|
Post by Alucard on Oct 13, 2015 11:37:41 GMT 2
Δεν έχω βγάλει Blight Town. Σαν όπλο έχω το Drake Sword ακόμα κι αυτό γιατί το Black Knight Sword είναι πολύ αργό,κάτι χείριστο όσον αφορά τη μάχη με τον Stray Demon.Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα πάω προς Blight Town.Απλά είναι το γαμώτο,να φτάνω τόσο κοντά στην πηγή για να καθαρίσω μια περιοχή και τελικά να μην πίνω νερό. Όσον αφορά την απώλεια ψυχών,ναι το πήρα απόφαση ότι είναι αναπόφευκτο.Η αλήθεια είναι ότι στο Demon's μου είχε συμβεί ελάχιστες φορές,και η απώλεια ήταν και μηδαμινή οπότε δε με ένοιαζε. Θα πάω και στον Havel.Να τον δοκιμάσω γυμνός γιατί με heavy armor όντως δυσκολεύομαι πολύ να αποφεύγω τις επιθέσεις του.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 13, 2015 12:04:50 GMT 2
Ταπεινή μου άποψη και συμβουλή: ΜΗΝ παίζεις με heavy armor... Μάθε να αποφεύγεις και να χρησιμοποιείς την ταχύτητα, μπορεί να είσαι πιο ευάλωτος αλλά αυτό δεν ισχύει επί της ουσίας, μιας και το evade είναι πραγματικό ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα σου. Καλύτερα να βασίζεσαι σε ένα καλό συνδυσμό light προς medium armour με μια καλή shield και καλό roll παρά να είσαι μια μπουλντόζα που περπατάει και αναγκαστικά πρέπει να απορροφας χτυπήματα. Το Drake Sword μπορεί να σε βγάλει στην BLight Town αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να ανεβάσεις κάποιο όπλο που σου αρέσει, πχ προσπάθησε να πάρεις το laito και να το αναβαθμίσεις λίγο. Στο Sen's Fortress θα πάρεις ούτως η άλλως ένα καλό weapon με lightning dmg αν θυμάμαι καλά. Κάνε, όσο μπορείς master το τρέξιμο και το άλμα- βοηθάει πάρα πολύ ακόμη και σαν evade σε μάχες με ΑΟΕ επιθέσεις- προσπάθησε να αλλάζεις on the fly, που λεν και στο χωριό μ', από one handed σε two handed wield για μεγιστοποίηση του dmg. Για αρκετές ώρες, ακόμη και στο NG+ μετά τη μάχη με τους Four Kings που το έχω αφήσει, παίζω με το Gold Hemmed Set και μια καλή ασπίδα- πρόσεξε το stability. Ενδεικτικά να σου αναφέρω, πως υπάρχει πιθανότητα το boss της περιοχής να το βγάλεις με ένα set- a la Ninja Gaiden - σχετικά άνετα. Το κλασικό vid που είχα σαν στόχο να προσεγγίσω με το playstyle μου, ήταν αυτό που είχε βάλει ο nooto στο GO forum( από το Demon's Souls ακόμη απλώς δεν μπορούσα να παίξω αν πήγαινα σαν βραδύπους, προσωπικά κολλήματα ) Δεν κατακρίνω την heavy armor και την tank λογική, ίσα ίσα που με αυτή τη λογική μπήκα σε μάχες όπως οι Four Kings στο NG+, αλλά δε θα μπορούσα να βγάλω το 99% του game με τέτοιο build, δεν ταιριάζει στα γούστα μου. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε Eπίσης 3.1 GB η beta του DArk Souls 3, τώρα κατεβαίνει. Οι ώρες που θα λάβει χώρα είναι οι ακόλουθες Οπότε για εμάς είναι την Παρασκευή 8-11μμ Σαββατο 8-11 μμ Κυριακή 8-11μμ Εξοπλίζομαι με κόκκινο κρασί- αν και ο καιρός υποστηρίζει και ροζέ ή λευκό ακόμη- και προσπαθώ να πείσω το έτερον ήμισυ να μετακομίσει σε άλλο δωματιο για να δει τηλεόραση, να την πείσω πως δε θα βγούμε παρασκευοσαββατόβραδο- εδώ θα πέσει διαζύγιο κτλ Γιατί ρε Ναμκο δεν το βάζατε 2 ωρίτσες αργότερα?? EDIT: Alucard, αν εξακολουθείς να δίνεις βάση σε Vitality, Dex, STR, END θα σου πρότεινα- αν και δεν ξέρω ακριβώς τα stats σου, να δώσεις αρκετή σημασία στο dexterity και endurance. Μιας και είχα ξεκινήσει σαν wanderer class αν θυμάμαι καλά, είχα πει να δώσω βάση σε αυτά τα δύο με τα vit και str να ακολουθούν. Βασικά το Vitality, μην το έχεις και πολύ σαν προτεραιότητα. Εντάξει δε λέω να το παρατήσεις, αλλά μην αγχώνεσαι αν πχ έχεις ένα Vit 20 με Dex 30 και END 30 ξερω γω... Επίσης αγόρασε τα διάφορα toolboxes- αν δεν το έχεις ήδη κάνει- από τον Andre, προκειμένου να μπορείς να αναβαθμίζεις/ επισεκυάζεις και εσύ τα όπλα στις bonfires. Εγώ θα σου πρότεινα να βγάλεις Blighttown και swamps( έχει πολύ πόνο η περιοχή και θα σου σπάσει τα νεύρα το frame rate, πάρε μαζί σου αρκετό Blooming purple moss και εξόπλισε και την Spider Shield)και μετά να χαλαρώσεις λίγο, βλέποντας αν θες να επενδύσεις σε pyromancy και δες και λίγο σαν περιοχή- όσο μπορείς να εξερευνήσεις τα Demon Ruins. Επιπρόσθετα τσέκαρε και το farming point που όλοι αγάπησαν- και ας μην το παραδέχονται - στο Darkroot Garden με την hidden bonfire. Τώρα με κάνεις να θέλω να βάλω Dark Souls
|
|
|
Post by Alucard on Oct 13, 2015 14:45:13 GMT 2
Άλλαξα την πανοπλία μου κι έβαλα μια αρκετά ελαφριά,ελπίζω να κάνει δουλειά. Είμαι 41 Lvl. Vitality 18,Attunement 12,Endurance 16,Strength 22,Dexterity 18,Resistance 16,Intelligence 10,Faith 12 HP 742,Stamina 102. Έβαλα Drake Sword & Knight Shield πρώτη επιλογή στο κάθε χέρι,κι έχω αντίστοιχα Sorcerer's Catalyst με Soul Arrow και Talisman με Heal.
Gargoyle Helm,Black Leather Armor,Hard Leather Gauntlets,Hollow Soldier Waistcloth,Wolf Ring & Ring of the Evil Eye τα υπόλοιπα.
|
|
|
Post by deus on Oct 13, 2015 22:26:19 GMT 2
Βασικά αλταηρ μην αγχώνεσαι αν χάνεις ψυχές, είναι πραγματικά εύκολο να φαρμαρεις ψυχές σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά στο επίπεδό σου δεν θέλει πολύ για να ανέβεις λεβελ, από το 100 λεβελ και μετά ζορίζει.
Μερικές συμβουλές από εμένα. Αγνόησε την ύδρα,τον stray demon,drakes και γενικά οποιονδήποτε εχθρό βλέπεις ότι δεν μπορείς να νικήσεις. Το παιχνίδι είναι πολύ ανοιχτό και έτσι είναι αρκετά πιθανό να πέσεις σε πολύ δυνατούς για το επίπεδό σου εχθρούς. Ποιο είναι το τελευταίο μπος που νίκησες;
Αγνόησε το resistance, είναι τελείως άχρηστο στατιστικό. Προσπάθησε να αποφασίσεις πως θέλεις να παίζεις, αν θέλεις να έχεις ξόρκια επενδύεις σε intelligence, αν θέλεις και επιθετικά και αμυντικά/θεραπευτικά ξόρκια ανεβάζεις faith, αν θέλέις να χρησιμοποιείς βαριά όπλα strength είναι μονόδρομος, ενώ το dexterity είναι ο καλύτερός σου φίλος αν σου αρέσουν τα γρήγορα όπλα και τα τόξα. Πάντως πολύ καλή επιλογή είναι τα pyromancies, κάνουν πάρα πολύ καλό damage και δεν χρειάζεται να ξοδεύεις λεβελ ανεβάζοντας στατιστικά,απλά ξοδεύεις ψυχές για να δυναμώνεις την φλόγα(το spellcasting tool),κάτι που σου απελευθερώνει πόντους για να ανεβάσεις άλλα στατιστικά. Το τόξο πάντως σου το προτείνω ανεπιφύλακτα,είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Εσύ΄ομως ξέρεις, θα ανεβάσεις στατιστικά αναλόγως τον χαρακτήρα που θέλεις.
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!
Εντιτ!Μπουραι είναι αργά για την μπέτα; Προλαβαίνω να πάρω μέρος; Τι πρέπει να κάνω;
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 14, 2015 13:28:11 GMT 2
Δυστυχώς το beta registration είχε ανοίξει τότε που είχα κάνει το post ότι ανακοινώθηκε 17-18 Σεπτέμβρη Dark Souls 3 network testcbt.darksouls3.com/en/Έκανα register και περιμένω. Βασικά beta είναι για να δοκιμάσουν τους servers. Προϋπόθεση είναι PSN account με PSplus. Αυτές ήταν οι application periods, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως σε επέλεγαν απαραίτητα, μιας και θα γινόταν κλήρωση για το ποιοι θα μπούνε- εγώ στάθηκα τυχερός πρώτη φορά στη ζωή μου σε κληρωση. Πιστεύω πως θα καταφέρω να παίξω τις 2 από τις 3 ημέρες και να γράψω μια αναταποκρισούλα. Alucard περιμένουνε περαιτέρω καταγραφή των περιπετειών σου. Mην το βάζεις κάτω, όλοι τα περάσαμε
|
|
|
Post by Alucard on Oct 15, 2015 11:54:29 GMT 2
Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν παίζω πολύ.Πρώτη βδομάδα της επιστροφής μου από το νησί και είναι γεμάτο το πρόγραμμα με εξόδους.Δε με αφήνουν να αφιερωθώ στον σπαρτιατικό τρόπο ζωής μου.Διατροφή,γυμναστήριο και Dark Souls. Anyway για να μην πολυλογώ,δοκίμασα τον Stray Demon μια φορά ακόμα,κι εγκατέλειψα προσωρινά.Πήρα 2 levels τριγυρνώντας μέχρι να θυμηθώ τα κατατόπια,σκότωσα όσους Black Knights έχω συναντήσει και είχα αφήσει τότε,κι έβαλα στόχο να πάω Blightown. Πήγα Darkroot Basin,πήρα τον ανελκυστήρα για Valley of Drakes.Συναντάω το πρώτο Drake και απλά αρχίζω να τρέχω.Το αποφεύγω,πάω προς τα μέσα,παίρνω ένα armor set αποφεύγω τα υπόλοιπα,αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 4 Drakes μαζί,απλά απέφευγα επιθέσεις κι έτρεχα.Τα καλά της light armor.Φεύγω μετά προς το πλάι,αποφεύγω ένα Drake ακόμα και φτάνω σε ένα τεράστο δράκο που κοιμάται.Ώπα λέω,την κάτσαμε.Για να πάω σιγά σιγά.Βλέπω έχει εξοπλισμό κοντά του,πάω και το παίρνω.Μετά βλέπω πως έχει κι άλλα,μπροστά από το κεφάλι του,εντάξει λέω κοιμάται,το έχουμε.Περνάω από μπροστά του,παίρνω τα πράγματα και το άτιμο ξυπνάει.Έβαλα φτερά στα πόδια κι άρχισα το τρέξιμο.Έφτασα Blightown.Σκοτώνω τους 3 τύπους με τα ρόπαλα,σκοτώνω snipers,fire dogs,έντομα κλπ πήρα κάτι πραγματάκια ακόμα,καθώς και μια Fire Keeper Soul και πέθανα ενώ ήμουν πάνω σε κάτι κλαδιά.5.5Κ ψυχές έτσι απλά.Ξαναπάω μετά,αποφεύγωντας τα Drakes,φτάνω στο δράκο,και ήταν ξύπνιος μπαγάσας.Τώρα;Φτερά στα πόδια και τρέξιμο.Με πετυχαίνει η επίθεσή του,κάνει ελάχιστο damage.Φτάνω στους τυπάδες με τα ρόπαλα.Την προηγούμενη φορά τους έβγαλα άνετα,got careless,μου επιτέθηκαν και οι 2 μαζί,πάνε οι 5.5Κ ψυχές.Ξαναπάω,κάνω τα ίδια,και λέω εδώ κοντά δεν είναι η Firelink Shrine;Δεν πάω να δώσω την Fire Keeper Soul;Και τι να δω,λείπει η ρουφιάνα.Πήρα και την πανοπλία της.Πάω να φτιάξω λίγο τα attunement slots μου και δεν μπορώ να κάτσω στην Bonfire.Ξανά επιστροφή στο Darkroot Basin,έβγαλα το Soul Arrow κι έβαλα pyromancy.Κι εκεί το έχω αφήσει.
Μια παρατήρηση.Η Blightown μου αρέσει πολύ παρόλο που η πτώση του framerate είναι τεράστια.Μου θυμίζει πολύ Valley of Defilement από Demon's Souls.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 15, 2015 14:32:37 GMT 2
Παντως νομιζω πως τον δράκο τον είχες στο lvl σου, αλλα αυτή ειναι η σωστή προσέγγιση σε αρκετές περιπτώσεις, κοινώς τρεχάτε ποδαράκια μου
|
|
|
Post by Alucard on Oct 15, 2015 15:53:23 GMT 2
Τώρα θυμήθηκα,πως για να πάω στην Bonfire προτίμησα να πεθάνω παρά να κάνω όλη τη διαδρομή ξανά,είχα μόνο 17 ψυχές οπότε πήγα και τον πολέμησα.Του έσκαγα ελάχιστο damage οπότε δεν τον είχα.Είπα να τον δοκιμάσω όμως να ξέρω τι να περιμένω.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Oct 15, 2015 16:03:39 GMT 2
Head on, πηγές; Souls παίζεις βρε, βρες ενα safe point και σκότωσε τον με βέλη- αντρίκεια τακτική
|
|
|
Post by Alucard on Oct 15, 2015 20:28:54 GMT 2
Βασικά τον προσπάθησα με μαγεία από το safe spot αλλά έκανα ελάχιστη ζημιά.Τα είχα ξεχάσει εντελώς τα βέλη η αλήθεια είναι.Απλά φοβάμαι ότι αν δεν τον έχω,τσάμπα οι ψυχές για τα βέλη.Άσε να δυναμώσω κι άλλο,να προχωρήσω κάμποσο,και ξαναπάμε πιο μετά. Όσον αφορά το head on,όπως έγραψα παραπάνω ήθελα να βρω ένα τρόπο να πεθάνω,οπότε λέω γιατί δεν τον δοκιμάζω;Αντρικά πράγματα λέμε.
|
|
|
Post by Alucard on Dec 9, 2015 19:05:21 GMT 2
Είχα κοντά 1μιση μήνα να παίξω,αλλά το ξαναέβαλα χτες.Blight Town είμαι ακόμα,συνήθισα λίγο πάλι το χειρισμό,πήγα στην Queelag,μάζεψα τις ψυχές μου που είχα αφήσει εκεί πριν κάτι αιώνες και ψόφησα.Όχι τίποτε άλλο,αλλά εκεί που έτρεχα γύρω γύρω κι έψαχνα να βρω με ποιο κουμπί χρησιμοποιώ τα estus flasks με παγιδεύει ανάμεσα σε αυτήν και την λάβα και ψόφησα.Ξαναπήγα,την έφτασα στα μισά,πάλι με έκλεισε η ρουφιάνα και πέθανα με τον ίδιο τρόπο.Παίξε τίμια κυρά μου.Εγώ θα τρέχω γύρω γύρω,θα σε βαράω με 2Η και κάνα σπελάκι,ενώ όποτε χρειάζεται θα healάρω.Ακούς εκεί να με κλείνει και να μη μπορώ να πάω να γεμίσω ζωή. Κάτι εκνευριστικό που πρόσεξα,είναι ότι αν δεν κάνω lock ενώ με κυνηγάει,καλύπτει όλη την οθόνη και δεν βλέπω που πηγαίνω,τρέχω στα τυφλά.Ευτυχώς που δεν έχει γκρεμούς όπως με τον Gaping Dragon δηλαδή. Ανυπομονώ να την βγάλω πάντως,να πάω σε κάνα blacksmith να αρχίσω αναβαθμίσεις γιατί καλό το Drake Sword αλλά πρέπει να το αλλάξω πλέον που ξέρω τι παίζει με τα scaling.
|
|
|
Post by paixtis on Dec 24, 2015 15:25:52 GMT 2
Ευτυχώς εγώ είχα τν τύχη να μ ρίξει σχετικά νωρίς ένας black Knight το black knight sword και έφτασα μέχρι τέλους με αυτό!! Πραγματικά φοβερό όπλο!! Και επίσης να κάνεις πάντα lock εκτός από ορισμένα boss που δν χρειάζεται!
|
|
|
Post by Alucard on Jan 13, 2016 2:35:43 GMT 2
Είμαι πριν τους Frogs στο MGS4.Είχα μια ώρα ελεύθερο χρόνο πριν βγω,λέω μέχρι να τους νικήσω,να καταφέρω μάλιστα να μην τους σκοτώσω,να δω και κάνα τεράστιο βίντεο που θα έχει λογικά,άστο δεν προλαβαίνω.Ας βάλω να δοκιμασω ξανά την Queelag.Χάνω την πρώτη φορά,την δεύτερη πεθάναμε ταυτόχρονα.Πολλά νεύρα.Πέθανα άλλες 3 φορές από βλακείες.Τελικά την έβγαλα με την έκτη φορά,και μάλιστα πολύ άνετα.Μπήκα και στην Covenant της αδελφής της,χτύπησα τη δεύτερη καμπάνα και το έκλεισα.Παράτησα,επιτέλους το Drake Sword κι έπαιξα με το Black Knight Sword.Τώρα θα επιστρέψω Blightown να πάρω κάτι πραγματάκια που ξέρω ότι έχω αφήσει και θα προχωρήσω μετά.Πήρα και 2 levels,είμαι στο 46 πλέον.Σκέφτομαι,να ανεβάσω κι άλλο το strength να σηκώσω Zweihander ή να το αφήσω και να συνεχίσω με το BK Sword;Θα δω.
|
|
|
Post by Alucard on Jan 15, 2016 3:24:52 GMT 2
Είμαι φλώρος.Μεγάλος φλώρος.Τελείωσα με την Blightown πήρα σχεδόν όλους τους θησαυρούς,μου ξέφυγαν κάποια πράγματα απ'όσο είδα αλλά δεν αντέχω άλλο,θέλω να πάω σε άλλη περιοχή.Ξέρω άλλωστε ότι κάποια στιγμή πιο μετά μπορώ να τηλεμεταφερθώ στις bonfires οπότε μπορεί να το κάνω προς το τέλος.Πήγα Great Hollow (Μεγάλη Κουφάλα )Πήρα κάμποσα πράγματα κι από κει αλλά είδα μου λείπουν κάποια.Πήγα και Ash Lake.Πήρα τα πάντα,πήρα κι ένα level,αλλά όπως προείπα,είμαι φλώρος.Στην Hydra,έπεσα 1-2 φορές,βαρέθηκα κι έφυγα.Τρεχάλα φουλ κι άντε γεια.Θα επιστρέψω με τηλεμεταφορά πιο μετά.Για την ώρα λέω να πάω να σκοτώσω τον Stray Demon που τον είχα αφήσει,και μετά αναβαθμίσεις και Sen's Fortress.Κάτι άσχετο.Sen στα Ιαπωνικά σημαίνει δάσος. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας,αλλά ήθελα αν το μοιραστώ μαζί σας.
|
|
|
Post by Straier on Jan 15, 2016 7:48:35 GMT 2
Δε νομίζω.
|
|