19:27:20 GMT 2
Για τους τεσσερις βασιλιαδες θα προτεινα να δωςεις εμφαση στο damage oer second και οχι στην αμυνα. Εγω τους εβγαλα σχετικα ανετα 2 φορες με dexterity οπλα που βαρουσαν γρηγορα. Το σημαντικο ειναι να σκοτωνεις γρηγορα εναν βασιλια προτου εμφανιστει ο επομενος. Εχε υποψιν πως στο death animation ενος μπορεις να συνεχισεις να τον βαρας, κατι που αφαιρει health απο την μπαρα του boss! Ελπιζω να βοηθησα, αν θελεις να σου γραψω τι οπλα ειχα χρησιμοποιησει εγω. Εχω build βασισμενο σε dexterity παντως οποτε υα μπορεις να φορεσεις οτι ειχα και εγω.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Jun 2, 2015 22:39:25 GMT 2
Τελικά βγήκαν πολύ άνετα με Inner Strength, Havel's set, Stone Greatshield, Spell Stoneplate ring και κλασικά Zweihaender +15. Στον τελευταίο, επειδή εμφανίστηκε και δεύτερος έκανα cast και το Iron Flesh και βγήκε άνετα με λίγο heal. Tώρα μόλις συνειδητοποίησα- το κοίταξα online- πως είναι πιο μεγάλη, από ότι νόμιζα, η διαφορά σε HP στο NG+... Συγκεκριμένα οι Four Kings από 9.500 συνολικά, έχουν 16.000 περίπου. 138 level πλέον, έφτιαξα και το Artoria's Greatsword(cursed) με την ψυχή του Sif( από ένα Flamberge +11 που είχα) Επίσης, αποδέχτηκα την πρόταση του Kaathe, ο οποίος και αποκάλυψε την όλη ψευδαίσθηση που επικρατεί και συνεχίζω προκειμένου να φέρω επιτέλους το Dark Age. Κατά βάση στο συγκεκριμένο playthrough, παίζω με Uchigatana +15 και Zweihaender +15. Μετά τη μάχη με τον Ornstein, φοράω πλέον το set του και άφησα για λίγο στην άκρη το Lord's Blade set. Γενικά τώρα είμαι σε φάση που ψάχνομαι πλέον για το τι να κάνω με armor, weapon upgrading etc. Η πλάκα είναι πως μόλις τοποθέτησα το Lordvessel, συνειδητοποίησα πως έχω ακόμη πολύ δρόμο για το δεύτερο playthrough... Painted world, δεύτερη επίσκεψη στο Asylum, Oolacile, Demon Ruins, Lost Izalith, Duke's Archives, Catacombs, Tomb Giants, Ash Lake. Τουλάχιστον είμαι μόλις στις 135 ώρες, είμαι περίεργος να δω, πόσο θα μου πάρει για να ολοκληρώσω τον τίτλο δεύτερη φορά. Μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 15 ώρες από την αρχή του NG+.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Sept 18, 2015 22:09:31 GMT 2
Dark Souls 3 network testcbt.darksouls3.com/en/Έκανα register και περιμένω. Βασικά beta είναι για να δοκιμάσουν τους servers. Προϋπόθεση είναι PSN account με PSplus.
|
|
|
Post by Alucard on Oct 12, 2015 4:47:40 GMT 2
Rage quit και να πάει μην πω που. Βαρέθηκα να χάνω ψυχές,έχω χάσει γύρω στα 4 level έτσι,έλεος πια.Και δεν μπορώ να πάω πουθενά.Aπό τη μια είναι το Valley of Drakes από την άλλη η Hydra από την άλλη ο Stray Demon που απλά πέφτεις και χάνεις τη μισή ζωή σου,με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις recover.Δεν ξέρω που να πάω πλέον.
|
|
|
Post by Straier on Oct 12, 2015 7:06:57 GMT 2
Σε ποιο σημείο είσαι; To Valley of Drakes δεν έχει boss, η Ύδρα είναι πανεύκολη, ο Stray Demon αν δεν είσαι πολύ χαμηλό level δεν είναι δύσκολος.
|
|
|
Post by Alucard on Oct 12, 2015 13:44:51 GMT 2
Είμαι 39 lvl αν δεν κάνω λάθος.Η Ύδρα είναι δύσκολη μέχρι να την πλησιάσεις και βαριέμαι να σκοτώνω ξανά και ξανά τα crystal golems. Μη δίνεις σημασία,θα το ξαναβάλω σήμερα,απλά χτες νευρίασα,γιατί έχασα 4 levels από αδικίες.Δεν γίνεται να είμαι με μια άλφα πανοπλία και να αντέχω τα χτυπήματα της ύδρας,τα οποία είναι physical και μετά βάζοντας ακόμα καλύτερη πανοπλία ενάντια σε Physical να ψοφάω με τη μία. Τα Drakes απ'όσο είδα απλά δεν ψοφάνε,πρέπει να ρίχνω με τις ώρες,ενώ ούτε τον Havel μπορώ να βγάλω ούτε Dark Knights oι οποίοι απ'ότι είδα είναι εύκολοι με parry & riposte.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ πάντα να καταφέρω το timing. Μου τη δίνει αυτό,αν αναλογιστώ ότι στο Demon's οι εχθροί που ήταν απαραίτητο να κάνεις parry,αν δεν κάνω λάθος,ήταν μόνο ένας,ο Red Eyes Knight στην 1-1.
|
|
|
Post by Alucard on Oct 12, 2015 16:13:14 GMT 2
Πήρα Black Knight Sword,έμαθα να κάνω parry & riposte στους Black Knights,τελικά είναι πολύ εύκολο στους συγκεκριμένους εχθρούς.Τον Stray Demon τον έφτασα μια φορά λίγο πριν ψοφήσει,όσες προσπάθεις ξανάκανα μετά από αυτό εις μάτην.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 13, 2015 3:44:13 GMT 2
Ξύπνησα απο ήχο Mail μονο και μονο για να ανακαλύψω πως κληρώθηκα για την beta του Dark Souls 3. ΕDIT: Καλημέρα, καλημέρα Αltair πού ακριβώς είσαι? Πάει και λίγος καιρός και δε θυμάμαι ακριβώς κάποια πράγματα. Την Blight Town λογικά την έβγαλες φαντάζομαι. Δεν πας σιγά σιγά για Sen's Fortress και Anor Londo? Βασικά και να βγάλεις την Ύδρα στην παρούσα φάση, δε νομίζω πως θα ωφελήσει σε κάτι- πέραν της αποκατάστασης του πληγωμένου εγωϊσμού Από την άλλη το Valley of the Drakes δεν νομίζω, επίσης, πως έχει να σου προσφέρει κάτι. Ταπεινή μου άποψη, να επικεντρωθείς σε Sen's Fortress και Anor Londo. Επίσης άρχισε να πειραματίζεσαι- αν δεν το έχεις κάνει ήδη- με weapon crafting. Λίγο πριν το Sen's Fortress ήταν που παράτησα το Drake's Sword και άρχισα να αντιλαμβάνομαι το πώς λειτουργεί το weapon crafting, τα attributes etc Καλή περιοχή στην παρούσα φάση για να μπορέσεις να ανεβάσεις lvl είναι το Darkroot Garden δίπλα ακριβώς στο οποίο είναι μια bonfire- χρειάζεσαι το Crest of Artorias που νομίζω το αγοράζεις από τον Αndre. Γενικά ποιος είναι ο εξοπλισμός σου? Ο Havel, αν δεν τον έχεις σκοτώσει ακόμη, δεν είναι πραγματικά τπτ το ιδιαίτερο- περισσότερο dmg κάνει αααααν σε πετύχει... Βασικά και γυμνός με καλό evade roll και με την ταχύτητά σου μπορείς να φτάσεις στην πλάτη του και να του χώσεις ένα ωραίοτατο backstab. Εγώ με λίγη υπομονή τον είχα βγάλει με ένα απλό sword που είχα- πριν πάρω το Drake αν θυμάμαι καλά... Ότι άλλο θες, εδώ είμαστε. Ετοιμάσου για πολλές ώρες περιπέτειας και οπλίσου με υπομονή. Τέλος, μην αγχώνεσαι με την απώλεια των ψυχών. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξανασυνηθίσεις μετά το Demon's. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ μέχρι που, ως φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού, έπαψα να ασχολούμαι. Γενικά προσπάθησε να ξοδεύεις όσοες περισσότερες μπορείς, πχ εγώ προτμούσα πολλές φορές να μην επενδύω μόνο σε level up αλλά και σε αγορά pyromancy η οποία με ξελάσπωσε. Επιπρόσθετα, δοκίμασε το Gold Hemmed Set- είναι σχετικά προσιτό απλώς θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις ένα ολίγον τι tough boss για να το πάρεις. Για τον Stray Demon, δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Evade με quick roll, και όσο μπορείς κάντου bleeding effect με laito- αν το έχεις πάρει από τη Blight town αν δεν κάνω λάθος, ή έστω με ένα άλλο weapon που προκαλεί bleed. Δεν είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζεις αν μάθεις τις κινήσεις του και κρατάς μια απόσταση όταν χρειάζεται- όταν κάνει την AOE attack. Θα τον βγάλεις κι αυτόν και θα αναρωτιέσαι πώς σε δυσκόλευε αρχικά- ιδιαίτερα στο NG+. Απλώς θα έχεις μάθει τις κινη΄σεις του και θα εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του, κοινώς θα έχεις βελτιώσει το playstyle σου
|
|