|
Post by Alucard on Jan 15, 2016 9:12:49 GMT 2
Όντως,στα κινέζικα ήταν,αλλά το μπέρδεψα. Στο θέμα μας.Παίζω με Iaito καλό είναι,αν και το Drake Sword ήταν καλύτερο.Κράταω και το Black Knight Sword για ώρα ανάγκης. Δεν έχω αναβαθμίσει τίποτα ακόμα,αλλά έρχεται η ώρα τους.
|
|
|
Post by Straier on Jan 16, 2016 9:03:39 GMT 2
Ε όχι το Drake Sword καλύτερο από Iaito! Αναβάθμισέ το κι αυτό και θα δεις...
|
|
|
Post by Alucard on Jan 16, 2016 21:43:52 GMT 2
Το πήγα στο +5 το Iaito ενώ και το BK Sword το πήγα στο +2.Δεν έπαιξα πολύ αυτές τις μέρες γιατί είχα τρεχάματα.Τώρα μένει να σκοτώσω τον Stray Demon και να πάω Sen's Fortress,εκτός κι αν τον αφήσω για μετά,να γλιτώσω το roundtrip.
|
|
|
Post by Alucard on Feb 11, 2016 16:45:22 GMT 2
Έχω καιρό να γράψω εδώ,και επίσης έχω καιρό να παίξω το οτιδήποτε. Anyway,μια πρόχειρη ενημέρωση.Σκότωσα τον Stray Demon με το Iaito,το οποίο το πήγα στο +10 πλέον.Πήγα λίγο Sen's Fortress,έχω πάρει κάποια σκόρπια αντικείμενα από δω κι από κει,όπως το Lightning Spear,έφτασα και στον τελικό,αλλά έπεσα από το γκρεμό κάνοντας ένα roll.Δεν έχω βρει ακόμα bonfire κι έχω πολλά να ψάξω να βρω.Το καλό είναι ότι ανεβαίνεις level πολύ εύκολα μιας και ο κάθε εχθρός δίνει 500 ψυχές. Όταν τελειώσω με κάτι εκκρεμότητες θα επιστρέψω δριμύτερος.
|
|
|
Post by Alucard on Mar 2, 2016 19:25:19 GMT 2
Μια απορία που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα ποστ του Burai στο Bloodborne. Τα dlc της σειράς βλέπε Artorias,Crown Trilogy,Old Hunters,διαβάζω παντού πως είναι αρκετά δύσκολα.Κι εδώ γεννάται η απορία μου.Είναι καλύτερα να τα παίξεις στο NG όπου η δυσκολία είναι χαμηλότερη,ή να τα αφήσεις για NG+ ώστε να είσαι σε μεγαλύτερα level και με καλύτερο εξοπλισμό;
|
|
|
Post by Straier on Mar 3, 2016 8:17:45 GMT 2
Παίξε τα και στο NG και στο NG+. Άλλωστε αν θες να πάρεις όλα τα αντικείμενα που σου δίνουν θέλεις 2 playthroughs.
|
|
|
Post by deus on Mar 22, 2016 23:59:32 GMT 2
Παιδιά.
Μου μένει μόνο ένα τρόπαιο για να πάρω το πλατινουμ στο dark souls. Συγκεκριμένα, αυτό που απαιτεί να μαζέψω όλα τα σπάνια όπλα.
Επειδή θέλω να τσιμπήσω την πλατίνα, μπορεί κάποιος να κανονίσουμε να βρεθούμε και να μου δώσει τα όπλα που μου λείπουν; Δεν θα τα κρατήσω εννοείται, απλώς θέλω να τα κρατήσω για λίγο για να πάρω το τρόπαιο και έπειτα θα τα επιστρέψω.
Το level μου είναι 175.
|
|
|
Post by Straier on Mar 23, 2016 8:08:58 GMT 2
Δυστυχώς δεν το έχω εδώ που είμαι το Dark Souls...
|
|
|
Post by Alucard on Mar 23, 2016 14:03:20 GMT 2
Deus πες μου ποια σου λείπουν να προσπαθήσω να τα μαζέψω εγώ,το παίζω αυτόν τον καιρό,από τόοοτε που το ξεκίνησα,οπότε ίσως και να μπορέσω να σε βοηθήσω.Και μετά ελπίζω να κάνεις το ίδιο για μένα όταν με το καλό φτάσω σε αυτό το στάδιο.Πολύ αργότερα φυσικά.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 23, 2016 15:17:51 GMT 2
Eγώ πρέπει να είμαι γύρω στο 140 level αλλά δεν ξέρω αν έχω τα όπλα που χρειάζεσαι. Έχω βλέπεις πολύ καιρό να ασχοληθώ με τον τίτλο. Γράψε εδώ, αν θέλεις, ποια όπλα χρειάζεσαι και το κανονίζουμε, εφόσον φυσικά τα έχω. Υπόψιν πως είμαι μετά το Anor Londo στο New Game+, αν θυμάμαι καλά.
|
|
|
Post by deus on Mar 23, 2016 21:51:21 GMT 2
Ευχαριστώ παιδιά για την πρόθεση να βοηθήσετε! Εννοείται πως είμαι πρόθυμος και εγώ να βοηθήσω σε ότι μπορώ.
Τα όπλα που μου μένουν είναι τα εξής.
Ghost blade Priscillas dagger stone greatsword great lord greatsword moonlight greatsword chaos blade smough hammer silver knight shield greatsword of artorias
Αυτά τα ολίγα.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 23, 2016 23:01:07 GMT 2
Το Priscillas δεν το έχω σίγουρα, αυτή η μεσαία ουρά δεν κοβόταν με τπτ Θα τσεκάρω απόψε, το πολύ αύριο, ποια έχω και θα σε ενημερώσω.
|
|
|
Post by Alucard on Mar 24, 2016 0:15:07 GMT 2
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 24, 2016 13:31:41 GMT 2
Λοιπόν είμαι 139 level. Έχω τη Silver Knight Shield, το Ghost Blade( που δεν ξέρω αν το χρειάζεσαι)και το Greatsword of Artorias. ΑΛΛΑ έχω σαν κλασικός rpgάς/ hoarder δύο Core of Iron Golem, μία Soul of Onrstein, μία Soul of Smough, Soul of Gwyndolin, Soul of Priscilla, Soul of Guardian και Soul of Artorias- αλλά δε θυμάμαι αν αυτές χρησιμεύουν κάπου. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω. EDIT: Μπήκα και στο bottomless box και είδα πως έχω και το Stone Greatsword. ΕDIT 2: Μου έκανες μεγάλη ζημιά deus Μπήκα να κοιτάξω τα όπλα και τελικά είμαι Painted world λίγο πριν την Priscilla- μόλις κατατρόπωσα και ένα Black Phantom που έκανε invade, ο κακομοίρης δεν είδε από πού του ήρθε - οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ μήπως κόψω και την ουρά. ΕDIT 3: Ω ναι, τελικά με τη δεύτερη προσπάθεια η ουρά έπεσε! Eν τω μεταξύ συνειδητοποίησα πως ορισμένες bonfires δεν τις έκανα enhance όσο έπρεπε. πχ στο Anor Londo την είχα πάει μέχρι +15, ενώ μια άλλη στο Asylum την είψα αφήσει στο +5. Είναι πολλές και αναπόφευκτα ορισμένες μου ξέφυγαν, αλλά απορώ πώς μου διέφυγε η συγκεκριμένη στο Anor Londo
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 26, 2016 14:58:16 GMT 2
Μολις έπεσε και ο Seath the Scaleless και κόπηκε και η ουρά σχετικά ανετα- ηταν και ο κύριος,λόγος που έχανα. Πλέον εχω και τις τέσσερις ψυχές για το lord vessel και νομιζω πως αφού φτιάξω και τα υπόλοιπα όπλα που μένουν τα trophies θα παω για το final boss. Μετα εχω παλι να παω μεχρι τον Sif και πιστευω πως πλέον θα εχω και το Knight's Honour. Με το DLC δεν νομιζω να ασχοληθώ στο παρόν playthrough. Δε θελω καν να σκέφτομαι τον εφιάλτη του Kalameet. Οχι τπτ αλλο, υπαρχει απελπιστικά λίγος κόσμος online για coop, ακομη και σε σχέση με ενα χρόνο πριν που το είχα ξεκινήσει σαν πρωτο playthrough
|
|