|
Post by deus on Mar 26, 2016 23:09:48 GMT 2
Αλαταηρ ευχαριστώ για την διευκρίνιση, από ότι φαίνεται δεν χρειάζομαι το μαχαίρι του φαντάσματος.
Ωωω Μπουραι έχεις ούτε λίγο ούτε πολύ όλα τα όπλα που χρειάζομαι για να πάρω το knights honour, ποιο είναι το λεβελ σου; Εγώ είμαι 175, λογικά μπορούμε να καλέσουμε ο ένας τον άλλο.
Πάντως μόνο που συζητάμε για το dark souls μου έρχεται να ρίξω replay. Απίστευτες εμπειρίες ρε να πάρει αυτά τα παιχνίδια...Έχω και το scholars of the first sin να μου κλείνει το μάτι... Μμμμμμ
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 26, 2016 23:41:25 GMT 2
Το μονο που χρειάζομαι ακομη ειναι η soul του Gwyn και η soul του Sif για να φτιάξω το έτερο artorias greatsword- που δε θα ειναι cursed. Ειμαι 149 level αλλα πιστευω μεχρι τον τερματισμό και το NG++ θα ειμαι 150-160 λογικά, οποτε θεωρητικά δε θα έχουμε προβλημα. Μολις αποκτήσω ολα τα,όπλα θα σε ειδοποιήσω! Αλλα ναι ειναι φοβερό game. Θα γράψω περισσότερα όταν πάρω το platinum
|
|
|
Post by Straier on Mar 27, 2016 10:31:45 GMT 2
O Kalameet πάντως δεν είναι τόσο δύσκολος αν μάθεις το pattern του. Εξάλλου είναι προαιρετικός.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 27, 2016 10:52:28 GMT 2
Συμφωνώ, η ουρά ειναι το θέμα. Και την πρωτη φορά που τον έβγαλα, κουράστηκα γιατι προσπαθούσα ανεπιτυχώς να του κόψω την ουρά.
|
|
|
Post by Straier on Mar 28, 2016 8:05:13 GMT 2
Αν θυμάμαι καλά μόνο σε συγκεκριμένες κινήσεις έχεις αρκετό χρόνο για να πας στην ουρά. Και φυσικά βάρα προς την άκρη της ουράς παρά προς τη ρίζα της. Τώρα βέβαια αν έχεις ήδη κουραστεί δε μπορώ να πω πολλά...
|
|
|
Post by Burai Fighter on Mar 30, 2016 13:22:22 GMT 2
Τελικά πήγα για τερματισμό χωρίς να ασχοληθώ με το DLC. Εν τέλει πήρα και το Knight's Honour και το platinum και το save έγραψε 190 ώρες περίπου. Τώρα είμαι στο Anor Londo λίγο πριν την μάχη με Ornstein+ Smough στο NG++. Όταν, κάποια στιγμή, γιατί σίγουρα θα συμβεί, θα το ξαναπιάσω θα παίξω ξανά και το DLC. Κάπου εδώ, νομίζω πως ολοκληρώθηκε η ενασχόληση στο άμεσο μέλλον με τον τίτλο. Το New Game+ είναι πολύ πιο χαλαρή σαν εμπειρία, όπως και το NG++. Έφτασα 155 level νομίζω και δεν αισθάνθηκα πως κάπου δυσκολεύτηκα, ούτε πως ήμουν ιδιαίτερα overeleved, πέραν φυσικά των πρώτων ωρών. Από εκεί και πέρα ως επί το πλείστον και το δεύτερο playthrough αλλά και το NG++ ως το Anor Londo πήγε με Uchigatana+15 και Zweihander+15 με διαλείμματα με Chaos Laito, Divine Large Club και Balder Side sword. Δεν δοκίμασα καθόλου τα whips και τις fists, ενώ τα spears μετά το πρώτο playthrough, όπου είχα χρησιμοποιήσει για ένα χρονικό διάστημα το Lightning Spear δεν τα άγγιξα καθόλου. Τώρα armors άλλαζα μεταξύ των αγαπημένων μου Lord's Blade, Gold Hemmed Set και έφτασα και την Elite Knight Armor στο +9- ναι τσιγκουνεύτηκα τα Titan Slabs. Από εκεί και πέρα dual wield, crest shield +5 και Artoria's Greatshield. Είναι αξιοπερίεργο πόσο πολύ κόλλησα πάλι με το game, ενώ απλώς είχα φορτώσει το save για να δω τι όπλα έχω μήπως βοηθήσω τον deus. Εν τέλει κατάντησα να παίξω γύρω στις 30-40 ώρες ακόμη. Πάντως προτιμώ το δεύτερο τέλος όπου ουσιαστικά επισπεύδεις την έλευση της Dark Age. Εδώ που τα λέμε, είναι τέτοια η ματαιότητα των πράξεων σου που ακόμη και το άλλο ending να επιλέξεις, πάλι η Dark Age θα έρθει αργά ή γρήγορα. Αυτό το game μαζί με το Bloodborne είναι ο ορισμός της ματαιότητας και της απόγνωσης. H μόνη αχτίδα ελπίδας μέσα στο όλο playthrough είναι ο Solaire και ο Master Logan- και ξέρουμε βασικά τι κατάληξη έχουν και οι δύο. Είναι πολύ ενδιαφέρον, παρακολουθώντας ορισμένα videos του Vaati το πώς περιορίστηκε τελικά ο ρόλος ορισμένων NPC όπως πχ ο Shiva και o Oscar, πιθανώς λόγω χρόνου.( πρέπει να διαβάσω το Design Works) Η πλάκα είναι πως και στο δεύτερο playthrough απέτυχα στο quest του Siegmeyer, γιατί δε θυμόμουν πως πρέπει να τον αφήσεις να σκοτώσεις τους Chaos Eaters Ακόμη ένα πράγμα που πρέπει να κάνω στο επόμενο playthrough. Επίσης τη δεύτερη και τρίτη φορά, εκτιμάς ακόμη περισσότερο το level design. Το Sen's Fortress παραμένει από τις αγαπημένες μου περιοχές ανεξαρτήτως τίτλου της σειράς. Στο NG+ το είχα πάει σφαίρα. Τώρα στο NG++, δεν υπερβάλλω αν γράψω, πως χρειάστηκα σχεδόν τον ίδιο χρόνο όπως την πρώτη φορά. Ειδικά αυτός ο τελευταίος διάδρομος με τα τσεκούρια με διέλυσε. Μετά θυμήθηκα πως τα περνάς απλώς περπατώντας Επίσης αυτή τη φορά το εξερεύνησα όπως και την πρώτη και πήρα όλα τα αντικείμενα, ενώ σκότωσα και τους Titanite Demons, άχτι τους είχα. Το μόνο βαρετό, ήταν η διαδικασία για να αποκτήσεις τα trohpies σχετικά με τα upgraded weapons( πολύ πηγαινέλα)και τέλος το farming για την Channeler's Trident- πρέπει να έπεσε μετά από 40 λεπτά μονότονου brainded farming, oh well... Ο λόγος που μισώ τα trophies αυτού του τύπου, αλλά και την ματαιότητα των achievs/ trophies γενικότερα- ωραία μας την έφερε και εδώ ο Miyazaki( ασχέτως του OCD μου ) EDIT Btw αν κάποιος ψήνει το Scholar of the First Sin να το πει να το πάμε παρέα. Το εχω sealed απέναντι μου και το σκέφτομαι.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2016 0:45:25 GMT 2
Θέλω να κάνω όσο γίνεται περισσότερα πράγματα στο πρώτο playthrough,οπότε έπεσα πάνω στο side quest του Big Hat Logan. Με λίγο ψάξιμο,διάβασα πως πρέπει να αγοράσω όλα του τα spells.Αυτό πρέπει να γίνει σε ένα playthrough ή μπορώ να πάρω τα μισά στο πρώτο πχ και τα υπόλοιπα στο δεύτερο προκειμένου να προχωρήσει το quest line του και να μου δώσει το White Dragon Breath?Επίσης,μήπως είναι καλύτερα να το αφήσω για το 2ο playthrough που θα παίρνω πιο εύκολα souls; Ακόμα Sen's Fortress είμαι,αλλά να ξέρω λίγο τι προετοιμασία να κάνω.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 3, 2016 10:39:29 GMT 2
Τα sidequests κάνουν, δυστυχώς, reset σε κάθε NG+. Αλλά γενικά μην αγχώνεσαι με τον Logan θα έχεις την ευκαιρία να τα αγοράσεις. Επίσης, μην αγχώνεσαι για τις souls. Υπάρχουν δύο πολύ καλά farming spots, ένα εκ των οποίων θα βρεις αργότερα και το οποίο με κάθε run θα σου δίνει πρπ 15-16k souls. Aργότερα, θα βρεις και ένα αντικείμενο το οποίο αυξάνει τις souls που κερδίζεις από τους εχθρούς( βασικά δύο), οπότε μην τρελαίνεσαι. Με τα sidequests στο πρώτο playthrough, δεν ασχολήθηκα αρχικά. Άλλωστε ήταν το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε τις πρώτες ώρες Τελικά το sidequest του Siegmeyer το προχώρησα μέχρι που έκανα μια βλακεία και δεν είδα ποτέ το τέλος( αυτό θα μπορούσες να το προσέξεις γιατί σου δίνει ένα Titan Slab που θα χρειαστείς προκειμένου να αναβαθμίσεις πλήρως κάποιο όπλο και στο κάθε playthrough νομίζω παίρνεις σίγουρα 3 μαζί με το DLC) Eπειδή το έχεις απλώσει το playthrough( όπως κι εγώ που πριν το ξαναπιάσω πριν ένα χρόνο το είχα παρατήσει Undead Burg όταν είχε κυκλοφορήσει)θα σου έλεγα να βγάλεις σε πρώτη φάση το Sen's Fortress. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι εξοπλισμό έχεις τώρα, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο κάπως αυξάνει η δυσκολία του τίτλου. Θα σου έλεγα να οπλιστείς με υπομονή, να παρατηρείς το περιβάλλον προσεκτικά και να επενδύσεις αν δεν το έχεςι κάνει ήδη σε bow and arrows- πιο συγκεκριμένα large arrows( πουλάει και ο Andre στο Undead Parish δίπλα στην Bonfire οπότε έχεις άμεση πρόσβαση) Γενικά είναι από τα αγαπημένα μου επίπεδα σε τίτλο της σειράς, με φανταστικό level design. Κρύβει παντού παγίδες και μυστικά, ενώ είναι φοβερό το πώς παίρνεις feedback από το περιβάλλον για την πρόοδό σου- πχ όταν ανεβείς κάποιους ορόφους, βλέπεις το φώς του ήλιου από το παράθυρο οπότε αντιλαμβάνεσαι πως φτάνεις στην έξοδο σιγά σιγά. Με τα τσεκούρια/ pendulums μην εκνευρίζεσαι τα περνάς πολύ εύκολα, απλώς να θυμηθείς στα τελευταία να πας περπατώντας- επίσης μην χρησιμοποιείς την shield για να αμύνεσαι όταν διασχίζεις τις γέφυρες γιατί αυξάνει το hitbox σου. Επίσης να εξερευνήσεις ολες τις διαδρομές που ακολουθούν οι τεράστιοι boulders, γιατί θα βρεις και ένα weapon που λογικά θα σε βοηθήσει. Και το κυριότερο, μην αγχώνεσαι αν χάνεις τα souls σου, δεν πειράζει. Ενδεικτικά αναφέρω πως από βλακεία μου έχασα στο NG++ 120k souls και 10 humanity στο Sen's Fortress. Γενικά από εδώ και πέρα ο τίτλος έχεις να σου δώσει ακόμη περισσότερο πράγματα. Μετά το Sen's Fortress, Anor Londo το game ανέβηκε πολύ περισσότερο στην εκτίμησή μου( που ήταν ήδη κορυφή εκτός από την Blighttown που τη σιχάθηκα λόγω frame rate κυρίως) και το διασκέδαζα πολύ περισσότερο. Αξίζει πιστεύω η ανταμοιβή που παίρνεις μετά από δύο τόσο εξοντωτικές περιοχές, ενώ αισθάνεσαι king of the world όταν τα καταφέρεις.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2016 17:34:53 GMT 2
Το Sen's Fortress το έφτασα μέχρι το Iron Golem αλλά,δεν είχα βρει ούτε bonfire,ούτε είχα εξερευνήσει,ούτε είχα σκοτώσει τους γίγαντες,με αποτέλεσμα να πάω με ένα estus flask εκεί.Το αποτέλεσμα;Να πέφτουν οι firebombs βροχή,να τον φτάσω στη μισή ζωή χωρίς να με έχει ακουμπήσει,και τελικά σε μια αποφυγή έπεσα κάτω. Τα pendulums δεν καταλαβαίνω γιατί τα βρίζουν όλοι.Δεν με έχουν χτυπήσει ποτέ.Γενικά είναι πολύ εύκολο να τα αποφύγεις.Αυτό που είπες με τις ασπίδες και τα hit boxes δεν το κατάλαβα να σου πω,γιατί πάντα χρησιμοποιώ ασπίδα και με έχει σώσει.Κατά τ'άλλα,έχω μια πανοπλία ότι να'ναι,ένα Iaito +10 και μια ασπίδα με 100% physical defense.Δε θυμάμαι όνομα τώρα.Αν εξαιρέσουμε τους Prowling Demons κάτω κάτω,δεν είχα ποτέ θέμα με τους εχθρούς στο SF,μου φαίνονται αρκετά εύκολοι,αν και θέλουν προσοχή να μην στην πέσουν όλοι μαζί.Και δεν σκότωσα και τους γίγαντες. Θα παίξω σήμερα όμως και ελπίζω να σημειώσω πρόοδο. Thanks for the tips.
|
|
|
Post by deus on Apr 3, 2016 19:10:41 GMT 2
Burai respect για το πλατινουμ. Εγώ δεν την πάλεψα να κόψω τις ουρές των priscilla και sith, τους προσπάθησα πολλές φορές αλλά τελικά τελείωσε η υπομονή μου και απλώς τους έσφαξα και προχώρησα παρακάτω. Πότε σε βολεύει να βρεθούμε για να μου δανείσεις απλώς τα όπλα για να πάρω το πλατινουμ και εγώ; Pretty please; Εγώ μέσα είμαι για να το ξεκινήσουμε μαζί το dark souls 2 πάντως.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 3, 2016 21:30:18 GMT 2
Ναι,κανονίστε να ξεκινήσετε το 2 όλοι μαζί,να ζηλεύω πάλι.Θα παίζετε όλο το καλοκαίρι κι εγώ θα τη βγάζω με τα φορητά. Κατά τ'άλλα,σημείωσα μια μικρή πρόοδο.Ελευθέρωσα τον Big Hat Logan με το Master Key,βοήθησα τον Siegmyer να προχωρήσει,βρήκα ένα δαχτυλίδι που ανεβάζει το Discovery.Πήρα ένα Serpent Great Sword από τους άπειρους Lizard men που έσφαξα,έφτασα σε bonfire και πήρα κι ένα level,ανέβασα λίγο ακόμα το Vitality. Το αστείο είναι ότι ως τώρα δεν είχα χτυπηθεί ποτέ από pendulums και μετά την κουβέντα που είχαμε ψόφησα 3 φορές. Έκανα 1-2 προσπάθειες να πάω κάτω να σκοτώσω τους Prowling Demons αλλά εγκατέλειψα την προσπάθεια. Level 51,33 ώρες.Πιστεύω απόψε όταν γυρίσω θα το βγάλω το Sen's Fortress να πάω στο Anor Londo για το οποίο έχω ακούσει τόσα.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 3, 2016 22:08:33 GMT 2
Deus εννοειται, οποτε σε βολεύει μου το λες. Και απόψε μπορώ μετα τις 12 όμως. Αλλα γενικά οποτε θες μου το λες με πμ. ( σιγά το ρισπεκτ μωρε απλως υπομονή θελει με αυτές τις παλιοουρές, ας μην απολαμβάνα τοσο το game και δε θα το προσπαθούσα καν. Ευτυχώς δε χρειαζόταν και η ουρά του Kalameet ) Αλταιρ ωραίος, άντε να ακούσουμε νεα σου απο το Anor Londo σιγά σιγά.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 4, 2016 4:58:24 GMT 2
Είπα να παίξω ένα μισάωρο και ξημέρωσα. Έχω τα ακόλουθα στατιστικά SL 55,VIT 24,ATT 12,END 18, STR 23,DEX 23,RES 16,INT 10,FAI 12 και παίζω με Crimson Robe set,Gargoyle Helmet.'Επαιζα με Iaito +10 και τώρα δοκιμάζω και λίγο το Lightning Spear +2. To Sen's Fortress αν εξαιρέσουμε τις παγίδες και τους Prowling Demons μου φάνηκε ευκολότερο από Blightown. Το Golem ήταν πιο ζόρικο απ'ότι περίμενα αλλά το έβγαλα με την πρώτη τώρα.Είμαι στο Anor Londo λοιπόν.Η αρχιτεκτονική του χώρου αρκετά επιβλητική.Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως οι Sentinels δεν επιτίθενται παρά μόνο αν πλησιάσω αρκετά κοντά.Έφτασα και στην Bonfire όλα καλά.Βλέπω ότι οι τύποι δίνουν πολύ καλή ποσότητα από Souls (1500) έκαστος,οπότε το ψήνω να κάτσω να φαρμάρω λίγο.Το θέμα είναι ότι είναι αρκετά ζόρικοι και δεν πέφτουν εύκολα.Any tips to share; Κάποιος έχει γράψει κάτω weakness:back αλλά γυρίζουν και με χτυπάνε.Οι επιθέσεις τους έχουν τεράστιο range και μου χάνουν το 1/3 της ζωής μου.
|
|
|
Post by Alucard on Apr 6, 2016 14:08:59 GMT 2
Έφτασα 62 SL ανέβασα και το Black Knight Sword στο +3.Με έχει βολέψει αρκετά στους Sentinels.Τα στατιστικά μου παραμένουν όλα όπως και παραπάνω,με εξαίρεση τα STR + DEX στο 24,ενώ END το πήγα στο 23. Οι Painting Guardians πολύ ύπουλοι εχθροί,θέλουν προσοχή να μη σου κάνουν backstab.Ειδικά έξω από τον πίνακα,που είναι πολλοί,θέλει προσοχή να τους προσελκύεις έναν έναν προς τα έξω ώστε να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν.Τελικά δεν μπήκα Painted World,είπα να ξεμπερδέψω με το Anor Londo πρώτα.Ως τώρα εύκολη περιοχή,η οποία έχει ζόρικους αντιπάλους οι οποίοι όμως θέλουν απλά προσοχή είτε είναι οι bat demons είτε gargoyles,sentinels,painting guardians.Πιστεύω το κακό όνομα το έχει βγάλει λόγω του σχεδιασμού του.Εκεί που περπατάς στα δοκάρια και σου επιτίθενται οι P Guardians είναι πολύ εύκολο να σε ρίξουν κάτω.Επίσης είναι πολύ εύκολο να χάσεις και στους διαβόητους Anor Londo Archers.Έχω χάσει ήδη 2 φορές εκεί πέρα χωρίς να με ακουμπήσουν,απλά επειδή αγχώνομαι και πέφτω μόνος μου.Για κάποιο λόγο,δεν τσατίζομαι ακόμα βέβαια.
|
|
|
Post by Burai Fighter on Apr 6, 2016 23:32:12 GMT 2
Καλά θα δεις και το boss fight σε single player και πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη Ακριβώς τα ίδια πίστευα κι εγώ, μέχρι που έφτασα στο σημείο με τους arches όπου πραγματικά δεν το περίμενα με τπτ και προσπαθούσα να δω τι στρατηγική να ακολουθήσω. Αρχικά προσπαθούσα να τους ρίξω με attack και αποτύγχανα αλλα στη συνέχεια κατάλαβα πως θα έπρεπε να δοκιμάσω και λίγο parry Φυσικά υπάρχει ο εύκολος τρόπος να τους βγάλει με poison arrows από μακριά και να μην πάρεις χαμπάρι τίποτα από δυσκολία Αλλά γενικά η πρώτη φορά, όταν πας ανυποψίαστος και βλέπεις να πεφτει δίπλα σου ένα τεράστιο βέλος είναι αξιομνημόνευτη. Πάντως εκεί που τα είχα καταφέρει και τους είχα νικήσει και πήγαινα γεμάτος αυτοπεποίθηση για το boss fight, εκεί έπαθα το μεγάλο ownage και ήμουν έτοιμος- βασικά ένα βήμα πριν- να παρατήσω τον τίτλο( έχουμε και όλοι μας αυτή την ψυχαναγκαστική συνήθεια να βγάζουμε πάντα την πρώτη φορά τα bosses single ) Πρόσεξε και το quest του Siegmeyer γιατί συνεχίζεται στο Anor Londo, αλλά νομίζω πως είναι σχεδόν απίθανο να το χάσει κανείς.
|
|